---> Not Bırakalım
Nerlerdesin bebisss
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] Kuzuummm Geldimmm
Nerlerdesin bebisss
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] Kuzuummm Geldimmm
[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]
Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii CAN hosgeldinn bebegimm :Ü :Ü :Ü :cy(19)::3dgxk:
[MENTION=43839]pijamalı_tosba[/MENTION] manevi olarak ağrıyorsa bilemem ama gerçek ağrıyorsa abdest al sağ elini kalbinin üstüne koy.Bismillahirrahmanirrahim. de ve şu duayı oku.
Rabbena lâ tüziğ kulûbenâ bade izhedeytenâ ve heb lenâ min ledünke rahmeten inneke entel-vehhâb.Yâ Allahü,Yâ Rahmânü yâ zel-Celâli vel-ikram.Birahmetike yâ Er-Hamer-Rahimin.
Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim düşündüğün için
Nerlerdesin bebisss
bi kaç sorun vardı onla uğraştım pek iyi degildim gelemedim canım nasılsın
Burdayım arada p
Cnm ben arada gözüküyom burda ne güzeldi eski zamanlar
Ben de özledim birbirimiz unutmayalım :uzgunkiz:
Gelebilirsen görüşelim
[MENTION=170054]Cassu[/MENTION] Severim seni Cansu. Bir insan için hayatını bu denli değiştirmen ne kadar doğru bilemem ama forumu bir kişi için bırakmanı istemem. Canın sıkıldıkça çık gel, dertleşmek istersen yine uzun uzun konuşur dertleşiriz eski günlerdeki gibi. Üzme kendini hiçbir şey için. Bir kez geliyorsun bu dünyaya, 'önce ben' demelisin her zaman
[MENTION=170054]Cassu[/MENTION] Severim seni Cansu. Bir insan için hayatını bu denli değiştirmen ne kadar doğru bilemem ama forumu bir kişi için bırakmanı istemem. Canın sıkıldıkça çık gel, dertleşmek istersen yine uzun uzun konuşur dertleşiriz eski günlerdeki gibi. Üzme kendini hiçbir şey için. Bir kez geliyorsun bu dünyaya, 'önce ben' demelisin her zaman
Yıllar seni hiç değiştirmemiş hâlâ her şeye karışıyorsun
Yıllar seni hiç değiştirmemiş hâlâ her şeye karışıyorsun
Hala komiksiniz deyip kizistiriyim mi ortaligi :d
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.