[MENTION=166648]Azra Hane[/MENTION]
Yapacak bir şey yok bir es bulup çif les tire cen ya aynı cinsten bit köpek yada başka bir Köpekle yapacak sun bunu eğer istiyor san yapmayı yoksa karış mican böyle devam edecek olmadı veteriner ner in vardir her halde ons diyecek sin uygun bir aday varsa yapacak siniz yapacak başka bir şey yok bana göre
[MENTION=166648]Azra Hane[/MENTION] den bekar o bekar geçinip gidin işte ne güzel
Yapacak bir şey yok bir es bulup çif les tire cen ya aynı cinsten bit köpek yada başka bir Köpekle yapacak sun bunu eğer istiyor san yapmayı yoksa karış mican böyle devam edecek olmadı veteriner ner in vardir her halde ons diyecek sin uygun bir aday varsa yapacak siniz yapacak başka bir şey yok bana göre
[MENTION=166648]Azra Hane[/MENTION] den bekar o bekar geçinip gidin işte ne güzel
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION] kızım Boldor Koli cinsli köpek... arkadaşlarım ve veteriner doktorun onerdigi cinslerini beyenmedim.. kararsızım şimdi
Bekarlık bir yere kadar,bende ışık yok bari kızım yuva kursun
xD
[MENTION=166648]Azra Hane[/MENTION] bu konuda sana bi yardımım dokunmaz ya hiç ilgim de bilgim de yok
[MENTION=166648]Azra Hane[/MENTION] aynen canım benimde pek alakam yok kusura bakma yardımcı olamayacağım :\
[MENTION=166648]Azra Hane[/MENTION] benimde hic fikrim yok
Yazık gii ikinizi de baş göz eden çifte düğün yapak olmaz mu hahaha ama birini bulup baş göz etmem gerekiyor biriyle bir şey yapman lazım yazık yssen hade yok onun nr günahi var
[MENTION=105608]ino[/MENTION]noCence
[MENTION=166329]ASeL[/MENTION]
[MENTION=165522]madem[/MENTION]
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION]
[MENTION=6796]Fatih[/MENTION]34
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
[MENTION=160419]Queen2[/MENTION]
[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION]
@Mazoşit
[MENTION=161689]Sim[/MENTION]
[MENTION=106086]blu[/MENTION]ue
[MENTION=160456]carryon[/MENTION]
Arkadaşlar benim 2 yaşında kızım (köpegim) var bir eş arıyorum fakat bulamadım. Arkadaşlarım bir kaç öneri yaptı ben beyenmedim..
Ne yapmam gerekir diye bir not bırakmak istedim..:3dtgy:
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION] kızimı başgöz et , kullandıgim araba senin olsun xD
[MENTION=166329]ASeL[/MENTION] bakıyorum unuttu gitti hemen yazmıyon bile
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.