![]() |
![]() |
Matematikçinin yerinde olsam sözlüye 100 verirdim açıkçası. :M İkinci dönem yazılı notların ilk yazılılara göre yükselişte hep böyle devam edersin İnşallah. xD
Din'den bana hiç 100 sözlü vermediler ya, kıskandım. xD Bizim öğretmenler ikinci dönemi adam akıllı bi tam kadro girsinler ben seve seve paylaşırım. xD
Edebiyat yüzünden e okula girmiyorum. :M
![]()
Bu edebiyatçının kesin bize kastı var.
Edebiyat,dersi dinledikçe düzelir şahsi fikrim1.Dönem notlarıma bakarak farkı görebilirsin.
Dinlemesine dinliyoruz da kadın sadece kitaptaki etkinlikleri yaptırıyor. Ne not, ne bilgi verme, ne dönemin önemli özellikleri. Sonra sınavda en baştan işlenen yere kadar sorumlusunuz diyor. Gel de katil olma.![]()
Bu konuda e-okul notlarını paylaşmak isteyenler sınıflarını belirterek buyursun,paylaşsın
11.Sınıfım,benim notlarımda bunlar
![]()
Teşekkür ederim,vizeler derken ? Biraz açıklarmısın anlayamadım![]()
Ne bilim herkes vizeler yaklasiyor diyor "vizelerde sinav olmuyormusuniz? Ben bu notlarinida vizeler sonucu sandim
ben anlamiyorumda... herkes vizelerden sikayet ediyo forumda bitsese kurtulsak diye
![]()
Sınavlar olsa gerek,üniversite sınavlarıHaziran gibi herkes kurtuluyor.O sınav stresini gelecek sene bende yaşıyacağım
Şimdiden başladık işte sınavlara hazırlanmaya
Bu arada yurt dışında mı yaşıyorsun ?
Allah razı olsun.AnladımOkuyormusun Hollanda'da ?
Sukur bitirdimzorla..
![]()
Bitirdiğine sevindim,Gitmek istediğim ülkeler arasında 1.sırada diyebilirim Hollanda =)))
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.