Ölümden korkmuyorum..O geldiği zaman ßiz olmayacağız ne de olsa ;)
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 7 Ara 2008 #47 Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım !!!
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 7 Ara 2008 #48 korkmam ha şimdi ölmüşüz ha 50 yıl sora ne fark eder
.:Çağla:. Bayan Üye 7 Ara 2008 #52 hayır..ölüm allaha kavuşmaktır ve zaten ben bunu istiyorum ama azrailin hangi şekilde geliceğinden korkuyorum..
hayır..ölüm allaha kavuşmaktır ve zaten ben bunu istiyorum ama azrailin hangi şekilde geliceğinden korkuyorum..
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 8 Ara 2008 #55 hayır dedım daha dogrusu dedık ama o an gelınce kım bılır nasıl korkucaz
DiReNiS Bayan Üye 8 Ara 2008 #56 hayır ölümden korkmuyorum... ama amellerim karşılığında ,,o kabirde bekleme zamanında nasıl bir muamele göreceğimden korkuorum :s
hayır ölümden korkmuyorum... ama amellerim karşılığında ,,o kabirde bekleme zamanında nasıl bir muamele göreceğimden korkuorum :s
ZEYNEP__ Bayan Üye 1 Ara 2009 #59 ---> ÖlÜmdeen Korkarmisniz dieséL' Alıntı: öLümden Korkmayan ALLAH'tanda Korkmaz. Elbette Korkulur Ölümden 1 Dk Sonrasina Garantimiz Yok. Genişletmek için tıkla ... evet öylee...
---> ÖlÜmdeen Korkarmisniz dieséL' Alıntı: öLümden Korkmayan ALLAH'tanda Korkmaz. Elbette Korkulur Ölümden 1 Dk Sonrasina Garantimiz Yok. Genişletmek için tıkla ... evet öylee...