---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Not yazarak konuşalımmı ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #4,542 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Motorsiklete binelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,543 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Sırt çantalarını alıp yollara düşelim öylece ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #4,544 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul, ne iyi olur. Karavan ile sehayat edelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,545 ---> Red mi Kabul mü ? Bana daha iyi bir teklifin olabilirmi ? Sanmıyorum.Kabul. Sırt çantalarının üstünü rozetlerle dolduralımmı ?
---> Red mi Kabul mü ? Bana daha iyi bir teklifin olabilirmi ? Sanmıyorum.Kabul. Sırt çantalarının üstünü rozetlerle dolduralımmı ?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,546 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul dolduralım Çantaların içini abur cubur dolduralım mı?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #4,547 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Balon turu yapalım?
C casanowa . Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,548 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Balondan aşağıya zarflar atalım içine bişeyler yazıp ?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,549 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul Çocuklar gibi çığlık atalım mı ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #4,551 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Farklı yerler keşfedip fotoğraflarını çekelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,552 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Her fotoğraf için birşeyler yazalım ?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,553 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul Yıldızları yakalamaya çalışalım ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #4,555 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Kumsalda gitar çalıp, şarkı söyleyelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,556 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Ateş yakıp etrafında dans edelim ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #4,557 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Gece denizde yüzelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,558 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Birbirimize cesur sorular soralım, cesur cevaplar verelim.Uymayanı cezalandıralım ?
---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Birbirimize cesur sorular soralım, cesur cevaplar verelim.Uymayanı cezalandıralım ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #4,559 ---> Red mi Kabul mü ? Doğruluk - cesaretlik oyunu gibi, kabul. Kanyon gezintisi yapalım?
C casanowa . Kayıtlı Üye 4 May 2016 #4,560 ---> Red mi Kabul mü ? Ama bunu Chopper motor ile yapıcaz.Kabul. Bütün bunları yaparken Rod Stewart - Baby Jane dinleyelim ?
---> Red mi Kabul mü ? Ama bunu Chopper motor ile yapıcaz.Kabul. Bütün bunları yaparken Rod Stewart - Baby Jane dinleyelim ?