Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=166673]Narino[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION]
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION]
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION]

Ben geldim yoksunuz siz varken ben yokum yaa; (
Az kaldı b gece Norveç'e uçuyorum pazar günü Türkiye deyim.. Tam istanbul moda haftasına kadar sizinleyim...
Seviyorummmm
Kendinize iyi bakın ;)

---> Not Bırakalım

[MENTION=166648]Azra Hane[/MENTION] Canım çok girmiyorum buralar sebeplerim var. Bir ara bayanlar sohbette anlatırım :R
Kendine çok iyi bak geldiğinde konuşuruz.

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] ay canım benim seni sıkıntı gördüm üzülme gecer canım sıkıntı.

---> Not Bırakalım

[MENTION=166648]Azra Hane[/MENTION]
Ana kim gelmiş yaa özlet in kendini iyice ne cnm ya hade gel bekliyom senj hayırlısı ile kazası belası gel

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Gidelim senle mutluluğun olduğu, gereksizlerin olmadığı yerlere.
Dualarımız gerçekleşsin. Bize yalan diyenlere yalan değil her şey gerçek diyelim.
İnsanların kirli yüzlerinin bize bulaşmadığı, sana bana laf edenlerin olmadığı, gerçekten sevenlerin kabul edildiği yerlere gidelim. Ya da sana geleyim ben tüm kalbimle. Seni çok özledim ben...

---> Not Bırakalım

[MENTION=166673]Narino[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION]
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION]
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION]

Ben geldim yoksunuz siz varken ben yokum yaa; (
Az kaldı b gece Norveç'e uçuyorum pazar günü Türkiye deyim.. Tam istanbul moda haftasına kadar sizinleyim...
Seviyorummmm
Kendinize iyi bakın ;)

hele git gel görüşürüz.

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Gidelim senle mutluluğun olduğu, gereksizlerin olmadığı yerlere.
Dualarımız gerçekleşsin. Bize yalan diyenlere yalan değil her şey gerçek diyelim.
İnsanların kirli yüzlerinin bize bulaşmadığı, sana bana laf edenlerin olmadığı, gerçekten sevenlerin kabul edildiği yerlere gidelim. Ya da sana geleyim ben tüm kalbimle. Seni çok özledim ben...

Canım sevgilim benim bende seni özledim :eda:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri