---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.
ben yapıyom olcak o kadar :124af:
:3dgxk: Süper Yorumlar
ben yapıyom olcak o kadar :124af:
:3dgxk: Süper Yorumlar
[MENTION=25600]'birgül[/MENTION]+ Gelişini sevdiğim forumun çiçeği , benim içinde fazlaca değerli üyemiz, kardeşimiz, canımız, balımız. :3dgxk:
:cy(19):ben yapıyom olcak o kadar :124af:
[MENTION=25600]'birgül[/MENTION]+ Gelişini sevdiğim forumun çiçeği , benim içinde fazlaca değerli üyemiz, kardeşimiz, canımız, balımız. :3dgxk:
[MENTION=159633]boNzai[/MENTION] Tanıyamadım seni
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] merhaba Yılmaz, hoşgeldin profilime:cy(19): İyidir yılmaz her ne kadar bana kaktüs desede :vala_02:
[MENTION=156106]Ente[/MENTION] Tanışcaktik biz nasip olmadı :cy(19):
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]+ Herkesçe sayılan sevilen abimiz, her konuda yorumu vardir , forumun demir başı :3dgxk:
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]+ Bluee'nin aşkı xD , Bizimde Adminemiz.xD severim ayşegülü idir
[MENTION=27617]LocKe[/MENTION]+ ESRAAAAAAA :love3:
[MENTION=130374]REiSS[/MENTION]+ Özledim, Yollarını Gözledim :uzgunkiz: çok sevdiğim çok değer verdiğim bir üyemiz, çook severim emreyi. Forumun Efendisi, örnek alınası insan.GERİ DÖN :3dgxk:
[MENTION=157011]SoulfulSoul[/MENTION]+ Fenerbahçeli arkadaşım görünmüyo :ç
[MENTION=150575]`MuSTi[/MENTION] Pek görüşmesekte, bendeki yeri bambaşka kardeşimin:eda:
p
ashli - Kendisini görmesekte forumun güzeli p
iyi kalmışım hatırda xDashli aslıcık.iyi kız diye hatırımda kalmıstır kendisi
Geldimmmmmmm :hi:
Teşekkürler :R
Saol cnm :eda::love3: Sende Öylesin Canim Degerlisin
[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] sağol canım sende seviliyorsun
seviiyorsunn fazlaaacaaaa
:cy(19):
Damlaaa:love3:
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] : Nerdeyseniz beni de alın o topluluğa, ingilizce öğretmeni olmak istiyom :M
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] teşekkürler sende sevimli bir bayansın :R
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.