'birgül '
Kontes.. '
ParadokS
35bucuk
ashli
ceON
Elmander
kanatsz
melek
REiSS
VampRens
hÇ birini tanımıOm
dışLanmş hissettm kndmi
♥ ԼคԼ ♥+ : O çok özel , çok güzel ve bir türlü yüzü gülmeyen..Aksine her şeyin en güzelini hak eden...
ashli+ :Forum admini , artarda eksilmez, üslübunu ,tarzını seviyorum.Dikkat çeker.
elzem195: ..
Esra: Tersi pistir.Tersini görmek için çaba sarf etmek gerekiyor.Altın kalplidir ama fena kalp kırma kapasitesi vardır.Gözünün yaşına bakmaz (.
NFS : Sanki çok eskilerden hatırlıyor gibiyim.Unuttuysam affola .Çok unutkanım.
OlDsToNeGirL+ : Ne zaman girsem forumda.Dost canlısı , aktif biri.Hayatın güzel olduğunun farkına varanlardan sanrırım
Sedd+ : Foruma renk katan arkadaşlardan biri ,
waLL~é+ : Kız kardeşim olsa , bu kadar severdim.
Yitirilen+ : Sezen yaaa. Bir gitti aklımızda giiti baktık durduk forumlara nerde ne zaman gelir diye, şimdi tekrar buralarda hoşgelmiş
~ Maktûl ~+ : Bazen pat diye bir şey söylüyor , ellerimi havaya kaldırıp düşünüyorum bir on saniye kadar, ne yaptığımı anlamak için O durumları geçersek , iyidir ya dili söyler ama kalbi temizdir
Esra: Tersi pistir.Tersini görmek için çaba sarf etmek gerekiyor.Altın kalplidir ama fena kalp kırma kapasitesi vardır.Gözünün yaşına bakmaz (.
Yitirilen+ : Sezen yaaa. Bir gitti aklımızda giiti baktık durduk forumlara nerde ne zaman gelir diye, şimdi tekrar buralarda hoşgelmiş
Mahcup ediyorsun xDashli+ :Forum admini , artarda eksilmez, üslübunu ,tarzını seviyorum.Dikkat çeker.
Hala yaşıyorum ayşemmmm :11:ashli+Bu kız yhala yaşıyo mup
♥ ԼคԼ ♥+ : O çok özel , çok güzel ve bir türlü yüzü gülmeyen..Aksine her şeyin en güzelini hak eden...
♥ ԼคԼ ♥ ' : Daha yeni tanıstık , cok ttlı cok cana yakın bi kız. Cok sevdim..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.