FrodoBaggins
Kayıtlı Üye
---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.
Çok açıklayıcı olmuş
SUPERMAN :![]()
Çok açıklayıcı olmuş
![]() |
![]() |
SUPERMAN :![]()
:106:TaTLı-CaDı+ çoktandır karşılaşmıyoruz konuşamadık , seviliyo![]()
hazel - Rana'yı çok severim , eğlenceli birisi e nede olsa Angaralı
35bucuk - Karşıyakalı kardeşimdir kendisi , takımına ve ülkesine olan bağlılığıyla tanırım , severim kendisini.
Amor - Arzu iyi bir kızdır , pek muhabbet etme fırsatımız olmuyor ama bazı konularda ki cevapları felan hoşuma gidiyor . Seviliyorsun kardeşim , saygılar
ashli - Hakkında pek bir şey bilmiyorum , Trabzonlu olduğunu biliyorum sadece .
eslem61 - Eslem iyi,hoş kızdır ama arada gereksiz alınganlıklar yaparak üzüyor beni.
gözdee - Zor günler geçiriyor , forum genelinde sevilen biridir , ben de çok severim kendisini güçlü olması , her şeyin üstesinden gelebilmesi dileğiyle . Dualarım onunla :106:
parasite - Yanılmıyorsam ismi Ahmetti. Forum genelinde geveze olarak tanımlanıyor![]()
Yeditepe - Forum genelinde sert birisi olarak biliniyorDelikanlı,herkesin görüşüne saygılı koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır.
Maktûl - Forumun Dadaşı'dırGeç tanıdığım bir akadaş , hakkında fazla bir şey bilmiyorum sadece Lise son sınıfta Angarada yaşıyor
ßaчan Taяuz - Bir Angara'lı dahaŞenay'la sohbet etmeyi özledim ,eğlenceli muhabbeti güzel biri. Çok güzel avatarlar paylaşıyor
Seviliyorsun Angaralı :106:
ßaчan Taяuz - Bir Angara'lı dahaŞenay'la sohbet etmeyi özledim ,eğlenceli muhabbeti güzel biri. Çok güzel avatarlar paylaşıyor
Seviliyorsun Angaralı :106:
:106:
[ı]sende seviliyosun canım, özlettin kendini[/ı]
parasite - Yanılmıyorsam ismi Ahmetti. Forum genelinde geveze olarak tanımlanıyorQUOTE]
:91: ...
Adelia : Az ve öz konuşmasıyla etkileyici biri olarak görüyorum ben kendisini . Bunun yanı sıra kendi halinde rahat bir insan . Düşüncelerini rahatlıkla dile getirebilen , forum içerisinde Director23 'den sonra tanımak istediğim yagane kişi .
InnoCence: Eğlenceli Biri.
`MuSTi iyi biri hayatının düzene girmesini umuyorum
`MuSTi+ iyi bir arkadaş![]()
- `MuSTi+ Bir görünüp bir kayboluyo musti
`MuSTi - Böcük
]
Ne BöcükLüğümü Gördün SibeL![]()
Acemi Olan Prenses :M tanıŞırız Bir Ara`MuSTi : Tanimiyorum
InnoCence+ : Bir türlü sohbet imkanı bulamadık , muhtemelen sohbet bölümüne girmemek gibi bir alışkanlığa sahip olmamdan kaynaklanıyor xD Ki bu yüzden soğuk bir insan gibi de görülüyor olabilirim xD Kibar biri , forumda çokça sevilir![]()
/QUOTE]
:2: doğru söylüyorsun sağol yorum için
InnoCence+ : Bir türlü sohbet imkanı bulamadık , muhtemelen sohbet bölümüne girmemek gibi bir alışkanlığa sahip olmamdan kaynaklanıyor xD Ki bu yüzden soğuk bir insan gibi de görülüyor olabilirim xD Kibar biri , forumda çokça sevilir![]()
/QUOTE]
Soğuk birisin diyorsun yani![]()
InnoCence+ : Bir türlü sohbet imkanı bulamadık muhtemelen sohbet bölümüne girmemek gibi bir alışkanlığa sahip olmamdan kaynaklanıyor Ki bu yüzden soğuk bir insan gibi de görülüyor olabilirim Kibar biri forumda çokça sevilir![]()
`MuSTi+ : Bob Marley hastası. Hayatı güzelleştiremezsem , kendimi güzelleeştiririm diyenlerdenKardeş.
pitbulljuu+ cansın sen
waLL~é+ : Mişa'sına laf söyletmez.Denizi, yüzmeyi sever. Eğelenceli , keyifli sohbet insanı..Bir de mütevazidir ki , dostlar başınaGüzeldir maşallah , prensesler gibi.Allah karşısına doğru insanlar çıkarsın hep
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.