Aşk basit bir şey değildir sanalda aşk yayaşanların oranı şuan türkiyede %47 lerde bu az bi oran değil hani bir söz vardı Tüfek icat oldu mertlik bozuldu bunla ne alakası var demeyin ben bu örneği internet içinde geçerli oldugunu düşünüyorum Bu internet denen teknoloji çıkmadan önce namus kavramı neden bir şey vardı gayet güzel yaşanan aşklar güvenilir sadakatli erkekler ve bayanlar vardı bu sanal inanın bizi yalanlara aLıştırdı Örneğin bizzat gördüklerimi söyliyim . Sanal alem nedir bilmeyen bir arkadaşım vardı hayatında klavyeye basmış biri değildi. bu internet yayılmaya başlayınca bu arkadaşı merak sardı acaba nasıl bir şey Chat olayları msn dalgaları varmış vs gibi düşünerek merakla atılıma geçiyor klavyeyi bilmeyen adam şimdi 10 parmak yazıyor ve sanalla tanışmadan önce kadınlara karşı düşkünlüğü ve yalan söylemezdi kolay kolay zorda kalmadığı sürece ama zamanla internete aLışıp bağımlısı olmaya başlayınca iş zıvandan çıktı şimdi o adam akıllı adam şimdi tamamen kadın düşkünü her kelimesi yalan ve tam bir güvenilmez insan haLine geldi arkadaşlar insanlar kendine hakim olmayı bir becere bilse yani bizler inanın hiç bir şeyin boyutunu aşmayız sanalda aşık olmak yada olmamak bizlere kalmış bir şey gönül bu engel olamazsın kime ve nereye konucağını kimse akıl kestiremez o yüzden ne yorum yaparsanız yapın ama büyük konuşmayalım sanaldan aşk olurda olmazda o karşındaki inanın kişiliğine ve dürüstlüğüne bağlı hiç mi dürüst beyefendi adam gibi adam yok sanalda var tabiki hemde sayıca çoklar bayanlar içinde öyle ama işte dediğim gibi yeterki nerde ne istediğimizi bilelim sevmenin engeLi olmaz kimse kalbine engel olamaz o yüsden ben sanaldan aşk olur yada olmaz demiyorum olabilirde olmaya bilirdi o iki tarafın sohbet tarzıyla ve yakınlık uzaklık mesafesi ile konuşalan konular ve güven veriliyor iki tarafta istiyorsa kimse kimseye engel olamaz ama fikrimi söylemek isterim bana göre birini sevmek onun yanında olmak demektir. Sevdiğin insan yanında olmadıkdan sonra o aşkın bir anlamı olmaz Bence ¿
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.