ÖlÜmdeen Korkarmisniz

ÖLÜMDEN KORKARMISNIZ

  • EVET

    Oy: 24 34.8%
  • HYR

    Oy: 45 65.2%

  • Kullanılan toplam oy
    69
öLümden Korkmayan ALLAH'tanda Korkmaz. Elbette Korkulur Ölümden 1 Dk Sonrasina Garantimiz Yok.
 
olacagını bıldıgın bırseyden korkmak mantıksız ne zaman olcagından korkun bence olmekten deıl olum elbet gelıcek bu can sıze emanet cunkı elbet bırgun gerı alıncak oyuzden korkmaya gerek yok;)
 
bu sarunun cevabını kimisi evt kimisi hyr yanıtlar ama bazen hiç bişeyi düşünmeden hemen oracıkta ölmek ister.. aslında sorun ölmek değil sorun öldükten sonrada yaşamak.........
 
ölmekten çok arkamdakiler için üzülürüm yaşayamadığım günlerim için üzülürüm.yaşamak istediklerimi yaşayamadığım için üzülürüm.korkuda var ama dah fazla üzüntü var.
 
ölümden korkmuyorum.. sonuçta gideceğimiz yer belli.. ama öldükten sonra, sonrası için korkuyorum.. :)

Bugünümü yaşıyorum ama yarınımıda düşünerek yaşıyorum... ;)
 
ıste bunları yasamamak ıcın olme korkusunu aklından cıkarıp hayatını yasıcaksın;)

Evet beLki hakLisin Ama Burda Sana Katilmiyorum.Cünki öLme Korkusunu b1r Insan akLindan Cikartinca allah Korkusunuda Cikartir iCinden. Ve Böylelikle Her Türlü Yola Girer Ve Herkez Böyle yaparsa dünyanin haLini Düsünemiyorum. Dünyada allah Korkusu Kalmaz. Ölümde Allahtan Gelen Birsey Sonucta. Bunu akLimizdan nasiL CikarabiLirizki ? öLmekten Korkmam Ondan Sonrasindan Korkarim Diyen Arkadaslar oLmus Herkez öLümden Sonrasindan Korkar Ama Orda Ne oLcagini Kimse biLemez.Yani Ha öLümden Korkmussun Ha Sonrasindan. Sonucta öLdükten Sonra Gitcez Oraya..
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst