Duyuru Reputation (Kısaca Rep) Nedir ? Nasıl Verilir ?

---> Reputation (Kısaca Rep) Nedir? Nasıl verilir? Bize verenleri nasıl Görebiliriz?

bılmıyordum (henuz yenıyım bu sebeple) bılgı ıcın tesekkur ederım

---> Reputation (Kısaca Rep) Nedir? Nasıl verilir? Bize verenleri nasıl Görebiliriz?

500 rep e kadar ohoooo :D

teşekkürler bilgiler için

40sg.jpg

Repler konuda kontrol panelinden görünüyormuş
Önceden öyleydi,kimin verdiğini görüyorduk.Şimdi kontrol panelinde sadece abonelikler görünüyor.
Yine kimin hangi konuya verdiğini görebiliyor muyuz?

Eskiden Görünüyordu

Bizim Uyanık Üyelerimiz

Msn'leri ordan vermeye baslayınca

orayıda kapatmak mecburiyetinde kaLdık :)

Eskiden Görünüyordu

Bizim Uyanık Üyelerimiz

Msn'leri ordan vermeye baslayınca

orayıda kapatmak mecburiyetinde kaLdık :)

Hein86.gif
hadi,gerçekten mi
40 yıl düşünsem aklıma gelmez,cevapladığın için teşekkürler
ama yararlı bir bölümdü, tabii kötü amaçlı kullanılmasaydı

Evet Malesef.

Rep verirken yorum bile yazilmiyor farkettiysen

onuda kapadık

Evet Malesef.

Rep verirken yorum bile yazilmiyor farkettiysen

onuda kapadık

Evet o çok kötü olmuş,rep veririken yorum yazmayı isterdim:67:
Ben de yorum yazılmayınca hata var zannediyordum,sebebini hiç böyle düşünmemiştim.

:)

40sg.jpg

Repler konuda kontrol panelinden görünüyormuş
Önceden öyleydi,kimin verdiğini görüyorduk.Şimdi kontrol panelinde sadece abonelikler görünüyor.
Yine kimin hangi konuya verdiğini görebiliyor muyuz?

Bende bunu diyecektim; yorum yapmasak dâhi en azından kimin hangi konuya Rep verdiğini görebilseydik güzel olurdu :)
Aktif etmeyi düşünmez misiniz ki ?

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] @sEmih @InnoCence @Fatih 34

Kimi dürtece
ğimi bilemedim kusura bakmayın :eek:

[MENTION=161689]Sim[/MENTION]

Uygulama vardı ancak bazı nedenlerden dolayı kaldırıldı. Tekrar aktifleştirileceğini sanmıyorum.
Bu konuda bizim yetkimiz yoktur. Süper Adminlerde bunu uygun bulmayacaklardır.
İlginiz İçin teşekkürler.
Keyifli Forumlar

Bende bunu diyecektim; yorum yapmasak dâhi en azından kimin hangi konuya Rep verdiğini görebilseydik güzel olurdu :)
Aktif etmeyi düşünmez misiniz ki ?

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] @sEmih @InnoCence @Fatih 34

Kimi dürtece
ğimi bilemedim kusura bakmayın :eek:
boşver y.
bazı şeyleri bilmemek en güzeli .xD

@Sim

Uygulama vardı ancak bazı nedenlerden dolayı kaldırıldı. Tekrar aktifleştirileceğini sanmıyorum.
Bu konuda bizim yetkimiz yoktur. Süper Adminlerde bunu uygun bulmayacaklardır.
İlginiz İçin teşekkürler.
Keyifli Forumlar

Anladım peki, teşekkür ederim :)

biri bana açıklasın ben milette 150 200 arasında rep puanı verirken neden milletin bana verdiği rep 10 20 puan arasında :D

rep puanınla senin rep verme gücün arasında doğru orantı var.

misal atıyorum şuan 16000 repe sahipsin sen rep verdiğinde 160 rep veriyorsun ama sana rep veren 200 repe sahiptir 20 rep verebiliyordur

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri