Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

1. ♥ ԼคԼ ♥+ Kübram :) Canım arkadasımın benım. cok degerlı benım ıcın su yaklasık 1 aydır cok guzel seyler paylasıyoruz onunla:) ve dılerım hepte boyle oluruz bu guzellık benım hep en kıymetlım olur :)
2. '-DamLa+ Canımm. senı nasıl anlatsam kı bılemem tanısalı 1 yıl olacak bılıyormusun :) cunku dun bu forumda bır yıla gırdım :) sne bana en guzel hedıyesın varlıgın herseyden ama herseyden cok degerlı benım ıcın :)
3. ' Kontes..+ melekkkk :D gecn aksam kı konusmamızı hatırladıkca guluyorum :D saclarna bayıldım (L)
4. BravehearTs+ Allaha Emanet
5. ceON tanımıyorum.
6. REiSS+ Emrecıgımm :) Canım benım cok uzun zman oldu konusmadık. herkes duysunn bu cocuk harıka bırı mukemmel bır kısılıge sahıp :)
7. Sizofren ?
8. `MuSTi+ en son asıktı :D
9. ` Nur ~+ Nurum ah guzel yuzlum :p benım güzellik abıdem özledım senı :)
10. ~ Maktûl ~+ Şizofren manyak delı :D arada cok sacmalıyor. Looo yavrumm sevıyom sneı nese kaynagımsın sen benım :p

Şiimdi sen bunları yazdın ya bi kere daha sevdm 1 yıldı oldu olacak ama sanki yıllardır hayatımdasn bitanem iyiki varsın iyikiii :)

♥ ԼคԼ + ~ herşey ya bu kız :pp çoook degerli benim.
C'abonBô ~ degerli gıcık ukala xD
ceON ~ ?? çıkaramadım
Fatih- 34 fatih giresunLu :)
masaLsI ~
UZAKLARDAN~~
waLL~é+~ Gizem ' im :) , Bence dünyanın en iyi insanı bana verilen en büyük hediye :), hayatımdaki en degerLi insan .. iyiki tanımısııııııııııııııııım. , 1 yıldı ama sankı yıllardır benleeesin.
` Nur ~+ diger yarım :)
~ Maktûl ~+ deli dolu kızım:pp çok degerlisin.
ßyn ChâpriSs+ ~ Eda :H aramız mı bozuk kız ? :H

'birgül - Sakin birisi :)
'GeCeCi - Banlanmış.
' Kontes.. - Meleğim iyi kız :)
35bucuk - Azerhan uzun zaman oldu konuşmayalı :)
ashli - Bu kızın asaletine bitiyorum :)
AySe^^ - Ayşe de matrak kızdır :)
DaDLuBeaCH - Eğlenceli birisi :D
karagümrük - Alican iyidir.
Sizofren - Pek bibilgim yok :)
` Nur ~ - Kardeşim benim.

Yerim seni sıpa.. :50:

:50:

' Kors@N-doğuu . eski üyelerden cok sevdiğim bir arkadaşım :)
' ParadokS-değerli
Debresif- tanımam
eternal-iyi
mojitoo54-feyyaz cana yakın , sohbeti güzel bi arkadaş :)
Rock SouL- özlediiimmm ~ özlediimmm <3
SUPERMAN- muhmmetmiş:D
`MuSTi-kankum benim :D
` Nur ~ tatlıımmm <3 yerim <3
ßyn ChâpriSs-mod.

♥ ԼคԼ ♥ - nickinin tam tersi insan.. ) kısa zamanda samimi olduk ve bnm için başkadır.. Değerlidir.. :) Çok seviyorum.. ♥
'birgül - çoğoş bi bayan.. konuşması samimiyeti falan.. karakteri sağlam .) çok severim :)
C'abonBô - şaşkın.. şaşırdı son zamanlarda.. nasıl davrandığını bilmiyorrrr .)
nAdyA - online üyelerdeen.. bir kaç kez karşılaştık oyunlarda vs. :) sevilen biri :)
PearlTedua - tanımıyorrmm
ReLax BaBy - pınarım.. içi dışı bir.. deli dolu sevdiğim kardeşlerimden :)
SUPERMAN - tanısam çok severmişim :D
TaTLı-CaDı - cana yakın sıcak samimi bir arkadaşımız :)
waLL~é - kuzuum bnmm .) herşeydir.. kendi bilir bendeki yerini ♥
`MuSTi - göremiyorum uzun zamandır konuşamıyoruz hiç :D zararsız kendi halinde.. :)

teşekkür ederim doğu :)

` Nur ~- iyi kalpli meleğim <3

<3

` Nur ~+ diger yarım :)
:

Herşeyim .

` Nur ~ - Kardeşim benim.

:106:

` Nur ~ tatlıımmm <3 yerim <3

Yerimmmm :pp

♥ ԼคԼ ♥ : Cok ttlı masallah Allah nazarlardan saklasın xD Gec tanıstık ama iyiki tanıdım cok sevdm :)
ashli: Bayan bölümü kapandıgından beri konusamıyoruz xD
HaDeS: Mod sanırım.
nazar_boncuqu: Kardesin öLsün sana.
ReLax BaBy: Yasam pınarım :pp Bu kıza ayrı bi sevgm var xD
Sheila : Tnımıyorum.
SUPERMAN : O da kim :pp
waLL~é: Nurun güzellik abidesi. Tatlım o benim xD
`MuSTi : Sakin sessiz kendi halinde.
ßyn ChâpriSs : Mod.

ashli+ tatlı adminiçemm :)
DaDLuBeaCH keşke bırakmasay6dı modluğu
EbruSh banlanmışş :D
endLesS emre işte :D
nAdyA tatlı kızzçe :D
Suya Hapsettim yenii :D
TaTLı-CaDı+ çaycı bayann :D
`MuSTi+ mustafa :)
` Nur ~+ eskisi gibi sık girmiyor :M
ßyn ChâpriSs+ çatlak matlak ama sevimlii :D

'birgül 'hayaL ' Kontes.. ' ParadokS ashli CaSPeR35 HaDeS ßyn ChâpriSs

hepsi ya mod ya süper mod ya da yönetici hiç birinide tanımıyorum
açıkçası kendimi mülteci gibi hissettim profilimde bu kadar çok mod ve türevlerini görünce şaşırdım farketmeden bi kusur mu işledik??
baskına gelmiş gibi.

'-DamLa+ : .
ceON : Tanımıyorum.
EbruSh : İyi birisi.
karagümrük : Düzgün birisi Alican.
Mizu : Su :) Nicki konusunda ufak bi sohbetimiz oldu bugüne kadar ama iyi ve tatlı bi kız olduğunu gösterdi :)
nAdyA : Genelde oynarken görüyorum kendisini :) Tatlı birisi o da.
ReLax BaBy+ : Pınarımmmm <3 İnci tanem benim, çok özledim..
Sizofren : Tanımıyorum.
TaTLı-CaDı+ : Songüll xD Az konuşmuş olmamıza rağmen içimin hemen ısındığı birisi, güleryüzlü ve neşeli :)
`MuSTi+ : Ouwh musti.. xD On numara adam, ismini görünce mutlu oluyorum..

♥ ԼคԼ + ~ herşey ya bu kız :pp çoook degerli benim.

Canımsın sen ♥ sende çoook değerlisin :) Hatta miyav .p

1. ♥ ԼคԼ ♥+ Kübram :) Canım arkadasımın benım. cok degerlı benım ıcın su yaklasık 1 aydır cok guzel seyler paylasıyoruz onunla:) ve dılerım hepte boyle oluruz bu guzellık benım hep en kıymetlım olur :)

Bu kız varyaaa :) Bebeğimsin sen benim , çok çok çok özelsin. Falında bile çıkmısım bak .p Ne olursa olsun ben her zaman senin yanındayım ve cok seviyorum seni :)

♥ ԼคԼ ♥ - nickinin tam tersi insan.. ) kısa zamanda samimi olduk ve bnm için başkadır.. Değerlidir.. :) Çok seviyorum.. ♥
:)

Sibelim bitanem ♥ nickinin tam tersi derken ne demek istiyorsun çenesi düşük , geveze falan mı .p Hiç işim olmaz. Dilsizim ben xD Canımsın bende seni çok çok seviyorum tatlım bnm :)

<3

♥ ԼคԼ ♥ : Cok ttlı masallah Allah nazarlardan saklasın xD Gec tanıstık ama iyiki tanıdım cok sevdm :) .

Çok teşekkür ederim canım , amin :) Nazar boncuğu falan takıcam artık .p Hep nazar değiyor zaten . Bende seni çok sevdim çok tatlısın :)

Çok açıkLayıcı olmuş birgüL TeşekkürLer :D

<3

`MuSTi : Sakin sessiz kendi halinde.

Teşekkür Ederimm nur :)

`MuSTi - göremiyorum uzun zamandır konuşamıyoruz hiç :D zararsız kendi halinde.. :)[/SIZE][/FONT][/B]

Denk geLmiyoruz Demekki SibeL :D Teşekkür Ederim GüzeL yorumun için :)

`MuSTi+ : Ouwh musti.. xD On numara adam, ismini görünce mutlu oluyorum..[/I]

EyvALLAH Dostum Bende Seni görünce Mutlu oluyorum :D Sohbet etmek Başka güzeL SeninLe :D

' Kontes..+ : Ismi gibi tam bir Melek . Görüşemiyoruz ne zamandır. :) Ama seviyorum seni...
aLyaSu : Tanımıyorum.
C'abonBô+ : Alp iyidir ya :)
mojitoo54 : Tanımıyorum.
pitbulljuu+ : Emrah , anlatamıyorum suan zaten benim bildiğim sözcükler anlatamaz. Herşeye rağmen özeldir . Iyidir Allah gönlüne göre versin. Mutlu olsun hep. Hakettiğin gibi bir hayat geçirirsin inşallah. Hakettiğin mutluluğu bulursun .
RaPizM^^+ : Adaşım seviyorum bu kızı , çok tatlı çok güzel :) Masallah ona tatlım bnm :)
Sizofren : Pek forum genelinde takip edememiş olsamda kendisini resimlerini falan görmüştüm . Oldukça doğal bir güzelliği var , hoş birisi :) Yüzü gibi kaderide güzel olsun insallah... :)
TaTLı-CaDı : Tanımıyorum.
waLL~é+ : Gizemiiiim :) Ölünür bu kıza ! Öyle çok değerlidir ki benim için . Çok çok seviyorum bana bu forumun kazandırdıgı en değerli kişilerden biridir Gizemim. Güzeldir , sevilmeyi hakedendir. Onun yüzü gülsün o hep mutlu olsun ki bende iyi olayım :) Çok çok seviyorum seni ♥
~ Maktûl ~+ : Sibelim deli doludur bu kız bu aralar biraz sıkıntılı ama geçecek insallah :) Senide çok seviyorum .p Ahh ne kadar sevgi doluyum bugün. Çok çok özelsiniz hanımefendi .p iyki varsınız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri