Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ; selamün aleyküm

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ; selamün aleyküm

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] ; selamün aleyküm

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] ; selamün aleyküm

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] ; selamün aleyküm

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] ; selamün aleyküm

[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION] ; selamün aleyküm

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] ; selamün aleyküm

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] ; selamün aleyküm

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] ; selamün aleyküm

Aşure gününde 10 kişiye selam verilir :)

selamün aleyküm DF ailesi :)

aleykum sela :D gecoldu kusra bakmayın

---> Not Bırakalım

10635758_922570914452941_4788546379141079201_n.jpg

---> Not Bırakalım

[MENTION=160531]kahvelirengi[/MENTION]

Susmalıydım tutamamıştım kendimi aniden içimden taşmıştı on parmak yazmasını öğrenmiştim öyle olmasaydı o zaman bu kadar iyi olmazdı ezberden okurcasına yazıyordum
cansu genç ve güzeldi beklediğim notu almıştım bunu yaparken 35 karakter 15 hece 5 kelime kullanmıştı (incelikler yüzünden belkide) :D cümlesi özne yüklem tümleçti
kişilerin birbirine karşı hissetikleri çekim farkına dayanarak,insanlar birbirinden etkilenebilirdi bu normal bişeydi ( bu tutku veya aşk gibi değildi daha çok beğeniydi) :D
zeki olmalıydım geride hiç ipucu kalmamalıydı cansu hissettiklerimi bilmemeliydi etkilenmiştim 'yeterince çok..:D

cansu hani filmlerde kaçıklar olur peşindeki güzel dedektife notlar bırakır gazete küpürlerinden magazinlerden bende öyle bişey yapmaya çalıştım beyin bedava dimi :D
aslında not bu değil alıntlama yaptığınızda içerisinde gizli kesin çözersiniz ya :p küçük bir ipucu gökkuşağı tanrının imzası olarak anılır.. :D

Açıklıyorum az sonra :D

cansucansucansucansucansucansucansu herşey isminizde gizli :D adınızda 5 font kullandım kutsal metinlerde ahidlerde sahaflarda levhalarda ve manzumelerde kullanılan ve gökkuşağının
renk skalasını bu şu demek oluyor 'tanrının kainattaki en güzel imzası cansu' hahaa :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION] kanka üniversite sınavına başvurular başlayınca bana not bırakırmısın ???

---> Not Bırakalım

[MENTION=160531]kahvelirengi[/MENTION]

Susmalıydım tutamamıştım kendimi aniden içimden taşmıştı on parmak yazmasını öğrenmiştim öyle olmasaydı o zaman bu kadar iyi olmazdı ezberden okurcasına yazıyordum
cansu genç ve güzeldi beklediğim notu almıştım bunu yaparken 35 karakter 15 hece 5 kelime kullanmıştı (incelikler yüzünden belkide) :D cümlesi özne yüklem tümleçti
kişilerin birbirine karşı hissetikleri çekim farkına dayanarak,insanlar birbirinden etkilenebilirdi bu normal bişeydi ( bu tutku veya aşk gibi değildi daha çok beğeniydi) :D
zeki olmalıydım geride hiç ipucu kalmamalıydı cansu hissettiklerimi bilmemeliydi etkilenmiştim 'yeterince çok..:D

cansu hani filmlerde kaçıklar olur peşindeki güzel dedektife notlar bırakır gazete küpürlerinden magazinlerden bende öyle bişey yapmaya çalıştım beyin bedava dimi :D
aslında not bu değil alıntlama yaptığınızda içerisinde gizli kesin çözersiniz ya :p küçük bir ipucu gökkuşağı tanrının imzası olarak anılır.. :D

Açıklıyorum az sonra :D

cansucansucansucansucansucansucansu herşey isminizde gizli :D adınızda 5 font kullandım kutsal metinlerde ahidlerde sahaflarda levhalarda ve manzumelerde kullanılan ve gökkuşağının
renk skalasını bu şu demek oluyor 'tanrının kainattaki en güzel imzası cansu' hahaa :D

:)

---> Not Bırakalım

[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] adamım vaktim olmuyor netee dikkat et kendine özlettin kendini

---> Not Bırakalım

Hayatta 2 Kişiyi Birden SEviyorsan İkinciyi Seç Birinciyi SEvseydin İkinciye Tutulmazdın Zaten .....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri