Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] kötü bir şeyler yoktur umarım. :H

---> Not Bırakalım

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] ters giden herşeye rağmen, akıllı birisi yerinde kararlar verir eminim. Pozitif olmaya çalışıyorum sadece. Başka da diyecek birşeyim yok balım..

---> Not Bırakalım

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] sorun sağlık olmasında, sen üstesinden gelirsin mantıklı kararlar vererek zaten ben eminim. :R

---> Not Bırakalım

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] sağlık değil, aman Allah sağlıkla ilgili sorunları düşmanımın dahi başına vermesin. Teşekkür ediyorum meleğim, desteğin için :R

---> Not Bırakalım

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] ne zaman istersen burdayım ben. :eda:

---> Not Bırakalım

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] biliyorum, seviliyorsun çok :love3:

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] merak ettim. Bekledim gelmedin. Uykum geldi sanki. Çıkarım birazdan haberin olsun..

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] [MENTION=153273]Amor[/MENTION]

Bitanelerim, bu aralar çok görüşemiyoruz. Yolunda gitmeyen şeyleri, yoluna sokma çabasındayım. Ama özlüyorum sizi..

Canım notunu gördüm geç cevap verebildim akşam bir sorun vardı işyerindeydim herşeyide yazamıyorsunki buraya derdimi anlatayım ben sustum sen anla...

Farkındayım sendede birşeyler var kelimelerden bahsetmişsin kelimelerini değiştir dünyan değişsin birde bunu dene bakalım :)

o yolunda gitmeyen şeylerin üstesinden bir an önce geleceğine eminim ;)

Seni Seviyorum ...............................................

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] çok merak ediyorum bir şey mi oldu? :s
Ben olamasamda burda hberdar et beni. Umarım sağlığın yerindedir..

---> Not Bırakalım

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] canım benım dun teknık sorunlardan dolayı gıremedım saglıgım yerındee merak etmeee :) bu sabah ıstanbulaa donus yaptım veee cokkkk ozledımmm beaa :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]

Batısı doğusu fark etmez maksat beraber dolaşmak :Hjte7:​

---> Not Bırakalım

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] Seni çok seviyorum her zaman seveceğim bin kalbim olsa sana hepsini vereceğim :eda:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri