Protest Sözler

---> Protest Sözler

"Bir yerde bir zulüm varsa ve tek tükürük hakkım olsaydı, zulümü yapana değil zulüme sessiz kalanın yüzüne tükürürdüm."

---> Protest Sözler

Firavunlar mısır da tabletleri kırdılar,Hitler orduları Avrupa'da bütün kütüphaneleri yaktı Bak aydın; dünya tarihinde ilk kez aydınları bir binaya koyup yaktılar!"

---> Protest Sözler

''Ben bir ateistim, hepsi bu. ben birbirimize karşı iyi olmaktan, başkalarına yardım etmekten başka bir şeye inanmıyorum''

---> Protest Sözler

Daha son sözü söylemedi hayat..
Belki yarınlar, mutlu sonlar var.
Yeniden başlamak yorar insanı ama..
Sonunda kavuşmak, mutlu olmak var..

---> Protest Sözler

Halk'ı % 60 aptal olan ülkelerde en geçerli meslek DİN TÜCCARLIGIDIR.

---> Protest Sözler

İşkenceyi ne renk boyadın,17'sindeki genci ne renk daraağcında sallandırdın.Ne renktir dışkı yedirilen bir köylü. Yasaklanan anadil, ne renkte haykırır derdini. Mamak ne renk utanır. Metris ne renk ya da Diyarbakır...

---> Protest Sözler

Sokaklarında insanların,polis tarafından,göz kırpmadan kurşunlandığı,tecavüzcülerin müdür yapıldığı bir ülke burası!

---> Protest Sözler

Bırak olmasın mezar taşımız, bir okul bahçesine gömsünler bizi çocuklar koşsun üzerimizde..

---> Protest Sözler

Kendi kulağına
küpe takan adamı taşlayıp,
g.tümüze kazık sokan adamları
alkışlayan bir toplumuz.

---> Protest Sözler

Siyasetçiler gerçeği örtmek,sanatçılar ise
gerçeği göstermek için yalan söylerler.

---> Protest Sözler

Bir millet uyuyorsa uyandırmak kolaydır. Ama uyumuyor da uyuyor gibi yapıyorsa ne yapsanız nafile, uyandıramazsınız.

---> Protest Sözler

Çocuklarınıza zengin olmayı değil,mutlu olmayı öğretin!
Böylece, hayatları boyunca sahip oldukları şeylerin
fiyatını değil, kıymetini bilirler.

---> Protest Sözler

Bir ulusu tutsak etmek isterseniz, onun dilini ve müziğini yozlaştırın!

---> Protest Sözler

"Yürekten itaat edeceğim tek bir iktidar var, kendi aklımın kararı, kendi vicdanımın emrettiği."

---> Protest Sözler

1.1 milyon metrekare sattık

YABANCILARIN Türkiye’den gayrimenkul alımının önünü açan mütekabiliyet ilkesinin kaldırılması ve mülk satışının 183 ülkeye açılmasının ardından, toplam alanı 1 milyon 162 bin metrekareyi bulan 2 bin 578 taşınmaz satıldı. Mütekabiliyetin kalktığı ağustos ayından bu yana toplam 2 bin 819 yabancı ülke vatandaşı gayrimenkul satın alırken, listede en çok alım yapanlar Almanya, Rusya ve İngiltere vatandaşları olarak sıralandı. Gayrimenkul alımına yeni izin veren ülkelerden ise kadar Afganistan, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Irak ve Kuveyt’ten talep geldi. Ancak, şu anda yabancılardan gelen birçok talep Genelkurmay’da izin için bekliyor. Genelkurmay’ın ise kasım ayına kadar bekleyen taleplere yanıt vermesi bekleniyor. Bekleyen satışlar için Genelkurmay’dan izin çıktığında, yasağın kalktığı ülkelerden gelen asıl talep ortaya çıkacak ve satılan mülk sayısı daha da yükselecek.

---> Protest Sözler

Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse,
ona şunu sorun; Kimin alın teriyle?

---> Protest Sözler

391749_376780515731220_871058849_n.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri