[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] bence de cok tatlilar ki
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] Amin Amin
Bende izmire balayina beklerim sizi ) hayalsiz insan ölü insan kuralim birgün gerceklesecektir olumlu hissediyorum
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] yesinler seni hep böyle mutlu olun kuzumcum sen mutluyken bende cok mutluyum harika olur harika ayh Simdi hayal edince pekte güzel oldu
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION] yafs gene ne tribine girdin sen yafs aaaaaaaa tripci seni senin popucun dama atılmadı balkonda duruyor hahaha hahaha
Teşekkürler [MENTION=158527]Puurple[/MENTION] dua et bana sende seviliyorsun cnm.[MENTION=166648]Azra Hane[/MENTION] Allah'a emanet ol canım. Güle güle git işlerini hallet.
Seviliyorsun :R
Sagol ablam benim [MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION][MENTION=166648]Azra Hane[/MENTION] iyi yolculuklar abla kolay gelsin
Teşekkürler ablacım cnm [MENTION=160456]carryon[/MENTION][MENTION=166648]Azra Hane[/MENTION] kolay gelsin ablacım
[MENTION=166648]Azra Hane[/MENTION]
- Geldin Gidiyorsun Bi Kez Doğru Etiketleyemedin Beni
İyi Yolculuklar Sana Karşı Bi Yanlışım Olduysa Da Özür Dilerim K.Bakma.
[MENTION=166648]Azra Hane[/MENTION] tşkler cnm benjm hayırlı yolculuklar çabuk gel
[MENTION=166648]Azra Hane[/MENTION] nereye gidiyorsun canım ya bizleri sensiz mi bırakıyorsun genede Allahıma emanet ol canım kendine kendin için değil bizler için dikkat et :Hjte7:
[MENTION=12651]beşiktaş[/MENTION]k
Adını sayamadıgım arkadaslar beni yarrın yorucu bir yolculuk ve yorucu bir iş maratonu beklemekte. Sizlere ugramaya bilirim. Sevdigim ve yorumlarınızı keyifle okudugumu bilesiniz.
Sevgilerimle
[MENTION=12651]beşiktaş[/MENTION]k sagol cnm
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION] şimdi ordan geldim Teşekkürler
Polonya ya gidiyorum cnm [MENTION=166329]ASeL[/MENTION] im
Duandan eksik etme beni öpüyorum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.