[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION] ve [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
rica ediyorum konuyu geyik bölümüne taşımayın.
burayı böyle bir konuda size kaptırmak istemiyorum.
merak etme benım dıcek bısım yok arkadas alınmıs azbıse hakaret etmısımde acıklık getıreyım dedm yyormasın kendıını dızı ızlesın dedm yanlıs anlamıs benı ay benım turkcemeee D:
neysee hahaha konu senın olsun
boşşverrr hayattt güzellll çicekler böceklerr ağaçlarr güzelll
denizler martılarr saçmalık sınırımı aşmaya başaldımm
öpüldünn bebeeeekk
uyku bastırmıs bellı aynı durumdayz ıyı geceler kızz bana fal baksana
benı ogretmen yapan sısteme
hehe bekluyorum en kısa suredebakarımm yavrumm
Doğru söze ne denir
İyi geceler..
[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]
yine nereye kayboldun gelemiyecegin zaman haber versen diyorum ne dersin?
geldim bitanem :asigim:
saana söylemiştim sen burda olduğun sürece burdayım diye :love3: işten güçten fırsat buldukça internete girmeye çalışıyorum girincede burdayım zzaten
[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]
bitanem dün sen yemek hazırlamaya gittikten sonra seni beklerken teyzemler geldi teyzem bebek bekliyo canı içli köfte istemiş gece saat 20 de bitirdim çok yoruldum vallahi bide gece bizde kaldılar pc onların odasında olunca giremedim forma canım sen naptın izin gününü nasıl degerlendirdin ben bitanem bana şiir yazmıştır diyodum
sen içliköfte yapabiliyor musun yani.. helal olsun.. eline sağlık, çok güzel olmuştur o şimdi.. :3dgxk: dün arkadaşlarla toplanıp halı saha maçına gittim..anlıyacağın yine yordum kendimi.. sana şiir yazdım ama yarım kaldı tamamlayınca paylaşıcağım..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.