[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]+**aa kardesim benim. Niki guzel kendisi guzel insan. Tartismalarda fazla hem fikir olmadigim ama cok sevdigim kardesim.
[MENTION=27617]LocKe[/MENTION]+**komsum canim umarim biranevvel sende tr ye donusunu yaparsin benim safak 10 benim
[MENTION=160419]Queen2[/MENTION]+*oyy canim benim. ALLAH yuzunuzu her daim guldursun. Mutluluk haberlerini alinca seviniyorum
[MENTION=165530]GOTCHA[/MENTION] hehe... hizli giris yapan. Kendini hemen sevdiren uye. Havali ulkala gibi gorunsede yada egolarindan bahsettiginde insanlar oyle olabilecegini dusunsede bencw oyle biri degil. Samimi dogal. Sadece yasam tarzini belirten birisi. Normalde. Ben suyum buyum diyenleri sevmem. Kimse sevmez sanirim ama sende yukarda yazdigimi hissetmedim. Yani dogalsin.
Boyle durumlarda bazen diger erkeler dusunur. Adamin parasi var diye kizlar yorum yapigor hemen diye
(li kendi yaginda kavruldugunu yazmistin) bukadar millet yorum yapiyorsa sevdiyse samimi buldigundandir. Yoksa kimin parasindan kime ne?
) ustune alinma disardan boyle gorunebilir durumlari yazdim
bayan baya i kiskanabildigi gibi erkek erkegide kisanabilir.
Samimi kaldigin surece sevilmeye devam edersin forumda. Ama lutfen dikkat et. Hizli giriş yaoanlar bir kufit yada bir cikisla banlaniyor. Evet. Banlansan belki fark etmeyecek yer cok.. ama olsun alistigin kaynastigi kisiler var sonucta guzel guzel devam etmek daha guzel. Uuuui cok uzun yorum yazdim ama toplasan bise yazmamissimdir
[MENTION=163483]BazenOlmaz[/MENTION] tanımıyorum
[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] harbi kiz. Som gunlerde nerelerdesin sen? Hic gormedim seni kacgundur.
[MENTION=97817]sll[/MENTION]ns tanımıyorum
@mirella iyi biri. Sevdigim uyelerden.
[MENTION=154587]Critic[/MENTION] kendini ozleten kardesimiz. Biran evvel gel emi?
critic