Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION] ve [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]

rica ediyorum konuyu geyik bölümüne taşımayın.
burayı böyle bir konuda size kaptırmak istemiyorum. :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION] ve [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]

rica ediyorum konuyu geyik bölümüne taşımayın.
burayı böyle bir konuda size kaptırmak istemiyorum. :D

merak etme benım dıcek bısım yok :) arkadas alınmıs azbıse hakaret etmısımde :D acıklık getıreyım dedm :D yyormasın kendıını dızı ızlesın dedm :D yanlıs anlamıs benı :D ay benım turkcemeee D:

neysee :D hahaha konu senın olsun :p

---> Not Bırakalım

merak etme benım dıcek bısım yok :) arkadas alınmıs azbıse hakaret etmısımde :D acıklık getıreyım dedm :D yyormasın kendıını dızı ızlesın dedm :D yanlıs anlamıs benı :D ay benım turkcemeee D:

neysee :D hahaha konu senın olsun :p

boşşverrr hayattt güzellll çicekler böceklerr ağaçlarr güzelll :D
denizler martılarr :D saçmalık sınırımı aşmaya başaldımm :D

öpüldünn bebeeeekk :D

---> Not Bırakalım

Forum Genel ;

Ağırdır Darbelerim Herkes Kaldıramaz .. O Yüzden Dağılın

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] bir daha kayıplara karışmak yok haber vermeden dost most anlamam bulu döverim seni :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]

yine nereye kayboldun gelemiyecegin zaman haber versen diyorum ne dersin?

---> Not Bırakalım

yine nereye kayboldun gelemiyecegin zaman haber versen diyorum ne dersin?

geldim bitanem :asigim:

saana söylemiştim sen burda olduğun sürece burdayım diye :love3: işten güçten fırsat buldukça internete girmeye çalışıyorum girincede burdayım zzaten :D

---> Not Bırakalım

geldim bitanem :asigim:

saana söylemiştim sen burda olduğun sürece burdayım diye :love3: işten güçten fırsat buldukça internete girmeye çalışıyorum girincede burdayım zzaten :D

tamam bitanem hoşgeldin yüce rabbim güç kuvvet versin benim için şartları zorlayabilirmisin peki özletme kendini :eda::eda::eda:

---> Not Bırakalım

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] bu sana fincandan :D

Hayatından birisini çıkaracaksın iyi bir karar vermişsin .
Bisiklete binmişsin bir yere gidiyorsun bu gittiğin yol doğru yol devam et .
Çok güvendiğin birisi senin güvenini çok fena sarsacak çok üzüleceksin bu olaya.Offf baya üzüleceksin.
O kişi geri dönmek isteyecek ama sakın kabul etme yoksa aynı şeyi yapacak yine.
Küçük küçük çizgiler çıktı sen ne yapacağına bir türlü karar veremiyorsun . Hanede eşyalar toplu çıktı.Ya eşya değişeceksiniz yada bir taşınma var ferahlı bir değişim bu . Konfeti var Bir arkadaşını ziyaret edeceksin yakında .
Çok ferahlı bir yol çıktı sana bu hayatının yolu olacak geleceğin çok ferah görünüyor

---> Not Bırakalım

bitanem dün sen yemek hazırlamaya gittikten sonra seni beklerken teyzemler geldi teyzem bebek bekliyo canı içli köfte istemiş gece saat 20 de bitirdim çok yoruldum vallahi bide gece bizde kaldılar pc onların odasında olunca giremedim forma canım sen naptın izin gününü nasıl degerlendirdin ben bitanem bana şiir yazmıştır diyodum

---> Not Bırakalım

bitanem dün sen yemek hazırlamaya gittikten sonra seni beklerken teyzemler geldi teyzem bebek bekliyo canı içli köfte istemiş gece saat 20 de bitirdim çok yoruldum vallahi bide gece bizde kaldılar pc onların odasında olunca giremedim forma canım sen naptın izin gününü nasıl degerlendirdin ben bitanem bana şiir yazmıştır diyodum

sen içliköfte yapabiliyor musun yani.. helal olsun.. eline sağlık, çok güzel olmuştur o şimdi.. :3dgxk: dün arkadaşlarla toplanıp halı saha maçına gittim..anlıyacağın yine yordum kendimi.. :D sana şiir yazdım ama yarım kaldı tamamlayınca paylaşıcağım.. :)

---> Not Bırakalım

sen içliköfte yapabiliyor musun yani.. helal olsun.. eline sağlık, çok güzel olmuştur o şimdi.. :3dgxk: dün arkadaşlarla toplanıp halı saha maçına gittim..anlıyacağın yine yordum kendimi.. :D sana şiir yazdım ama yarım kaldı tamamlayınca paylaşıcağım.. :)

evet canım içliköfteyi çok güzel yaparım o yüzden teyzem sevda yapsın diye bize gelmiş bak şimdi şunun yaptıgına uzanıp dinlencegine daha çok yoruyo kızsam haksızmıyım bitanem şimdi şiirimi merakla bekliyorum bitanem

:eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri