Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

.

yiğitbircan: Çok özel o, ßir aßi
allah.gif

CaSPeR35: Yıktım önyargılarımı, seviliyorsun :)
gulgd9.gif

bal_böceği: Çok sevilenlerden
crawlbugjf9.gif

leylmira: Seviliyor, yiğit abiye sorduğu sorular
icon14.gif
gulgd9.gif

yeşil38: Sıcak kanlı sıcacık birisi :)
gulgd9.gif

HaDeS: forumda gördüğümde mutlu oluyorum
gulgd9.gif

Jophiel: Tanımıyorum malesef
gulgd9.gif

eppekçi: Beni en çok gülümseten üye (((:)
gulgd9.gif

Director23: Efendi birisi :)
gulgd9.gif

She': Sempatik
gulgd9.gif

Keşke aynı şeyi bende senin için soyleyebilsem.

bal_böceği ,Ente ,eppekci ,Fatih 34 ,FlanteDivinita ,SevdeCNSY ,She` ,TaTLı-CaDı ,Vivaldi ,ßy.ChéqiCi

İyisiniz.

Sende iyisin.

Bezmish: Yorum yapacak kadar tanımıyorum.
Fatih 34: Çok iyidir. Oldugu gibi.
IIIFerhatIII: Tanmıyorum.
LIYA: Ön yargılarını atmasına sevindim. Zeki çalışkan ve uykusuz biri :)
lolamera: Sevcan'ım da iyidir :R
MasaL16: Onu gördügüm zaman aklıma ilk gelen şey MERAK :R
She`: Deli xD Yaramaz xD Birazda sevimli :p
TaTLı-CaDı: Kardeşim görüşemiyoruz. Özlendin haberin ola :R
~ meRve ~: Eskiden sıcaktı.
ßy.ChéqiCi: Ciddi, yardım sever iyi bir arkadaş.

Sağol kel şey seviyorsun :love3:

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] Yakında akraba çıkıcaz onunla birde çok mütevazisin.Açtığı konuları takip etmeye çalışıyorum
[MENTION=158215]Bezmish[/MENTION] Cenk ile ilk başlarda hiç anlaşamazdık sinir ederdim şimdilerde iyi anlaşıyoruz bu aralar pek görüşemiyoruz ama seviliyor :love3:
[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION] Uzun zaman yoktu sağlık sorunları varmış bir an önce iyileşmeni diliyorum
[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] Candır kandır kardeştir kankadır özeldir :love3:
[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] Çok sohbetimiz olmadı kendisiyle ama sitede sakin efendi duruşunu beğeniyorum
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] bana kızıcak ama Avatarını değiştirmek için imza kampanyası başlatıcam :) Konulara olan ilgisini ve samimiyetini seviyorum
[MENTION=155185]mknszkrall[/MENTION] Çalışkan modumuz bazen bize kızsada sever sayar bende severim kardeşimi
[MENTION=157575]She`[/MENTION]Bu aralar bir haller oldu :) aşıkmıdır nedir anlamadım geldiği ilk günlerde ilgimizi çekip kendisini sevdirdi
@ ~ meRve ~+ Seçici sakin kendi halinde biz her ne kadar sohbet etmesekte iyi anlaşıyoruz
[MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION] Forumdaki duruşunu beğeniyorum kimseye karışmaz işini yapar gider sempatik birisi
Ne güzel profilimde sevmediğim hiç kimse yok :) yorumlaması kolay oluyor içimden geldiği gibi
Bütün modlar toplanmış beni ziyarete gelmiş ne iyi ettiniz yine beklerim :)

Bilmem neyim var bende bilmiyorum, hala sevilmemek uzucu...

@LIYA evet canım sorular güzeldi vede çok güzel cevapladı @yigitbircan bir daha sormıyacağım çok yordum kendisini.Sende kısa sürede bu kadar ağırbaşlı duruşunla sevdirdin kendini

Teşekkür ederim. [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] Sizlerden aldığım güzel enerji tekrar sizlere yansıyor sanırım :)
@yigitbircan o bir abi çok değerli ve seviyeli bir insan özellikle de sizlerle yakınlığına bayılıyorum :) Allahım muhabbetinizi bozmasın artırsın :)

Keşke aynı şeyi bende senin için soyleyebilsem.

Sende iyisin.

Sağol kel şey seviyorsun :love3:

Bilmem neyim var bende bilmiyorum, hala sevilmemek uzucu...

[MENTION=42515]She[/MENTION]' Yorum yapamayacağım. Çünkü seni tanımıyorum ve ayrıca beni sevmek zorunda da değilsin. Canın sağolsun.

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] Yakında akraba çıkıcaz onunla birde çok mütevazisin.Açtığı konuları takip etmeye çalışıyorum
[MENTION=158215]Bezmish[/MENTION] Cenk ile ilk başlarda hiç anlaşamazdık sinir ederdim şimdilerde iyi anlaşıyoruz bu aralar pek görüşemiyoruz ama seviliyor :love3:
[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION] Uzun zaman yoktu sağlık sorunları varmış bir an önce iyileşmeni diliyorum
[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] Candır kandır kardeştir kankadır özeldir :love3:
[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] Çok sohbetimiz olmadı kendisiyle ama sitede sakin efendi duruşunu beğeniyorum
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] bana kızıcak ama Avatarını değiştirmek için imza kampanyası başlatıcam :) Konulara olan ilgisini ve samimiyetini seviyorum
[MENTION=155185]mknszkrall[/MENTION] Çalışkan modumuz bazen bize kızsada sever sayar bende severim kardeşimi
[MENTION=157575]She`[/MENTION]Bu aralar bir haller oldu :) aşıkmıdır nedir anlamadım geldiği ilk günlerde ilgimizi çekip kendisini sevdirdi
@ ~ meRve ~+ Seçici sakin kendi halinde biz her ne kadar sohbet etmesekte iyi anlaşıyoruz
[MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION] Forumdaki duruşunu beğeniyorum kimseye karışmaz işini yapar gider sempatik birisi
Ne güzel profilimde sevmediğim hiç kimse yok :) yorumlaması kolay oluyor içimden geldiği gibi

sağulasın güzel yorumun için :)

[MENTION=158167]LIYA[/MENTION] evet canım sorular güzeldi vede çok güzel cevapladı [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] bir daha sormıyacağım çok yordum kendisini.Sende kısa sürede bu kadar ağırbaşlı duruşunla sevdirdin kendini

Ben yorulmadığımı aksine siz keyf alıyorsanız değer verdiğim insanların keyf almasına değer demiştim...sanırım siz beni anlamıyorsunuz [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] sonuna ne yazmam gerektiğini hissettirin kafi...

'birgül Hatunuum. :rolleyes:
'Kartaliçe Eski süper moderatör dü sanırım.
35bucuk Uzun zamandır konuşmuyorduk dün kısa süreliğine de olsa konuştuk, yusuf, iyidir.
bal_böceği Mavi beklerken pembeye gitmiş elmam..
Bezmish Pek konuşmuşluğumuz yok.
CaSPeR35 İyidir yılmaz. :)
HaDeS Hemen de buldu eski nickimi. :M
leylmira İyidir.
Wu-Tang Görkem. O da iyidir. :)
ßy.ChéqiCi Sercan, konuşamıyoruz pek şifremi unuttuğum için. O da iyidir, baya.​

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] Güzele her şey yakışır. :eda:

xD

Amor : Bu aralar beni boşluyorsun sanki hım??
Bezmish : profilimde görmeye alışkın olmadığım bir isim şaşırdımmm
differentgirl : papsım bebeğim bitanemm
eSqaL : ışıl benimde kanım ısındı :)
InnoCence : kıskanç ayşe :p
Lykia* : bu aralar sakin kendi halinde :)
[MENTION=154515]parasite[/MENTION] : Ahmet abi beni güldürüyorsun her seferinde :vala_02: senın yerın bendee cokkk ayrı paraziiit :)
She` : bılıorum benı sevıor bende onu :)
TaTLı-CaDı : demirbaş olucaksın az kaldı :)
~ meRve ~ : arada uğra özlemişiz :)

Teşekkür ederim canım bu güzel düşüncelerin için :)

Benim profile sadece 7 kişi gelmiş :) kalan 3 kişi de borcum olsun artıkım :1a9:
'hayaL; bal_böceği; CaSPeR35; eppekci; Fatih 34; HaDeS; mknszkrall

Vee bu ziyaretçilerin hiç birini de tanımıyom :D

' Beşiktaşk forumda en çok sevdiğim kişi ve gördüğüm en fanatik Beşiktaş lı kız :)
ashli: çok çalışkan biri pek sohbetimiz olmadı :)
bal_böceği: henüz ismini bilmiyorum xD Koreli erkekleri çok seviyor
Efsane SuskuN: tanımıyorum. hiç sohbetimiz olmadı.
Fatih34: abilerimizden biri. Henüz hangi takımlı olduğunu çözemedim :D
HaDeS: forumda en çok sevdiğim abim. koyu bir Beşiktaş lı :)
She': aktiflerden :) her gün farklı bir ruh hali var ama bunu foruma yansıtamıyor xD
yesil83: Hollanda da yasayan gurbetci. severim ablamı :)
~ Maktûl ~: tanımıyorum. sohbetimiz olmadı.
ßy.ChéqiCi: forumun en sıkı modu. anlaşamıyoruz.

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]: O'na herşey Yakışır Mavi'yi Hakediyorsun..

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]: Canımın İçisi , Birtaneciğim

[MENTION=157835]eppekci[/MENTION]: Gıcık Oluyorum xD sana

FlanteDivinita : Tanımıyorum

[MENTION=152951]Lykia*[/MENTION]: BuSRap Seviyorum Seni :R Bayağıdır Sohbet Edemiyoruz Ama

SevdeCNSY : Tanımıyorum

[MENTION=157575]She`[/MENTION] : Foruma ilk geldiğinde nick değişiminden sonra olanlarda destek verdiğimdi , daha sonrasında bir kaç durumda anlam veremediğimdi , pek sohbetimiz yok beni pekte sevdiğini sanmıyorum. kimse ile sorunum yokken şu son bir aydır bir kaç sebep yüzünden gıcık ötesi olarak görülüyorum ya hayırlara çıksın ..

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] : yüzünü çok beğendiğim biri

[MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION] : hala çok merak ediyorum Merve seni bir resmini koymadın :( benim s.mod'um :R

[MENTION=34643]ßy.ChéqiCi[/MENTION] : Doğruyu söylersem bana kızmazsın dimi ? Gıcık Oluyorum Sana :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri