Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] hayır arkadas lıstemde zaten adam yok kendımde gordum.Aslında bılıyodum ama hatırlayamıyorum bı turlu.

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] hayır arkadas lıstemde zaten adam yok kendımde gordum.Aslında bılıyodum ama hatırlayamıyorum bı turlu.

Ozaman bilemicem. Tek arkadasin sensin :))
Normalde arkads olarak eklediklerinde gorukuyor.
Ben gormuyorum senin nikinin arkasinda + isareti.
Profiline bakim bi. Merak ettim :) bende profilinde gorecekmiyim?

---> Not Bırakalım

[MENTION=19825]mylife[/MENTION]

tek arkadaşın ben olduğumu görünce çok duygulandım ve gururlandım yavvv:krzma:

---> Not Bırakalım

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] [MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] özledim sizleri.
Eksik kalıyorum burada sizsiz. :(

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] bende özledim canım :(
bir sürü dedikodum var bu arada :kikiki:

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Avatar yakışmış :R

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] anlatırsın canım :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] sende özleniyorsun
[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] Benimde dedikodum var Bir ara gruplasalim gene :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] iyi geçti. Şuan serviste dinleniyor. İstirahat Etmesi Gerekiyor..

Bu Gece Yanında Refakatçi Olcam.

---> Not Bırakalım

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] senden alıntı yapıyo bıldırım bana gelıyo sabahta olduydu aynısı :rolleyes:

---> Not Bırakalım

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] senden alıntı yapıyo bıldırım bana gelıyo sabahta olduydu aynısı :rolleyes:

Bende aynisini yapmis oldum galiba :)

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] cok gecmis olsun. ALLAH acil sifalar versin. ALLAH kinsenin annesinin babasinin kardeslerinin acincektigini sevdiklerine gostermesin. Dayanilmaz birsey :(
Umarim onemli birsey degildir. Neyi vardi?

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Annem Ameliyat Oldu. Modülleri Vardı Onları Aldılar. Şuan Gayet İyi.

Yarın Öğlen Çıkacak. Babam Yanında.. Amin İnşallah.. Canım o Benim ..

[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] evet kardeş öle olmuş xD

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers vozol 20000
Geri