Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii CAN hosgeldinn bebegimm :Ü :Ü :Ü :cy(19)::3dgxk:

---> Not Bırakalım

[MENTION=43839]pijamalı_tosba[/MENTION] manevi olarak ağrıyorsa bilemem ama gerçek ağrıyorsa abdest al sağ elini kalbinin üstüne koy.Bismillahirrahmanirrahim. de ve şu duayı oku.

“Rabbena lâ tüziğ kulûbenâ ba’de izhedeytenâ ve heb lenâ min ledünke rahmeten inneke ente’l-vehhâb.Yâ Allahü,Yâ Rahmânü yâ ze’l-Celâli ve’l-ikram.Birahmetike yâ Er-Hamer-Rahimin.”

---> Not Bırakalım

[MENTION=43839]pijamalı_tosba[/MENTION] manevi olarak ağrıyorsa bilemem ama gerçek ağrıyorsa abdest al sağ elini kalbinin üstüne koy.Bismillahirrahmanirrahim. de ve şu duayı oku.

“Rabbena lâ tüziğ kulûbenâ ba’de izhedeytenâ ve heb lenâ min ledünke rahmeten inneke ente’l-vehhâb.Yâ Allahü,Yâ Rahmânü yâ ze’l-Celâli ve’l-ikram.Birahmetike yâ Er-Hamer-Rahimin.”

Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim düşündüğün için :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=153486]Altmis Bir[/MENTION] hemşom bu seferde sen beni bekletirsen ben trip atıcam :)
nerelerdesinn

---> Not Bırakalım

[MENTION=17366]Buğra[/MENTION]
Her şey burada başladı. Bitecekse de burada bitecek. Buradaki herkes bizim hikâyemizi bilir. 2010 yılında tanıştık biz Buğra ile. O zaman Buğra'nın hayatında herkesin bildiği gibi. Ben o zamandan beri ona karşı bir şeyler hissediyordum. Benim üniversiteyi kazanıp Zonguldak'a gittiğim yıllarda hislerim daha da kuvvetlenmişti. Ve 2013 yılının 15 Şubat'ı 16 Şubat'a bağlayan gecede Buğra'nında aynı hislere sahip olmasını öğrenmem ile başladı her şey. 4 ay kadar sürdü. Daha sonra ben İzmir'e geldim yaz tatili için. Benim duygularımın yoğunluğundan yararlanıp İzmir'de kalmamı üniversiteye tekrar hazırlanmamı istedi. Ailemi zar zor ikna ederek onun için İzmir'de kaldım. Dershaneye yazıldım tekrardan. Benim dershaneye yazıldığım gün, çok önceden belli olmasına rağmen, bana gelip Balıkesir'e okumaya gideceğini söyledi. Ve sonuç olarak gitti. 1 sene boyunca aşık olduğum için oturup tekrar üniversiteye hazırlandım aile baskısı da cabası. Çok dua ettim İzmir'i kazanabilir için. Sonunda da Dokuz Eylül'ü kazandım. Ve bunlar olurken Buğra benim yanımda değildi. Bırakın yanımda olmayı konuşmuyorduk bile. Bir tebrik mesajı bile almadım kendisinden. Bu iki sene boyunca onun hayatına biri girdi benim hayatıma biri girdi. Ve çok fazla olay yaşadık bunun yanında. Ama artık bendeki nasıl bir sevgiyse bunu ben bile anlamıyorum yine yeniden geri döndüm. Onunla kurduğum birçok hayali alt üst etti, sesimi çıkartmadım. Milyon kere terk edildim yine de dönüp neden diye sormadım. Terk edildim ama her hareketim izlenip ters bir şey görülürse geri gelindi ve ben özür dilemek zorunda kaldım. Sonunda da şu dakika itibari ile tamamen bitmiş bulunmakta. Bu forumda onun için bulunuyordum o yüzden artık forum devride benim için kapanmıştır.
Burada olan, zamanında beni dinleyip kahrımı çeken herkese teşekkür ederim. Bir kusurum oldu ise affedin.
Benim için bir devir kapanmış bulunmakta. Buna sevinen en az 10 kişi sayabilirim. Herkesi Allah'a havale ediyorum en başta hikayenin baş kahramanı olmak üzere.
Sevgimi hak etmemiştir o yüzden sevgimi de helal etmeme gerek olmadığını düşünüyorum. Allah her şeyi biliyor. Allah büyük.
Selametle.

---> Not Bırakalım

[MENTION=170054]Cassu[/MENTION] Severim seni Cansu. Bir insan için hayatını bu denli değiştirmen ne kadar doğru bilemem ama forumu bir kişi için bırakmanı istemem. Canın sıkıldıkça çık gel, dertleşmek istersen yine uzun uzun konuşur dertleşiriz eski günlerdeki gibi. Üzme kendini hiçbir şey için. Bir kez geliyorsun bu dünyaya, 'önce ben' demelisin her zaman

---> Not Bırakalım

large.jpg

[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]

hahaha

---> Not Bırakalım

[MENTION=170054]Cassu[/MENTION] Severim seni Cansu. Bir insan için hayatını bu denli değiştirmen ne kadar doğru bilemem ama forumu bir kişi için bırakmanı istemem. Canın sıkıldıkça çık gel, dertleşmek istersen yine uzun uzun konuşur dertleşiriz eski günlerdeki gibi. Üzme kendini hiçbir şey için. Bir kez geliyorsun bu dünyaya, 'önce ben' demelisin her zaman

Yıllar seni hiç değiştirmemiş hâlâ her şeye karışıyorsun

---> Not Bırakalım

Teşekkür ederim Nazlı yazdığın için.

Yıllar seni hiç değiştirmemiş hâlâ her şeye karışıyorsun

Bana yazılan bir şeyi alıntı yapmazsan çok sevinirim. Kimsenin karışmamasını isteseydim yazmazdım zaten.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri