Cin1
Kayıtlı Üye
Selamın Aleyküm.
Bu Başlık Altında Rüyalarınızı Paylaşırsanız Yorumlarım.ama Bunun Bazı Şartları var.
*Rüyada görmüş olduğunuz her şeyi hava,kıyafet,sesler,hisler ne varsa yazmanız gerekiyor
ben arabaya bindim gidiyorum kaza yaptım ölmüşüm ?
kız arkadaşımla konusuyorduk bir anda yüzü karardı ?
böyle yazarsanız yorumlamam.
en ince ayrıntısına kadar yazmanız gerekiyor
ufakcık bir nesne rüyayı değiştire bilir. Başkalarını bilmem nasıl yorumlar benim yorumum farklı olur.
Cinsel içerikli rüyaları boşuna yazmayın.bunu yazacak kimse yoktur umarım.
Her Gün İçin sadece 3 üye rüyasını ekleye bilir 4 ekleyen kişinin rüyasını yorumlayamayacağım.
Burcunuzu da ekleyiniz. rüya benzerliği var ise başka bir üye ile burclarınız farklı ise tekrardan yaza bilirsiniz. aynı burcta iseniz yazmanıza gerek yok.
kafadan sallama rüya yazmayın kırmayalım birbirimizi.
amacım yardımcı olmak
Allah kolaylık versin.
Bu Başlık Altında Rüyalarınızı Paylaşırsanız Yorumlarım.ama Bunun Bazı Şartları var.
*Rüyada görmüş olduğunuz her şeyi hava,kıyafet,sesler,hisler ne varsa yazmanız gerekiyor
ben arabaya bindim gidiyorum kaza yaptım ölmüşüm ?
kız arkadaşımla konusuyorduk bir anda yüzü karardı ?
böyle yazarsanız yorumlamam.
en ince ayrıntısına kadar yazmanız gerekiyor
ufakcık bir nesne rüyayı değiştire bilir. Başkalarını bilmem nasıl yorumlar benim yorumum farklı olur.
Cinsel içerikli rüyaları boşuna yazmayın.bunu yazacak kimse yoktur umarım.
Her Gün İçin sadece 3 üye rüyasını ekleye bilir 4 ekleyen kişinin rüyasını yorumlayamayacağım.
Burcunuzu da ekleyiniz. rüya benzerliği var ise başka bir üye ile burclarınız farklı ise tekrardan yaza bilirsiniz. aynı burcta iseniz yazmanıza gerek yok.
kafadan sallama rüya yazmayın kırmayalım birbirimizi.
amacım yardımcı olmak
Allah kolaylık versin.