Protest Sözler

---> Protest Sözler

Baktılar ki, sosyalizmi başka türlü önleyemeyecekler, kendileri sosyalist olup sosyalizmi de bombok edecekler.

---> Protest Sözler

Neden sömürüldüğünü, neden aç olduğunu, neden köle olduğunu ve neden haklarının gaspedildiğini soran ve buna çözümler öneren kişidir "Komünist"...

---> Protest Sözler

Ailesi bot alamadığı için bu soğukta okula terlikle gelen öğrencilerin ülkesinde Umre Turu düzenleyenlerin ruh sağlığından şüphe ederim!

---> Protest Sözler

''Bir insanın bir vicdanı varsa eğer, solcu olmaktan başka bir seçeneği yoktur...''

---> Protest Sözler

Kapital iktidarda kaldıkça, değil yalnız toprak, değil yalnız insan emeği, değil yalnız insan kişiliği, değil yalnız vicdan, değil yalnız aşk, değil yalnız bilim, her şey, her şey kaçınılmaz olarak alınıp satılacaktır.”

---> Protest Sözler

Tansu Çiller Datça’yı ziyaret eder ve “Can Yücel’i getirin” bana der. Korumaları Can Yücel’in evine giderler, “Başbakanımız sizi görmek istiyor.” derler. Can Yücel kalkar Çiller’in kaldığı yere gider. Çiller şöyle der; ”Can Bey, siz çok güzel şiir yazıyormuşsunuz. Bana da bir şiir yazar mısınız?“ Can Yücel düşünür ve “peki” der. Başlar o anda yazdığı şiiri okumaya.

“Sarı saçlı güzel kadın!
Sarı saçlı güzel kadın!”

Tansu Çiller şöyle keyifle süzülür, şiiri dinlemeye devam eder.

“Sarı saçlı güzel kadın!
Sarı saçlı güzel kadın!
Anasını ..ktin vatanın!”

Can Yücel derhal korumalar tarafından Çiller’in yanından uzaklaştırılır.

---> Protest Sözler

SOSYALİZM : İki ineğiniz varsa, birini komşuya verirsiniz.
KOMUNİZM : İki ineğiniz varsa, devlet ikisinide alır, size süt verir.
FAŞİZM : İki ineğiniz varsa, devlet ikisinide alır, size süt satar.
NAZİZİM : İki ineğiniz varsa, devlet ikisinide alır,sizi kurşuna dizer.
TEOKRASİ : İki ineğiniz varsa, devlet ikisinide alır, siz süt duasına çıkarsınız.
BÜROKRASİ : İki ineğiniz varsa, devlet ikisinide alır ,birini öldürür, sütü sağar ,kovayı da devirir.
DEMOKRASİ : İki ineğiniz varsa, ikiside greve gider..

---> Protest Sözler

Yarattıklarını cezalandıran ve ödüllendiren ya da bizim yaşayacağımız bir irade türüne sahip bir tanrı düşünemiyorum. Bedensel ölümden sonra kişinin yaşamını sürdürdüğüne ne inanırım, ne de inanacağım…

---> Protest Sözler

En tehlikeli insanlar, dindar görünenlerdir. Bir de organize olup güç kazanmışlarsa her türlü ahlaksızca girişimi bekleyebilirsin...

---> Protest Sözler

Ey Dindar Gençlik!
Birinci vazifen, 3 çocuk yapmaktır.
Muhtaç olduğun kudret, Fetullah hocamızın asil gözyaşlarında mevcuttur.

---> Protest Sözler

Bira içmek günah değil , Birayı fıstıktan ayırmak günah .

- Sevenleri Ayırmayın

---> Protest Sözler

Öldüm mü sandınız beni 6 Mayıs'ta ?
Sayın bakalım o günden bu güne doğan çocukların adını...
Kaçı cellat, kaçı Deniz?

---> Protest Sözler

523512_348375125215277_299178616_n.jpg

---> Protest Sözler

"Komşu komşu.!
Hu hu !
Tayyip geldi mi ?
Geldi.
Ne getirdi ?
İleri demokrasi.
Kime kime ?
Eşe dosta.
Başka kime ?
Yandaşlara.
Yandaşlar nerde ?
Medyada.
Daha başka ?
İhalede, avantada.
Daha başka ?
Yargıda.
Yargı nerde ?
Zaman aşımından kaçtı.
Zaman nerde ?
1993 de durdu.
1993 nerde ?
Madımak'ta kaldı.
Madımak nerde ?
Vicdanlarda.
Vicdan nerde ?
İnsanlık nerde ?
YANDI, BİTTİ, KÜL OLDU..."

---> Protest Sözler

Bu ülkenin hiçbir zaman " C " planı olmadı.
Bu ülkede daima A.B.D planları devreye sokuldu...

---> Protest Sözler

Bir insanın ahlaki davranışları anlayışa, eğitime ve sosyal bağlara dayanmalıdır; hiçbir dini temel gerekmez. İnsan, eğer ölümden sonra ceza korkusuyla ve ödül umuduyla kontrol altına alınmak zorundaysa, şüphesiz kötü bir yoldadır.

484015_421561691229953_1365683749_n.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri