FrodoBaggins
Kayıtlı Üye
---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.
Çok açıklayıcı olmuş
SUPERMAN :
Çok açıklayıcı olmuş
SUPERMAN :
:106:TaTLı-CaDı+ çoktandır karşılaşmıyoruz konuşamadık , seviliyo
hazel - Rana'yı çok severim , eğlenceli birisi e nede olsa Angaralı
35bucuk - Karşıyakalı kardeşimdir kendisi , takımına ve ülkesine olan bağlılığıyla tanırım , severim kendisini.
Amor - Arzu iyi bir kızdır , pek muhabbet etme fırsatımız olmuyor ama bazı konularda ki cevapları felan hoşuma gidiyor . Seviliyorsun kardeşim , saygılar
ashli - Hakkında pek bir şey bilmiyorum , Trabzonlu olduğunu biliyorum sadece .
eslem61 - Eslem iyi,hoş kızdır ama arada gereksiz alınganlıklar yaparak üzüyor beni.
gözdee - Zor günler geçiriyor , forum genelinde sevilen biridir , ben de çok severim kendisini güçlü olması , her şeyin üstesinden gelebilmesi dileğiyle . Dualarım onunla :106:
parasite - Yanılmıyorsam ismi Ahmetti. Forum genelinde geveze olarak tanımlanıyor
Yeditepe - Forum genelinde sert birisi olarak biliniyor Delikanlı,herkesin görüşüne saygılı koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır.
Maktûl - Forumun Dadaşı'dır Geç tanıdığım bir akadaş , hakkında fazla bir şey bilmiyorum sadece Lise son sınıfta Angarada yaşıyor
ßaчan Taяuz - Bir Angara'lı daha Şenay'la sohbet etmeyi özledim ,eğlenceli muhabbeti güzel biri. Çok güzel avatarlar paylaşıyor Seviliyorsun Angaralı :106:
ßaчan Taяuz - Bir Angara'lı daha Şenay'la sohbet etmeyi özledim ,eğlenceli muhabbeti güzel biri. Çok güzel avatarlar paylaşıyor Seviliyorsun Angaralı :106:
:106:
[ı]sende seviliyosun canım, özlettin kendini [/ı]
parasite - Yanılmıyorsam ismi Ahmetti. Forum genelinde geveze olarak tanımlanıyor QUOTE]
:91: ...
Adelia : Az ve öz konuşmasıyla etkileyici biri olarak görüyorum ben kendisini . Bunun yanı sıra kendi halinde rahat bir insan . Düşüncelerini rahatlıkla dile getirebilen , forum içerisinde Director23 'den sonra tanımak istediğim yagane kişi .
InnoCence: Eğlenceli Biri.
`MuSTi iyi biri hayatının düzene girmesini umuyorum
`MuSTi+ iyi bir arkadaş
- `MuSTi+ Bir görünüp bir kayboluyo musti
`MuSTi - Böcük
]
Ne BöcükLüğümü Gördün SibeL
Acemi Olan Prenses :M tanıŞırız Bir Ara`MuSTi : Tanimiyorum
InnoCence+ : Bir türlü sohbet imkanı bulamadık , muhtemelen sohbet bölümüne girmemek gibi bir alışkanlığa sahip olmamdan kaynaklanıyor xD Ki bu yüzden soğuk bir insan gibi de görülüyor olabilirim xD Kibar biri , forumda çokça sevilir
/QUOTE]
:2: doğru söylüyorsun sağol yorum için
InnoCence+ : Bir türlü sohbet imkanı bulamadık , muhtemelen sohbet bölümüne girmemek gibi bir alışkanlığa sahip olmamdan kaynaklanıyor xD Ki bu yüzden soğuk bir insan gibi de görülüyor olabilirim xD Kibar biri , forumda çokça sevilir
/QUOTE]
Soğuk birisin diyorsun yani
InnoCence+ : Bir türlü sohbet imkanı bulamadık muhtemelen sohbet bölümüne girmemek gibi bir alışkanlığa sahip olmamdan kaynaklanıyor Ki bu yüzden soğuk bir insan gibi de görülüyor olabilirim Kibar biri forumda çokça sevilir
`MuSTi+ : Bob Marley hastası. Hayatı güzelleştiremezsem , kendimi güzelleeştiririm diyenlerden Kardeş.
pitbulljuu+ cansın sen tam bir efendidir yakışıklıdır ,benden başka kımse ona MAVİŞ demesın kıskanırım çünkü o benım maviş gözlum benım can dostum, abim, kardeşim o kadar efendi o kadar düzgün biriki anlatamam gectıgımız haftada basına cokguzel bır sey geldı dılerım hep mutlu olur hala ondan resım beklemekteyım buda ayrı bır sıtem xD dılerım dostum hep yanında olurum en mutlu gununde bıle dılerım hep mutlu olursun
waLL~é+ : Mişa'sına laf söyletmez.Denizi, yüzmeyi sever. Eğelenceli , keyifli sohbet insanı..Bir de mütevazidir ki , dostlar başına Güzeldir maşallah , prensesler gibi.Allah karşısına doğru insanlar çıkarsın hep
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.