Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION]
Sigara konusunda beni düşündüğün için teşekkür ederim mutlu oldum xD
Ama o imkansız :865323: iddaayi da köyde yaşadığım için bıraktım bayiye gitmek zor xD
:12034rn0:

---> Not Bırakalım

bitanem çok özledim nasılsın neler yapıyosun merak ediyorum

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

---> Not Bırakalım

Iyiyim canim. Şuan biraz sorunlu bi gebelik geciriyorum. Sonlanabilirde. Biraz onla uğraşıyoruz .

Sen neler yapiyorsun nasilsin?

rabbim iyilik saglık versin canım benim herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim çok çok sevindim ama saglık durumuna üzüldüm dikkat et nolur

ben iyiyiyim bildigin gibiyim bugün annemi götürdüm kontrole doktora annemle ilgileniyorum yaptıgım başka bişey yok

---> Not Bırakalım

rabbim iyilik saglık versin canım benim herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim çok çok sevindim ama saglık durumuna üzüldüm dikkat et nolur

ben iyiyiyim bildigin gibiyim bugün annemi götürdüm kontrole doktora annemle ilgileniyorum yaptıgım başka bişey yok

Cok gecmis olsun canim. ALLAH sifalar versin.
Iste benim işte nasip. Kismet degilmis.

---> Not Bırakalım

hoşgeldin bitanem aminnnn rabbim razı olsun canın sagolsun sakın üzülme yüce rabbim her şerrin ardında bir güzellik saklar bitanem [MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

Uzulmuyorum canim. Hamd olsun. ALLAH elbette en iyisini bilendirm vardir guzel mevlamin bir bildiği bir hayri. ALLAHA Şükür eşimde bende bunun bilincindeyiz

---> Not Bırakalım

Uzulmuyorum canim. Hamd olsun. ALLAH elbette en iyisini bilendirm vardir guzel mevlamin bir bildiği bir hayri. ALLAHA Şükür eşimde bende bunun bilincindeyiz

şükürler olsun bitanem benim yüce rabbim herşeyin o güzel yüregine göre versin inşallah yüregi güzelim benim herşeyin en iyisine layık insanlardansın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri