---> Not Bırakalım bal_böceği özlendinn :cy(19):
G Gökbörü Kayıtlı Üye 19 Mar 2015 #4,761 ---> Not Bırakalım [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] özlendinn :cy(19):
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Mar 2015 #4,762 ---> Not Bırakalım mylıfe' Alıntı: [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] özlendinn :cy(19): Genişletmek için tıkla ... ben burlardayım sen nerdesın nurii :rpat::hi:
---> Not Bırakalım mylıfe' Alıntı: [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] özlendinn :cy(19): Genişletmek için tıkla ... ben burlardayım sen nerdesın nurii :rpat::hi:
G Gökbörü Kayıtlı Üye 27 Mar 2015 #4,763 ---> Not Bırakalım bal_böceği' Alıntı: ben burlardayım sen nerdesın nurii :rpat::hi: Genişletmek için tıkla ... unutulduk :M
---> Not Bırakalım bal_böceği' Alıntı: ben burlardayım sen nerdesın nurii :rpat::hi: Genişletmek için tıkla ... unutulduk :M
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 1 Haz 2015 #4,772 ---> Not Bırakalım Kar eriyince mutsuz olan çocuklar kadar mutsuzum. Sadece bil istedim.
zaman93 Kayıtlı Üye 1 Haz 2015 #4,779 ---> Not Bırakalım nasıl olurda moralim bozukken arkadaşlarım değilde tumbirde hiç tanımadığım insanlar beni anlar
---> Not Bırakalım nasıl olurda moralim bozukken arkadaşlarım değilde tumbirde hiç tanımadığım insanlar beni anlar
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 1 Haz 2015 #4,780 ---> Not Bırakalım Hayat bazen uzak olabiliyor bazende yakın azrail bize bir komşu dab daha yakın