Para Her Kapıyı Açmaz (Münazara)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Para Her Kapıyı Açmaz (Münazara)

Bende bişiler karaliyim xD
Günümüzün en büyük tutkularından biri özellikle de zenginlerin tutkusu gençlik...
Ne kadar estetik operasyon peşinde koşsalar, avuç dolusu paralar harcasalar bile yaş gider gençliği satın alamazlar..
Aklıma bir de zeka geldi.. Parayla istediğin her konuma gelebilirsin ama zeka satın alamazsın.. arkandan konuşurlar alay ederler :R
İnsanları satın alabilirsin parayla ama duyguları satın alamazsın..
Düzeni satın alamazsın ne kadar para harcarsan harca düzeni değiştiremezsin..

güzel fikirler canım teşekkür ederim yardımların için :)

Maddi olan her türlü kapıyı açar, manevi olarak açamayacağı kapılar vardır illaki ama bunlarda parayla alakalı değil yaradılışla alakalı.

parayla sevgili satın alabilirsin fakat sadakatini satın alamazsın.parayla yiyecek alabilirsin ama iştahın yoksa yiyecek neye yarar.makam sahibi olabilirsin tabii şerefini asla satın alamazsın. vicdanını parayla satın alamazsın. sevdiklerinden biri vefat ederse parayla geri getiremezsin.parayla zeki olamazsın. bilgeliğin kapısını açmaz para. parayla uzun yaşam satın alamazsın ecelin neyse ozaman gidicisindir. parayla bedene sahip olabilirsin lakin ruha asla

parayla sevgili satın alabilirsin fakat sadakatini satın alamazsın.parayla yiyecek alabilirsin ama iştahın yoksa yiyecek neye yarar.makam sahibi olabilirsin tabii şerefini asla satın alamazsın. vicdanını parayla satın alamazsın. sevdiklerinden biri vefat ederse parayla geri getiremezsin.parayla zeki olamazsın. bilgeliğin kapısını açmaz para. parayla uzun yaşam satın alamazsın ecelin neyse ozaman gidicisindir. parayla bedene sahip olabilirsin lakin ruha asla

teşekkür ederim katkın için :)

mutsuzLuqu gideremez para!.. İnsan iç huzurunu parayLa saqLayamaz

Katkıda bulunan sevgili arkadaşlarım münazara bitti sizinde vermiş olduğunuz örneklerle baskın çıktık :)
Para her kapıyı açmazmış :)
Hoca beden dilimi ses tonumu ve vurgulamamı beğenmiş :) 4-4 gruptan en iyi benmişim :) hhuuhu çok sevindim :)

Size de teşekkür ederim :)

Katkıda bulunan sevgili arkadaşlarım münazara bitti sizinde vermiş olduğunuz örneklerle baskın çıktık :)
Para her kapıyı açmazmış :)
Hoca beden dilimi ses tonumu ve vurgulamamı beğenmiş :) 4-4 gruptan en iyi benmişim :) hhuuhu çok sevindim :)

Size de teşekkür ederim :)

Çok sevindim ) Tebrik ederim canım...benim faydam oldu mu söyle söyle lütfen xD azcık şımarmak istiyorum...ama faydam olmadıysa söyleme hıhh)

paranın satın alamayacagı bişey yoktur =) her kapıyı açmaz ama satın alır kilidiyle birlikte

para her kapıyı açmaz diyenler henüz paranın gücüne varamamış insanlardır ben gelsem seminer verirdim o münazarada hahaha

Para sadece ve sadece paranın gölgesinde ezilenleri satın alır. Paranın ezildiği gölgelerden selam olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri