Okul notlarınız ne alemde ?

Critic

Kayıtlı Üye
Bu konuda e-okul notlarını paylaşmak isteyenler sınıflarını belirterek buyursun,paylaşsın :)

11.Sınıfım,benim notlarımda bunlar :D

mgup6.jpg

---> Okul notlarınız ne alemde ?

Matematikçinin yerinde olsam sözlüye 100 verirdim açıkçası. :M İkinci dönem yazılı notların ilk yazılılara göre yükselişte hep böyle devam edersin İnşallah. xD
Din'den bana hiç 100 sözlü vermediler ya, kıskandım. xD Bizim öğretmenler ikinci dönemi adam akıllı bi tam kadro girsinler ben seve seve paylaşırım. xD

Matematikçinin yerinde olsam sözlüye 100 verirdim açıkçası. :M İkinci dönem yazılı notların ilk yazılılara göre yükselişte hep böyle devam edersin İnşallah. xD
Din'den bana hiç 100 sözlü vermediler ya, kıskandım. xD Bizim öğretmenler ikinci dönemi adam akıllı bi tam kadro girsinler ben seve seve paylaşırım. xD

Matematikçi biraz inatçı,2.sözlü kullanırsa bi ihtimal verebilir :D Diğer derslerin ortalaması yüksek olunca ister istemez sözlülerde bol oluyor :D En kısa zamanda bekliyorum resimlerini :D

Edebiyat yüzünden e okula girmiyorum. :M

adsztrw.jpg

Bu edebiyatçının kesin bize kastı var.

Son düzenleme:

Edebiyat,dersi dinledikçe düzelir şahsi fikrim :D 1.Dönem notlarıma bakarak farkı görebilirsin.

Dinlemesine dinliyoruz da kadın sadece kitaptaki etkinlikleri yaptırıyor. Ne not, ne bilgi verme, ne dönemin önemli özellikleri. Sonra sınavda en baştan işlenen yere kadar sorumlusunuz diyor. Gel de katil olma. :D

Dinlemesine dinliyoruz da kadın sadece kitaptaki etkinlikleri yaptırıyor. Ne not, ne bilgi verme, ne dönemin önemli özellikleri. Sonra sınavda en baştan işlenen yere kadar sorumlusunuz diyor. Gel de katil olma. :D

Allah yardımcın olsunsayısal olduğun için okulda öğrendiklerinle kalsan yeter diye düşünüyorum tabi üniversite sınavında sayısal bölümden girdiğini düşünerekten söyledim bunu :D Edebiyat basit bir ders kendi araştırmalarınlada bu sorunu halledebilirsin diye düşünüyorumtarih gibi kronolojik sıra mantığını anlamaya çalışdönemler hep birbiriyle bağlantılı oluyor.İnşallah sorununu kısa sürede çözersin :)

Bu konuda e-okul notlarını paylaşmak isteyenler sınıflarını belirterek buyursun,paylaşsın :)

11.Sınıfım,benim notlarımda bunlar :D

mgup6.jpg

Baya iyibgibi gorunuyor. Tr sistemini bilmiyorum ama 100 uzerinden olduguna gore gayet iyi gorunuyor.
Ee bu vizeler sonunda ne olacak?

Teşekkür ederim,vizeler derken ? Biraz açıklarmısın anlayamadım :D

Teşekkür ederim,vizeler derken ? Biraz açıklarmısın anlayamadım :D

Ne bilim herkes vizeler yaklasiyor diyor ":) vizelerde sinav olmuyormusuniz? Ben bu notlarinida vizeler sonucu sandim :) ben anlamiyorumda... herkes vizelerden sikayet ediyo forumda bitsese kurtulsak diye :)

Ne bilim herkes vizeler yaklasiyor diyor ":) vizelerde sinav olmuyormusuniz? Ben bu notlarinida vizeler sonucu sandim :) ben anlamiyorumda... herkes vizelerden sikayet ediyo forumda bitsese kurtulsak diye :)

Sınavlar olsa gerek,üniversite sınavları :) Haziran gibi herkes kurtuluyor.O sınav stresini gelecek sene bende yaşıyacağım :D Şimdiden başladık işte sınavlara hazırlanmaya :) Bu arada yurt dışında mı yaşıyorsun ?

Sınavlar olsa gerek,üniversite sınavları :) Haziran gibi herkes kurtuluyor.O sınav stresini gelecek sene bende yaşıyacağım :D Şimdiden başladık işte sınavlara hazırlanmaya :) Bu arada yurt dışında mı yaşıyorsun ?

HIIII anladim :)
ALLAH kokaylik versin. Evet hollandada yasiyorum :)

Allah razı olsun.Anladım :) Okuyormusun Hollanda'da ?

Bitirdiğine sevindim,Gitmek istediğim ülkeler arasında 1.sırada diyebilirim Hollanda =)))

:) bozde hollandadan kacmaya calisiyoruz :) 40.000 hollandali tukiyeye goc etmis
Ve turklerde goc etmeye devam ediyor. Bizde bunlarin icindeyiz. Isle.lerimiz devam ediyor. Islemler bittiginde bizde izmire donecegiz

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri