Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=37044]MR3[/MENTION]

Çok üzüldüm Emre, çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...

---> Not Bırakalım

Until The Grave hanımefendi sizi muhakkak bir gün rahatsız edeceğim. Bir türlü fırsat bulup yazamadım.

---> Not Bırakalım

[MENTION=170694]Depending[/MENTION] Estağfurullah ne rahatsızlığı, beklerim efendim : )

---> Not Bırakalım

geldim. :D özledim sizleri. tahmin ediyodum sizin yazacağınızı. öpüyorum

[MENTION=162261]XPeke[/MENTION]
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION]

---> Not Bırakalım

[MENTION=162261]XPeke[/MENTION] hb. canım kardeşim. bayağı uzun bir aradan sonra, merhabalar. nasılsın? umarım iyisindir. :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=162261]XPeke[/MENTION] hb. canım kardeşim. bayağı uzun bir aradan sonra, merhabalar. nasılsın? umarım iyisindir. :)

iyidir kardeşim sen yokken ufak bi dünya turuna cıktım. bırak forumu Türkiye'de bile duramadım yani sen düşün :D.. herşey bildigin gibi . bi yaramazlık yok . sen neler yaptın neler olduuu ?

---> Not Bırakalım

iyidir kardeşim sen yokken ufak bi dünya turuna cıktım. bırak forumu Türkiye'de bile duramadım yani sen düşün :D.. herşey bildigin gibi . bi yaramazlık yok . sen neler yaptın neler olduuu ?

sahi mi oo ne güzel. :) ben de okuyorum şimdi 3. sınıftayım, mezuniyete de az kaldı yahu, napıcam bitince onun stresi var. hem okuyup hem çalışmam gerekti bi süre işte buralarda yoktum fazla. iyi olmana sevindim. konuşuruz gene. :)

çokkk sevindim geri döndüğüneee bebeğiimmm :eda:

ben de seni gördüğüme çok sevindim fıstık. nasıl gidiyor hayatın? :221:

---> Not Bırakalım

[MENTION=162440]Mirelle[/MENTION] çok şükür kuzuö hayat devm edio mecbur :/ bidaha burlardn ayrılıyım deme bak :eda:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri