parpali

parpali

Banned
baktım herkesin bir sayfası var dedim benim de olsun.tanımak isteyenlere kısaca anlatayım kendimi.

adım dilek 25 yaşındayım.üniversite bitti mesleğimle alakası olmayan bir bölüm mezunuyum ama sorarsanız üniversite mezunu olarak geçiyorum.şu sıralar işimi yapamıyorum ama antrenörlük yapıyorum. voleybol branşım.müzik dinlemeyi,kitap okumayı çok severim.hayatımda vazgeçilmez dediğim çok insan yoktur ailem ve sevdiğim dışında.
kendi capımda yazılarım vardır yazı yazmayı severim blog hastasıyımdır.

Maviyi, yeşili, yaz akşam üzerlerini... Balıkesir i İzmir i ve deniz kenarlarını... dilediğimde yalnız kalabilecek kadar uzak, gerektiğinde, elimi uzatıp, kalabalığa karışacak kadar yakın; her ayrılıkta hüzünlenip, dönüşünde çocuklar gibi mutlu olduğum bu şehirde yaşamayı... kitapları, dostları, içten gülümseyen insanları... müzik dinlemeyi, umut etmeyi, insanları sevindirmeyi... hayâl kurmayı, mektupları, yolculukları... hatta, hatta yalnızlığımı...

---> parpali

Hayırlı olsun canım:))

lilyum-buket.jpg

Memnun oldum tanıdığıma

---> parpali

Bazen soluklanmaya, bazen de biriktirdiklerimi anlatmak için soluk soluğa geliyorum bu sayfaya. Yazarken barışıyorum kendimle. Ve gerektiğinde, ardımda kalanlara yabancılaşıyorum. Birilerinin okuduğunu bilmek, kimi zaman utandırıyor beni. Kimi zaman da söylediklerimi cümle âlem duysun istiyorum, bir tellâl gibi. Harflerim ekranda anlamlı-anlamsız izler bırakıyor... Ve ben, tüm bu izleri seviyorum...

---> parpali

Bazen soluklanmaya bazen de biriktirdiklerimi anlatmak için soluk soluğa geliyorum bu sayfaya. Yazarken barışıyorum kendimle. Ve gerektiğinde ardımda kalanlara yabancılaşıyorum. Birilerinin okuduğunu bilmek kimi zaman utandırıyor beni. Kimi zaman da söylediklerimi cümle âlem duysun istiyorum bir tellâl gibi. Harflerim ekranda anlamlı-anlamsız izler bırakıyor... Ve ben tüm bu izleri seviyorum...

Çok güzel yazmışsın..İçten ve riyasız..Yürek hissesince..
Daha çok okumayı isterim kardeşim..Hep yaz:106:

---> parpali

ben teşekkür ederim elimden geldikçe gönlümden koptukça sizlerle paylaşacağım

---> parpali

Yüzüne bakıldığında neden hapşıramaz insanlar, bilmiyorum. Ama hapşırdığımda, "iyi yaşa" demeden çevremdekiler, bir alacağı tahsil eder gibi, gayet ciddi bir ifadeyle, "sen de gör" demekten mutlu oluyorum. Ve aynı anda yüzlerine yayılan, bazen mahcubiyetle karışık, bazen hınzır bir çocuğu andıran o gülücüğü görüp, onlara eşlik etmekten. Şu hayata inat, seviyorum iyi dilekleri ben.
O yüzden diyorum ki sana, güzel olsun her şey... hatta çok güzel olsun. Ama kötü de olsa yaşananlar, bıkma yine de anlatmaktan. Sen anlat ve her şey buhar olup uçsun.

---> parpali

Sayfan Hayirli Olsun

Seni Tanimak Güzeldi

Bende Balikesrliyim xD

---> parpali

Ve aynı anda yüzlerine yayılan bazen mahcubiyetle karışıkbazen hınzır bir çocuğu andıran o gülücüğü görüp onlara eşlik etmekten. Şu hayata inatseviyorum iyi dilekleri ben.

O yüzden diyorum ki sana güzel olsun her şey... hatta çok güzel olsun. Ama kötü de olsa yaşananlar bıkma yine de anlatmaktan. Sen anlat ve her şey buhar olup uçsun.

:))Teşekkürler Parpali
Yine güzel,yine içten ve yine özüne yakın

---> parpali

Sevmek
Şarkılarla sevdim ben seni
hani vay be dedirten sözcüklerinde aklıma geldikçe
aklımın ve de kalbimin sığdıramadığı yerde
ruhumun özgürlüğünde
rüzgara göğüs germişken ....
Yollar geçerken aklıma gelişinde,
istemsiz duyduğum sözcüklerle,
hani bir kitap içine gizlenmiş adınla,
bıraktığın notlarla,
gözlerinin en deriniyle sevdim seni.
hayatın tam ortasındaki her tümcede seni sevdim
o yüzden tüm bu korkular,
tüm bu titremeler
tüm bu alengirli cümleler
tüm bu acı yüklü ifadeler
tüm kırıklar...
hepsi sevmekten, çok sevmekten.
Cemal Süreya'nın dediği gibi
Sevmek ne uzun bir kelime...

---> parpali

Bir masal vardı annemin ben küçükken anlattığı..Ninenin evi tuzdan, dedenin evi sazdan diye başlayan masal hani..En çok onu severdim ben..Kötü kalpli cadı, kalpsiz üvey anne yoktu ondan belki..Kocaman dedeyle kocaman ninenin çocuk gibi çekişmesi vardı tek..O kadar inandım ki masalın gerçekliğine, hayattaki tüm çekişmeleri hep aynı masumlukta bekledim..Evet acı gerçekle yüzleşmem fazla uzun sürmedi..Lakin;gerçekler bi yerde kalmalıydı bazen.Masallara inanmalıydı sonra..İnanılacak masal yoksa da oturup baştan yazmalıydı:)

---> parpali

Seni Tanımak Güzeldi Dilek.. Kendini Bizlere Tanıtma Fırsatı Sunduğun İçin Teşekkürler :)
Ayrıca Çok Güzel Yazıyorsun, Yüreğine Sağlık..

---> parpali

Seni Tanımak Güzeldi Dilek.. Kendini Bizlere Tanıtma Fırsatı Sunduğun İçin Teşekkürler :)
Ayrıca Çok Güzel Yazıyorsun, Yüreğine Sağlık..

sizleri tanımakta çok güzel teşekkürleri asıl casper e edelim böyle bir forumda olmama vesile olduğu için.

beğenmene sevindim elimden geldiğince karalıyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri