Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] Özledim ben sizi.
Ecem'îm en sevdiğim şehirdesin iyi baksın oralar sana.

---> Not Bırakalım

:) hade bakalım senin gibi olsun muti etmeyi Güldür tm yi sevdiğim için arada bir delilik şakalar yaparım yenemiz kim bakim tanıyor mu yuz burslu mj :D sen onu söyle bakim

yok hacım internetle alakası olmayan biri zaten alakası olsa olmazdı adımı soyadımı yazınca bir sürü video foto vs çıkıyo sabıkalıyız internette :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Kitaplarım ve sen olsan yanımda dünyanın en zengini olurum ki ben...

---> Not Bırakalım

Cağnımm xD
Epeydir giremiyorum takip edemedim, tebrikler üniversite için çok sevindim valla, forumdaki başarını derslerde de görmek isteriz xD keyfini çıkar, dikkat et kendine :)

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]

---> Not Bırakalım

Cağnımm xD
Epeydir giremiyorum takip edemedim, tebrikler üniversite için çok sevindim valla, forumdaki başarını derslerde de görmek isteriz xD keyfini çıkar, dikkat et kendine :)

@Nymphadora

Ooooooğğğ :D Kimler gelmiiiş sdfdg
Teşekkür ederim xD
Bir ara şöyle ayrıntılı bir durum raporu şey ettiriver. Orada havalar nasıl, balkanlardan gelen soğuk hava dalgaları falan. Ne alemlerdesin? xD
Ederim, olur. Denerim en azından. :vala_02:

---> Not Bırakalım

Ooooooğğğ :D Kimler gelmiiiş sdfdg
Teşekkür ederim xD
Bir ara şöyle ayrıntılı bir durum raporu şey ettiriver. Orada havalar nasıl, balkanlardan gelen soğuk hava dalgaları falan. Ne alemlerdesin? xD
Ederim, olur. Denerim en azından. :vala_02:

Staj yaptım bu yaz, biraz da tatil işte, şimdi Ankara'dayım okul açıldı falan, uğraşıyoruz anlayacağın :)

Akıllı ol sağa sola garışma xD

---> Not Bırakalım

Staj yaptım bu yaz, biraz da tatil işte, şimdi Ankara'dayım okul açıldı falan, uğraşıyoruz anlayacağın :)

Akıllı ol sağa sola garışma xD

Kars'a gideyom ben.
Çok sakin insanlar gibi duruyolar. Sıkılır insan mevzu olmazsa.. :uzgunkiz:

Neys. ANKARA dedin dimi? Ağağağa, ulascam ben sana whatsappdan. Öptm by. :vala_02:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri