Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

hazel - Rana'yı çok severim , eğlenceli birisi e nede olsa Angaralı :)
35bucuk - Karşıyakalı kardeşimdir kendisi , takımına ve ülkesine olan bağlılığıyla tanırım , severim kendisini.
Amor - Arzu iyi bir kızdır , pek muhabbet etme fırsatımız olmuyor ama bazı konularda ki cevapları felan hoşuma gidiyor . Seviliyorsun kardeşim , saygılar :)
ashli - Hakkında pek bir şey bilmiyorum , Trabzonlu olduğunu biliyorum sadece .
eslem61 - Eslem iyi,hoş kızdır ama arada gereksiz alınganlıklar yaparak üzüyor beni.
gözdee - Zor günler geçiriyor , forum genelinde sevilen biridir , ben de çok severim kendisini güçlü olması , her şeyin üstesinden gelebilmesi dileğiyle . Dualarım onunla :106:
parasite - Yanılmıyorsam ismi Ahmetti. Forum genelinde geveze olarak tanımlanıyor :)
Yeditepe - Forum genelinde sert birisi olarak biliniyor :) Delikanlı,herkesin görüşüne saygılı koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır.
Maktûl - Forumun Dadaşı'dır :) Geç tanıdığım bir akadaş , hakkında fazla bir şey bilmiyorum sadece Lise son sınıfta Angarada yaşıyor :)
ßaчan Taяuz - Bir Angara'lı daha :D Şenay'la sohbet etmeyi özledim ,eğlenceli muhabbeti güzel biri. Çok güzel avatarlar paylaşıyor :) Seviliyorsun Angaralı :106:

Bende seni severim Emre :R :)

birgül: İyi Biri.
Amor: Sevgilim, Yaşam Kaynağım, Herşeyim.
ceON: Kardeşim.
essmer: Tanımıyorum.
InnoCence: Eğlenceli Biri.
REiSS: İyi Biri.
Sahraa!: Pek Tanımıyorum.
TheDeniz55: Tanımıyorum.
waLL~é: Hanımefendi.
[M]anya[X]: Beyefendi.

Adelia : Az ve öz konuşmasıyla etkileyici biri olarak görüyorum ben kendisini . Bunun yanı sıra kendi halinde rahat bir insan . Düşüncelerini rahatlıkla dile getirebilen , forum içerisinde Director23 'den sonra tanımak istediğim yagane kişi .

ashli ; Düşüncelerini açıkça ve kırmadan dile getirebilen , çoğu zaman sükunetini koruyabilen , Fikirlere ve yeniliklere açık bir hanımefendi kendisi . Forumun en hanımefendilerinden .

bedelsizask ; Felsefik bir tarzı var gibi görünse de aslında insanlara yol göstermeyi bilen , onlara ışık tutan birisi . Düşüncelere saygısı var . Kişilerden ziyade konulara karşı yorumlarıyla takip edip , takdir ettiğim birisi . Bir nevi tanımlama yapacaksam " Üstad " kelimesi tam ona uygun .

gozdee ; Onun hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum . Tek söyleyebileceğim , Allah önünü ve yolunu açık etsin . Umarım içinde bulunduğu problemli durumlardan bir an önce kurtulur ve amacı sadece günü kurtarmak değil de , yaşamda yeni yapraklar üzerine resimler çizmek olur .

karagümrük ; Genellikle Spor sayfalarında rastladığım , Kırmızı-Siyah renklerin temsilcisi . Semtine her koşulda sahip çıkan , düşüncelerini dile getiren bir arkadaş .

Ketum ; Eğlenceden önce bilginin yer alması gerektiğini belirten yorumlarına rastladım . Kendi halinde birisi . Tepki alacağını bildiği halde , yorumlarını gizlemeyen dobra dobra konuşan birisi . Onun önceliği ; Bilim .

REiSS+ ; Ne etliye karışım ne de sütlüye misalinin kopyası sanki . Yerine göre yorumlarını dile getiren , sükunetini koruyabilen , Efendiliğini bozmayan bir arkadaş .

Sahraa! ; Yeni arkadaşlardan . Takip etme fırsatı bulamadım . Karşı karşıya da gelmedim . Bu yüzden yorum yapamıyorum .

ßaчan Taяuz+ ; Hakkında bir fikrim yok .

ßyn ChâpriSs+ ;Düşüncelerim Değişmedi .

Moderatör tarafında düzenlendi:

Adelia : Az ve öz konuşmasıyla etkileyici biri olarak görüyorum ben kendisini . Bunun yanı sıra kendi halinde rahat bir insan . Düşüncelerini rahatlıkla dile getirebilen , forum içerisinde Director23 'den sonra tanımak istediğim yagane kişi .

Oov tesekkür ederim tanısırız ins :)

InnoCence: Eğlenceli Biri.

Teşekkürler

' hazel : hanımcık bir üyemiz

bal_böceği : canımsın benim

ceON : tanımıyorum

differentgirl : Selmam Canım benim ya :D

gozdee : aktif bir üye

Panora
: tanımıyorum

SUPERMAN çok fazla tanımıyorum :)

TaTLı-CaDı : tanımıyorum ama iyi bir mod.

[M]anya[X] : Metin İyi Biri Sıcak Kanlı Sevecen

ßaчan Taяuz : Canım Benim Hanımcık Cici Bir Bayan Üyemiz

'Kartaliçe : Renkdaş süper moderemiz

aeryu+ : Tanımıyorum yeni üyelerden

ashli : Paylaşımcı renkli kişilik

differentgirl : Gördüğüm kadarıyla ağırbaşlı

gozdee : Napacağı belirsiz alıngan birisi

petaliza : Tanımıyorum

REiSS : Aktif modlardan herkesi takipte :D

Sahraa! : Pek muhabbetimiz yok ama aktif birisi

[M]anya[X] : Gececi samimi sevdiğim birisi

[T.T]win32 : Pek denk gelemesekde iyi birisine benziyor

'birgül Beraber hırkızlık yapıyoruz, gardasim. :H
' hazel Tanımıyorum malesef.
35bucuk Neden karşılaşamıyoruz anlamıyorum..
acemiPrenses Canımın içi-dışı bitanesi, can. :H
ceON Adanalıı. Şimdiye kadar bir taşkınlığını vs. görmedim adam gibi adam işte. :)
EcRiNn270 Tanımıyorum malesef.
Fatih 34 Fatih abim.. İyidir, severim..
TheDeniz55 Tanımıyorum malesef.
~ meRve ~ Şeker kız candy çok severim. ♥ :Ü
ßaчan Taяuz Tanımıyorum malesef, iyi birine benziyor sevildiğini görüyorum sevilen birisi..

`MuSTi iyi biri hayatının düzene girmesini umuyorum

TeşekkürLer iyi diLekLerin için Umarım Dediğin gibi Olur..

`MuSTi+ iyi bir arkadaş :)

Teşekkür ederim Gizem Özelsin..
  1. `MuSTi+ Bir görünüp bir kayboluyo musti

Feminist' Aslı :D

`MuSTi - Böcük
]

Ne BöcükLüğümü Gördün SibeL :D

`MuSTi : Tanimiyorum
Acemi Olan Prenses :M tanıŞırız Bir Ara

'-DamLa : Forum harbi kızlardındandır.Seviyeli biri , severim kendisini :)
acemiPrenses+ : Çok tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla eğlenceli ve düzgün biri , her daim bir şeyler katabilecek birisi :)
DiReNiS : Nickine hasta olduğum üye. ''Hanımefendi''.
gozdee: Kimseyi kırmak istemiyor gibi bir izlenim bıraktı bende, iyidir. :)
InnoCence+ : Bir türlü sohbet imkanı bulamadık , muhtemelen sohbet bölümüne girmemek gibi bir alışkanlığa sahip olmamdan kaynaklanıyor xD Ki bu yüzden soğuk bir insan gibi de görülüyor olabilirim xD Kibar biri , forumda çokça sevilir :)
REiSS+ : Adam.
Sahraa!+ : Ohhooo xD Çok eski çok. Forumda ilk arkadaşlardan.Sağolsun çok iyidir :)
waLL~é+ : Mişa'sına laf söyletmez.Denizi, yüzmeyi sever. Eğelenceli , keyifli sohbet insanı..Bir de mütevazidir ki , dostlar başına :) Güzeldir maşallah , prensesler gibi.Allah karşısına doğru insanlar çıkarsın hep :)
`MuSTi+ : Bob Marley hastası. Hayatı güzelleştiremezsem , kendimi güzelleeştiririm diyenlerden :) Kardeş.
~ Maktûl ~+ : Bu kızı kardeşim gibi seviyorum, çok değerlidir benim için.SAğolsun kıymet bilir :) Detaya gerek yok :)

InnoCence+ : Bir türlü sohbet imkanı bulamadık , muhtemelen sohbet bölümüne girmemek gibi bir alışkanlığa sahip olmamdan kaynaklanıyor xD Ki bu yüzden soğuk bir insan gibi de görülüyor olabilirim xD Kibar biri , forumda çokça sevilir :)
/QUOTE]

:2: doğru söylüyorsun sağol yorum için

/QUOTE]

Soğuk birisin diyorsun yani :p

InnoCence+ : Bir türlü sohbet imkanı bulamadık muhtemelen sohbet bölümüne girmemek gibi bir alışkanlığa sahip olmamdan kaynaklanıyor Ki bu yüzden soğuk bir insan gibi de görülüyor olabilirim Kibar biri forumda çokça sevilir :)

Cevabı Sohbete Yazıyorum Konuyu Sohbet Alanına Çevermeyelim :2:

Birgül : Aktif ve paylaşımcı.
Kartaliçe : Tanımıyorum.
Paradoks : Çok ciddi biri.
Acemiprenses : Sanırım beni yeni sanıyorr :)
Amor : İyi biri, tavrını tarzını beğeniyorum.
Bal böceği : Aktif, ne zaman baksam forumda :)
Karagümrüklü : Eğlenceli birine benziyorr, sohpet etmek nasip olmadı :)
Nisa35 : Tanımıyorum fakat birilerine kırgın veya kızgın gibi :)
Reiss : Tanımıyorum.
Superman : Tanımıyorum.

waLL~é+ : Mişa'sına laf söyletmez.Denizi, yüzmeyi sever. Eğelenceli , keyifli sohbet insanı..Bir de mütevazidir ki , dostlar başına :) Güzeldir maşallah , prensesler gibi.Allah karşısına doğru insanlar çıkarsın hep :)
pitbulljuu+ cansın sen :) tam bir efendidir :) yakışıklıdır ,benden başka kımse ona MAVİŞ demesın kıskanırım :) çünkü o benım maviş gözlum benım can dostum, abim, kardeşim :) o kadar efendi o kadar düzgün biriki anlatamam :) gectıgımız haftada basına cokguzel bır sey geldı dılerım hep mutlu olur hala ondan resım beklemekteyım buda ayrı bır sıtem xD dılerım dostum hep yanında olurum en mutlu gununde bıle :) dılerım hep mutlu olursun :)
'birgül+ tombul yanaklım :)
' İnci+ :H ya ama ama ben sneı nasıl anlatyım kı burada. benım inci tanem, benım guzel yuzlum :) herbıseyım can dostumdan bırı :) hayatımda gözumu kırpmadan guvenecegım ınsanların başında :) altın kalplım , ınşAllah hep mutlu olur inşallah hep benım yanımda olur onu cok cok sevıyorum :)
acemiPrenses+ :) sevımlı bır kız
bal_böceği- tanımıyorum ama ıyı bırı gıbı :)
bluee- tnımıyorum
ceON+tanımak ıstedıgım bırı :) sessız sakın efendı duruşlu :)
REiSS+adam gıbı adam :)
Sahraa!- cook eskılerden mıs oyle gorunuyor :) tanısmak ısterım kendısıyle kısmetse :)
`MuSTi+ efendıdır adam gıbı bırı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri