Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

[MENTION=158866]SaMuRai[/MENTION]
Hadi bakalım inşallah :)
Hayırlı geceler kardeşim.

[MENTION=152951]Lykia*[/MENTION]

Hayır atmadım , sadece nıckınız' i başka biriyle karıştırmış olmalıyım .

'DiLek pek konusmadik ama almanyadan gördügüm kadari :)
3gKhNn5,gökhan iyidir iyi,imzalarima degisik dediginden beri degisik bakiyorm imzalarma xD
Armas sicak kanli sevecen hos bir bayan,gökhanla iyi anlasiyorlar :)
hilson hic bir yerde dikkatimi cekmeyen sahis :)
mylıfe renkta$$$ iyidir iyi :)
Puurple,canim tatlim dostum seviliyor
SaMuRai ismi burak umm oyun arkadasim diyebilirim xD
Thundeers can dir can sapsal sey dakik tutan insan xD
yesil83 canim ablam iyiki var :)
~ meRve ~ tek bildigim almanyadan kendisi komsum,birde cok güzel kipirdayan resimleri yapiyor :)

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] sende çok hoş ve cana yakınsın canım :) Belki sen böyle olmasan bende böyle olmazdım :)

[MENTION=154200]Director23[/MENTION] pek denk gelememişizdir Emre :)

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]... Sana ne desem az biliyorsun çabuk gel fazla özletme ;) Forumun Meleği...

[MENTION=158901]3gKhNn5[/MENTION] ...İzmirliysen 1-0 öndesin sempatik esprilerini beğeniyorum ;)

[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION]... Benim renktaşım Yusuf kardeşim gibi seviyorum

[MENTION=158825]Armas[/MENTION]... Çok hoş bir bayan hoşuma gidiyor tavrı tarzı seviliyorsun ;)

[MENTION=152951]Lykia*[/MENTION]... Bu aralar denk gelemiyoruz nerelerdesin ? Birde çok merak ediyorum Büşra kime kızıyorsun bu kadar kıstıralımmı tenhada ;)

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION]... Sana hep nilsu diyesim geliyor nikin değişsede değişmeyecek sanırım ben sana nilsu diyim adaş olalım ;) seviliyorsun

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION]... çok vefalı bir dostsun hanımefendisin ;)

[MENTION=157575]She`[/MENTION]... Bir ara yoktun yaaa yokluğunu hissettim ;) Canlı ve aktif modum seviyorum seni

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]... Sen benim hep yüzüme tebessüm bırakıyorsun Allahta seni güldürsün izmire yerleşelim ilerde ;) bırak o yabancı diyarları

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]... Zaman nasıl geçiyor değilmi ...Seni iyiki tanımışım esprili romantik duygusal hatta benden daha duygusal ;)

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] sende çok seviliyorsun :)

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] teşekkürler leylmira her zaman öndeyiz ;) arada sohbet de edek olmamı:865323:

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]... Sana ne desem az biliyorsun çabuk gel fazla özletme ;) Forumun Meleği...

[MENTION=158901]3gKhNn5[/MENTION] ...İzmirliysen 1-0 öndesin sempatik esprilerini beğeniyorum ;)

[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION]... Benim renktaşım Yusuf kardeşim gibi seviyorum

[MENTION=158825]Armas[/MENTION]... Çok hoş bir bayan hoşuma gidiyor tavrı tarzı seviliyorsun ;)

[MENTION=152951]Lykia*[/MENTION]... Bu aralar denk gelemiyoruz nerelerdesin ? Birde çok merak ediyorum Büşra kime kızıyorsun bu kadar kıstıralımmı tenhada ;)

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION]... Sana hep nilsu diyesim geliyor nikin değişsede değişmeyecek sanırım ben sana nilsu diyim adaş olalım ;) seviliyorsun

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION]... çok vefalı bir dostsun hanımefendisin ;)

[MENTION=157575]She`[/MENTION]... Bir ara yoktun yaaa yokluğunu hissettim ;) Canlı ve aktif modum seviyorum seni

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]... Sen benim hep yüzüme tebessüm bırakıyorsun Allahta seni güldürsün izmire yerleşelim ilerde ;) bırak o yabancı diyarları

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]... Zaman nasıl geçiyor değilmi ...Seni iyiki tanımışım esprili romantik duygusal hatta benden daha duygusal ;)

çok teşekkür ediyorum mutlu ettin leylmira yüregi güzel arkadaşım seviliyosun:eda::eda::eda:

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION]
Cok tsk ederim canlarim. Bende sizleri seviyorum.

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] olur canım neden olmasın genelde hep ismimin tersten okunuşunu kullanma gibi bir özelliğim var zaten. :) sende seviliyorsun iyi ki varsın. :)

[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION]+ iyidir :D,
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]+ annem falı yarım kaldı :(
[MENTION=153788]BlackCoridors[/MENTION]+ kib
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]+ sen nasıl anlatılırsın. hangi kelimem senş varlığını doğru dürüst açıklar ki...
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]+ birtanneee :D
[MENTION=157467]Jophiel[/MENTION] tanıdıkk :D
[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION] tanımıyorum D:
[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] tanımıyorum
[MENTION=130374]REiSS[/MENTION]+ eski dostumm gece arkadaşım :)
[MENTION=142319]~AnıL ~[/MENTION]+ yorum yok sana.

[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] Teşekkürler :R

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] sende bir tanesin :R Bir Tanecik gülsün İşte :) Tek Gül :) Bir Gül :)

'birgül - bir vurdu harbi sağlam bir kroşeydi :D tekraunda nakavtından ötürü kutluorum sonra pardon dedi ve gitti yürekli kızmış ama iyidir iyidir bizim birgül hani suyuna gitsen tek başına 10 adam eder
'hayaL - tanımıorum
' hazel - tanımıorum
Hulv - tanımıorum
InnoCence-tanımıorum
LocKe+-muhappeti iyi bir arkadaş :)
Morpheuses - tanımıorum
mylıfe - tanımıorum
Stinko - tanımıorum
` nazLı .. - tanımıorum

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] aen baskasin biliyorsun demi :)

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] gündüz giremiyorum fırsatım yok gece giriyorum maalesef.. Çok var kızdığım ya sinir ediyorlar beni dayak yemekten bıkmıyorlar inanki sen iste yeter kıstırırız tabi :p

3gKhNn5 Amor+ Director23 Fatih 34+ HayaList+ InnoCence+ kayboldu neppox Puurple Thundeers+

loved.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri