Duyuru Reputation (Kısaca Rep) Nedir ? Nasıl Verilir ?

---> Reputation (Kısaca Rep) Nedir? Nasıl verilir? Bize verenleri nasıl Görebiliriz?

@'birgül ama adminler bu konuya dahil değil kanka. Maksimum 15 verebiliyoruz zannedersem. Fakiriz. :I Tabi biz birden fazla verebiliyoruz ama senin verdiğin rep atıyorum 100 se senin allah bilir kaç mesajına ayrı ayrı rep vermem gerekir orantılı rep vermem için seninle. :M Neyse.
bknz: asgari ücret. bb.

---> Reputation (Kısaca Rep) Nedir? Nasıl verilir? Bize verenleri nasıl Görebiliriz?

@'birgül ama adminler bu konuya dahil değil kanka. Maksimum 15 verebiliyoruz zannedersem. Fakiriz. :I Tabi biz birden fazla verebiliyoruz ama senin verdiğin rep atıyorum 100 se senin allah bilir kaç mesajına ayrı ayrı rep vermem gerekir orantılı rep vermem için seninle. :M Neyse.
bknz: asgari ücret. bb.

haksızlık amaaa yaaa :D

Bana verilen Repleri göremiyorum.

---> Reputation (Kısaca Rep) Nedir ? Nasıl Verilir ?

Bize verilen repleri ve de verdiğimiz repleri görebilseydik güzel olurdu.Bunların görülmesinin mahsuru olduğunu sanmıyorum.Bu özelliklerin foruma zenginlik katabileceği kanatindeyim.Naçizane fikrim budur :)

İşte tamda o yolla iletişim bilgisi paylaşımı olmuş zamanında. Ondan dolayı görünmüyordu.
Bakalım kırmızı adminle ne diyecekler :hi:

aslında özel mesaj açıldığına göre oda açılabilir.
msn-numara verme oradan yapılıyor.
düşünülemez mi tekrardan?

Tabikide düşünebiliriz. Fakat bu uygulama üzerinden reklamda yapılması muhtemel olduğu için sürekli olarak takibini ne derece yapabiliriz bunu da düşünmemiz gerek. Ayrıca forum içerisinde, yada herhangi bir kanal aracılığıyla iletişim bilgisi vermek halen yasak ve ban sebebi. Özel mesaj sistemi açıldı evet ama oradan üyeler birbirine iletişim bilgisi versin diye açılmadı. Eğer özel mesajla konuşan üyeler birbirine karşılıklı olarak iletişim bilgileri vermek isterlerse serbest dedik.

Ben güzel önerin için teşekkür ediyorum.

Değerlendirmeye alıp, uygun görürsek tekrar açarız.

İyi geceler. :)

Bize verilen repleri ve de verdiğimiz repleri görebilseydik güzel olurdu.Bunların görülmesinin mahsuru olduğunu sanmıyorum.Bu özelliklerin foruma zenginlik katabileceği kanatindeyim.Naçizane fikrim budur :)

Tabiki bizde bu tip özelliklerin foruma zenginlik ve aktiflik katacağını düşüyoruz ki elimizden geldiğince bir takım yeniliklerde bulunuyoruz.

Yukarıda da dediğim gibi bu konuyu değerlendirmeye alıp, uygun görülürse tekrar açarız.

Güzel fikir ve düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

Her zaman aklınıza gelen fikir ve düşüncelerinizi bizimle paylaşınız lütfen.

Bizler teşekkür ederiz görüşlerimize önem verdiğiniz için :) İyi geceler...

Tabiki bizde bu tip özelliklerin foruma zenginlik ve aktiflik katacağını düşüyoruz ki elimizden geldiğince bir takım yeniliklerde bulunuyoruz.

Yukarıda da dediğim gibi bu konuyu değerlendirmeye alıp, uygun görülürse tekrar açarız.

Güzel fikir ve düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

Her zaman aklınıza gelen fikir ve düşüncelerinizi bizimle paylaşınız lütfen.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri