Sanal Aşk Diye Birşey Varmı ?

Ben hergün sanal aşk yaşıyorum...Gerçek sanıyorum ama 3 gün sonra bitiyor :D yaniii sanal aşka GÖNÜL EĞLENDİRME denebilir :D

Sadece analdan gerçek aşk olmas ama sanal ile başlayıp reelde devam eden gerçek aşklar vardır:)

Sadece analdan gerçek aşk olmas ama sanal ile başlayıp reelde devam eden gerçek aşklar vardır:)

neden olmasın bence var ewlenenler bile var ve bende yaşadaım sanaldan aşkı ama yalanmış onu gördüm...

hemde herşeyi yalan çıktı yada bişi oldu nese gerçekte olanı vardır eminim...

Senin Hoslanti Dedigin a$k deqil ho$lanti hic degil..

Sanalda Tanisirsin

realde Görüsür Hoslanirsin a$ik oLursan oLursun budur..

Sanalda ben a$ik oLdum Gercekten a$ik oLdum
Ama ßu Cok Eskidendi.
Simdiki Genclerin Sanaldaki a$kLari reaLde aLtlarina Son Model Araba aLip Gaza basip Arabadan Ses Cikartmaya Benziyor.. yani kisaca a$kim canim bitanem demek hersey..

o yüzden a$k eskiden varmıstı

simdi yok öyle bisey

%95 yalan genelde biz erkekler aşık oluyoruz kızlar daha iyisini bulana kadar msnden muhabbet ediyor sonra çüüüzzz

önceden bende inanmiyordum sanal a$k'a ama 2 sene once birisinle tanistim ve a$ik oldum..yaklasik 1 bucuk sene ciktik..yani sanal ask bazileri icin yalan olabillir ama gercekten a$ik olanlarda var..tabi bu kisiden kisiye degisiyor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri