Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION]+ Gelişini sevdiğim forumun çiçeği , benim içinde fazlaca değerli üyemiz, kardeşimiz, canımız, balımız. :3dgxk:
[MENTION=159633]boNzai[/MENTION] Tanıyamadım seni :(
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] merhaba Yılmaz, hoşgeldin profilime:cy(19): İyidir yılmaz her ne kadar bana kaktüs desede :vala_02:
[MENTION=156106]Ente[/MENTION] Tanışcaktik biz nasip olmadı :cy(19):
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]+ Herkesçe sayılan sevilen abimiz, her konuda yorumu vardir , forumun demir başı :3dgxk:
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]+ Bluee'nin aşkı xD , Bizimde Adminemiz.xD severim ayşegülü idir :)
[MENTION=27617]LocKe[/MENTION]+ ESRAAAAAAA :love3:
[MENTION=130374]REiSS[/MENTION]+ Özledim, Yollarını Gözledim :uzgunkiz: çok sevdiğim çok değer verdiğim bir üyemiz, çook severim emreyi. Forumun Efendisi, örnek alınası insan.GERİ DÖN :3dgxk:
[MENTION=157011]SoulfulSoul[/MENTION]+ Fenerbahçeli arkadaşım görünmüyo :ç
[MENTION=150575]`MuSTi[/MENTION] Pek görüşmesekte, bendeki yeri bambaşka kardeşimin:eda:

[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] sağol canım sende seviliyorsun

ben yapıyom olcak o kadar :124af:
:cy(19):
[MENTION=25600]'birgül[/MENTION]+ Gelişini sevdiğim forumun çiçeği , benim içinde fazlaca değerli üyemiz, kardeşimiz, canımız, balımız. :3dgxk:
[MENTION=159633]boNzai[/MENTION] Tanıyamadım seni :(
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] merhaba Yılmaz, hoşgeldin profilime:cy(19): İyidir yılmaz her ne kadar bana kaktüs desede :vala_02:
[MENTION=156106]Ente[/MENTION] Tanışcaktik biz nasip olmadı :cy(19):
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]+ Herkesçe sayılan sevilen abimiz, her konuda yorumu vardir , forumun demir başı :3dgxk:
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]+ Bluee'nin aşkı xD , Bizimde Adminemiz.xD severim ayşegülü idir :)
[MENTION=27617]LocKe[/MENTION]+ ESRAAAAAAA :love3:
[MENTION=130374]REiSS[/MENTION]+ Özledim, Yollarını Gözledim :uzgunkiz: çok sevdiğim çok değer verdiğim bir üyemiz, çook severim emreyi. Forumun Efendisi, örnek alınası insan.GERİ DÖN :3dgxk:
[MENTION=157011]SoulfulSoul[/MENTION]+ Fenerbahçeli arkadaşım görünmüyo :ç
[MENTION=150575]`MuSTi[/MENTION] Pek görüşmesekte, bendeki yeri bambaşka kardeşimin:eda:

Damlaaa:love3:

ashli - Kendisini görmesekte forumun güzeli :pp
:pp

ashli aslıcık.iyi kız diye hatırımda kalmıstır kendisi
iyi kalmışım hatırda xD

Geldimmmmmmm :hi:

:)

:love3: Sende Öylesin Canim Degerlisin
Saol cnm :eda:

35bucuk ashli HaDeS InnoCence iremsu LocKe Morpheuses ozgur20 yesil83 ~ Maktûl ~

CaSPeR35 : Tanimiyorm da cok fazla ama iydir sanirim.
Ente : Profilimden cikmiyor :Ü
HaDeS : Yorumcu üyemiz, seviliyor :)
LocKe : Tanimiyorum
Morpheuses : Tanimiyorum
ozgur20 : Tanimiyorum
Rock SouL : Rock Souuuuuul, hic gözükmüyor ortalarda.
Stinko : Bariss, cilgin biraz :D
`MuSTi : Cokca seviliyor forumumuzda :)
~ meRve ~ :dusistan:

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] : Uzaktan sevdim onu :D
Çok konuşamadık ama her zaman bi sempati duymuşumdur, çizgisini hiç bozmamış hanım hanımcık biri, güzel insan : )
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] : Forumun en aktif şahıslarından, konuşkan, iyi insan : )
[MENTION=154587]Critic[/MENTION] : İlk geldiği zamanlar konuşuyoduk, orda burda görüyorum arada, dj lik mi ne yapıyomuşsun umarım farkedilirsin, çok da bilgimiz yok, iyidir : )
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] : Nerdeyseniz beni de alın o topluluğa, ingilizce öğretmeni olmak istiyom :M
[MENTION=157467]Jophiel[/MENTION] : Değişik
[MENTION=151116]LaZZkopateLLa[/MENTION] : Severiz Emel'i de uzaktan, eğlenceli biri, iyidir iyi : )
[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] : Aynı şekilde Esra'yı da, kendi halinde sakin, iyi biri : )
[MENTION=156019]plaedas[/MENTION] : Bi kere muhabbetimiz oldu sanırım, iyi biri, mutluluklar dilerim : )
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] : Hiç tanımıyorum sanırım, iyidir heralde keyifli forumlar : )
[MENTION=116426]TaTLı-CaDı[/MENTION] : Ve çiçeem kalmış sonaaaa...
Aşkım o benim :love3:
Muzunu da yedi, lavabodan çıkamaz artık bugün xD

[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION] tanışırız canım buralarda olduğumuz sürece. :) Teşekkür ediyorum sana da keyifli forumlar. :)

[MENTION=152647]'DiLek[/MENTION] İyiyim İyi :R

[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION] Eyvallah Şahıs :R

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] Bir tanemsin sen benim. Seni anlatacak kelimem yok dostum her şeyimm. :)
[MENTION=159773]FrankMartin[/MENTION] Aramıza hoş geldiiiin. :)
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] Paylaştığım konulara itibar eden saygı duyduğum birisi. :)
[MENTION=156354]Herodot[/MENTION] Tanışmadık ama tanışmışız gibi geliyor bana :D
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] İyisin hoşsun. :)
[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] Kimsesizlik iyi değil. Son bulsun o durum. :)
[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Yanımda hissediyorum seni. Zor günlerimde kahrımı çeken insan. Seviliyorsun. :)
[MENTION=154515]parasite[/MENTION] Tanışmadık. Ama mavi mavi pek hoş rengin. :)
[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] Can dost. İyi ki varsın. Sevdiceğinle hep mutlu ol.
[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION]Nickin çok hoş senin. :)

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] teşekkürler sende sevimli bir bayansın :R

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] canimsin canim : ) seviyorum seni

M Ik msenin profiline bakmamissim galiba himmm

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] karşılıklı duygular içindeyiz hayatım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri