ölümden sonra hayat var mı

---> ölümden sonra hayat var mı

kardesm hrıstayan olanın yazma ihtımalı yok cunku 3 gunluk bi mulakattan gecırılıolar.din bilgilerı sonuna kadar deneniyor eger dediğin hrıstıyanın islam dini bilgisi cok yuksekse zaten oo gercek yolu bulur bak keyfıne

kardesm hrıstayan olanın yazma ihtımalı yok cunku 3 gunluk bi mulakattan gecırılıolar.din bilgilerı sonuna kadar deneniyor eger dediğin hrıstıyanın islam dini bilgisi cok yuksekse zaten oo gercek yolu bulur bak keyfıne

ne alakası var senın dınını senden daha ıyı bılen bır cok hrıstıyan var...

ayrıca omer celakılın kuranın sıfresını cozdugune ınanıyormusun bak bu adamda kıtap yazdı:)

ahuaha:)
dünyanın varoluşu gibi... ilk insan gibi.. veya darwin gibi..bunların hepsi aslında birer teorem.Teoremi kabulleneni destekleyeni var karşı görüşte olanı var:D

ins.bigun bu konutuklarımz aklına gelırde gulersın ben baska bişi demıcem.

ins.bigun bu konutuklarımz aklına gelırde gulersın ben baska bişi demıcem.

ispatlamanı bekledım ama olmadı neyse:)

kesın bu budur dıye konusma yapma derım somut olmayan bısı ıcın..

sen sanıyosun kı bunlar en azından kendı adıma konusayım...

dınsız veya ıslam dınına ınanmıyorlar yada buna benzer bısıler ıste dınlerı zayıf fılan gıbı..

sandıgın gıbı degıl benımde ınancım var;)

ama dedıgım gıbı ben senın kesın konusmana takıldım....

google ceylan derisi uzerıne yazılmıs kuranı kerım yazarsan hersey oldugu gibi karsına cıkar bilader...=)

bişi bilmediğin için olmayabilir ama bnm için war pls=)

nerden biliyorsun bişey bilmediğimi. Güzelce tartışıcaksan tartış çamur atmaya lüzum yok. illa sonuçta kabul etmemiz gerekmiyor dediklerini. paylaşıyoruz. senin düşüncen bana uymuyor diye aaam sende bişey bilmiosun mu diyorum.

en azından bnm bildiklerımı bilmıosun bu yeterlı oluo.camur atmadım eger ole işi yaptımı dusundysenız ozur dilerm

topık baslıgı dını tartısmalar dostum:)

saygı cercevesınde tartısma olacak..

bende kendı ınancımı yazayım:)

sımdık bende kurana allaha ve peygamberımızın son peygamber olduguna ınanırım ama banada kuranda yazılanlar dan bazıları sacma sacmadan ote aklıma sıgmıyo almıyor..

ama dınde mantık aranmaz dıyıp kurallara uymaya calısıyorum:)

bikere anlamadığımız şeylere saçma deme huyunu bırakalım. anlayamadığınız şeyin saçmalığını hangi elekten geçirip buluyosunuz? Kur'an öyle kolayca anlaşılabilen bir şey olsa idi, zahiri anlamı olmasa idi, bir çocuk kitabı tadında olsa idi şimdilerde herkes mevlana, şems olurdu. insanların Kur'anın anlam kapalılığını çözemeyince * saçma işte lan * diye kestirip atmanın saçmalığını görmeleri dileğiyle. Ha ben burda her şeyi çözmüş bitirmiş biri olarak durmuyorum tabii ama biraz vicdanımı az birazda aklımı kullanmaya çalışıyorum. Ayrıca atlantis dinde mantık aranır bence:)

++++ EKŞİSÖZLÜKTEN fazlasıyla etkilenip orda yazılanlarla cevap bulan arkadaşlara selamlar.

Aranıyorsa Kur-an ın değişmediğini nereden biliyoruz. Veya aklıma ilk bu geldi ölümden sonra ki hayatı kesin olarak nerden bilioruz diim..Gerçekten bilgilerinizi paylaşın çok merak ediyorum.Bilim gibi bir mantığı yok ama dinin değil mi...? Kalble, vicdanla alakalı dediin gibi??Yanlışmıyım?

Aranıyorsa Kur-an ın değişmediğini nereden biliyoruz. Veya aklıma ilk bu geldi ölümden sonra ki hayatı kesin olarak nerden bilioruz diim..Gerçekten bilgilerinizi paylaşın çok merak ediyorum.Bilim gibi bir mantığı yok ama dinin değil mi...? Kalble, vicdanla alakalı dediin gibi??Yanlışmıyım?

eet haklısın..bizde inamıor deiliz ama her şekilde insan her zamn bi kanıt arar...

Ölüm en güzel kanıttır. Ha bugün ha yarıh. Neticede her nefis ölümü tadacak. Kimseye kimsenin ölümden sonraki hayatı kanıtlama gibi bir görevi yok. Böyle bir derdim de yok.Öldüğünüz zaman nasılsa inanırsınız.
Yani şu dünyaya laf için gönderildiğimizi mi düşünüyorsunuz. Bir eşek yük taşımak için, bir armut meyve vermek için, bir arı bal yapmak için yatatılmış. bakterilerin bile dünya kadar yaratılış amacı var da insanoğlu yiyip içip ......... için mi gönderildi. Yaratılan herşeyin emrine verildiği insanoğlu bu dünyaya amaçsız mı gönderildi. Bence hayır.

şu an dünya üzerindeki işlevlerimizin. öümden sonraki hayatla bir alakası yok ki. Evet en ufak bir bakteri ve belki bir ''hastalık veya salgın'' bile bir işlev için geliyor...(patlayan nüfus için olabilir mesela veya çok daha batıl bir şekilde cezalandırmak için. Bizim bilim tarafından kanıtlanmış şeylere bir lafımız yok. Fakat ölümden sonraki hayatın varlığı amaçsız gelmiş olamıcaamız için mantıklı Fakat nasıl bir hayat olduunu bilmemiz( cennet cehennem gibi..) belli olamaz. kanıtlanmış ve şüphesiz inanılması beklenemez...Ama doğru demişssinsiniz hocam kimsenin anlatma mecburiyeti de yok. açıklamak isteyen buyurur paylaşır teşekkürler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri