---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.
Tesekkürler Stinko.
ßyn ChâpriSs--renklı kısılıkk iyidirr iyi
Tesekkürler Stinko.
ßyn ChâpriSs--renklı kısılıkk iyidirr iyi
[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION][/B], Hangi insan gece gece test çözer bunuda toplu atar arkadasım. :M Bana mı özel bilmiyorum topludur diye düsünüyorum. xD
Fasulyeyim tamam, anlasıldı. Gidiyom.hahaha
Topluydu gençlere özel , sana özel de atarım biliyon ama bakmıyon be aslan :M
'-DamLa, Duman gözlüüm yaktın beni, duman ettin.. Acımadın ziyan ettin. Duman gözlüm, benim için yasamaktın, yasamayı haram ettin. p Çoook seviyorum seni yerin çoook ayrı bende. Bir ben bir sen birde bebek. :I Hep benimle ol, la üç yaz banlattın kendini sıkıldım yeminlen ya. Şimdi tekrar beraberiz iyi böyle, gidipte dul bırakma beni. p Bırakıp gittin beniii yanarım icin icin yaralı kuslar gibi sensiz ben bir hiçiim. Cansın beybi. Bu günlük bu kadar yeter daha sonra yazarım. Hep profilimde kal benlen kal. Gitme bi yerlere. Benim bordomavilimsin sen. :Ü
' hazel, Avatarı güzel insan. Pembiş pembiş, cok tatlı. xD
35bucuk, Profilimdeki tek siyah. Bugün çenem düştü sayesinde bası agrımamıstır umarım. p
eslem61, Pembe yakısıyor, her sey gönlünce olsun isterim.
Gözde', Kuuuuuuuuuş, bugün yanmıs kızarmıs. Zengin hattı kullanıyor. p
parasite, pek konusmuslugum yok..
SuqArbOyValettanın imzasında adı geçiyor, bir bunu söyleyebilirim. xD
Valetta Forum prenseslerinden, cana yakın sıcakkanlı.
waLL~é, Sekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerim. Avatarları bir türlü hareketli durmuyor sanırım pembelikten ama böylede güzel durmus, asil durmus. Güzele ne giyse yakısırmıs, ne koysan yakısıyor sanırım kalbinin güzelliğinden kaynaklanıyor. Canımsın. :Ü
ßayan Taruz, Su sıralar pek karsılasamıyoruz demistik, burc konularıyla kaldı aklımda. :Ü
çok teşekkürler tatlımm bende seni çooo...k fazla seviyorum :50::50::50:[MENTION=157204]BitliPire2[/MENTION]+ pirecim p şifre kaybetmesiyle gönlümü fetheden biri p
[MENTION=151116]LaZZkopateLLa[/MENTION]+ Laz'ım :R Çok fazla iyisin , Çok fazla Seviyorum Seni .
35bucuk Karşıyaka'lı kardeşimiz , severim kendisini
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.