---> Red mi Kabul mü ? Kabul. O halde dinlerken de eşlik edelim?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #4,561 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. O halde dinlerken de eşlik edelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,562 ---> Red mi Kabul mü ? Harika, bunu bekliyordum : ) Kabul. Müzikten sonra bira açıp asfaltın yanına uzanalım, motorun hemen önüne ?
---> Red mi Kabul mü ? Harika, bunu bekliyordum : ) Kabul. Müzikten sonra bira açıp asfaltın yanına uzanalım, motorun hemen önüne ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #4,563 ---> Red mi Kabul mü ? Imm ben alkol kullanmıyorum, alkol kısmını reddetmek durumdayım. : ) Yağmurda dans edelim?
---> Red mi Kabul mü ? Imm ben alkol kullanmıyorum, alkol kısmını reddetmek durumdayım. : ) Yağmurda dans edelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,564 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Karavan duvarına Bob Dylan ve Scarlett Johansson posterleri asalım ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #4,565 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul, ikisini de çok severim. Mağara dalışı yapalım?
C casanowa . Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,566 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Çıkardığımız deniz ve kestane kabuklarını bi çarşaf serip satalım ? Çocukluğumuzdaki gibi ?
---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Çıkardığımız deniz ve kestane kabuklarını bi çarşaf serip satalım ? Çocukluğumuzdaki gibi ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #4,567 ---> Red mi Kabul mü ? Çok hoş, kabul. Kalan deniz kabuklarını boyayıp, onlarla tablo yapalım?
C casanowa . Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,568 ---> Red mi Kabul mü ? Olabilir, yap bozdan daha eğlenceği olur. Mum yakalım, kokulularından, ama yıldızlı bir yol üzeri olsun ?
---> Red mi Kabul mü ? Olabilir, yap bozdan daha eğlenceği olur. Mum yakalım, kokulularından, ama yıldızlı bir yol üzeri olsun ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #4,569 ---> Red mi Kabul mü ? Kokulu muma hayır demem. : ) Yoldan geçen insanların portrelerini çizelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,570 ---> Red mi Kabul mü ? Zor olmazmı ? Ama yine de kabul : ) Gazoz kapakları biriktirip onları sırt çantamıza asalım mı ?
---> Red mi Kabul mü ? Zor olmazmı ? Ama yine de kabul : ) Gazoz kapakları biriktirip onları sırt çantamıza asalım mı ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #4,571 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Kelebek kovalayalım? : )
C casanowa . Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,572 ---> Red mi Kabul mü ? Ama yakalamaya çalışmayalım, yanlışlıkla öldürmeyelim sonra : ) Sadece kovalayalım kabul. Deniz bisikletine binelim ?
---> Red mi Kabul mü ? Ama yakalamaya çalışmayalım, yanlışlıkla öldürmeyelim sonra : ) Sadece kovalayalım kabul. Deniz bisikletine binelim ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #4,573 ---> Red mi Kabul mü ? Elbette. : ) Kabul. Deniz içinde, ayaklarımızın suda olacağı bir masa hazırlayalım?
---> Red mi Kabul mü ? Elbette. : ) Kabul. Deniz içinde, ayaklarımızın suda olacağı bir masa hazırlayalım?
C casanowa . Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,574 ---> Red mi Kabul mü ? Ne güzel tekliflerle geliyorsun böyle, kabul etmemek mümkünmü : )) Birbirimize kalem hediye edelimmi ? Sonra da onlarla yine birbirimize birşeyler yazalım ?
---> Red mi Kabul mü ? Ne güzel tekliflerle geliyorsun böyle, kabul etmemek mümkünmü : )) Birbirimize kalem hediye edelimmi ? Sonra da onlarla yine birbirimize birşeyler yazalım ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #4,575 ---> Red mi Kabul mü ? Bilbukabele. : ) Kabul, çok hoş olur. Ağaç ev yapalım mı?
C casanowa . Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,576 ---> Red mi Kabul mü ? Ağacı oymadan yapalım ama, üzerine kuralım mesela.Doğaya zarar vermeyelim. Bir kruvaziyer turuna çıkalımmı ? Odamız 3. Sınıf yolcu odası olsun ama, ekonomi sınıfı yani : )
---> Red mi Kabul mü ? Ağacı oymadan yapalım ama, üzerine kuralım mesela.Doğaya zarar vermeyelim. Bir kruvaziyer turuna çıkalımmı ? Odamız 3. Sınıf yolcu odası olsun ama, ekonomi sınıfı yani : )
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #4,577 ---> Red mi Kabul mü ? Tabiki, doğaya zarar vermek istemem. : ) Kabul, tabi. Bütün günü lunaparkta geçirelim?
---> Red mi Kabul mü ? Tabiki, doğaya zarar vermek istemem. : ) Kabul, tabi. Bütün günü lunaparkta geçirelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,578 ---> Red mi Kabul mü ? Hava kararınca finali dönmedolapla yapacaksak kabul : )) Hamak kuralım ?