Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ne yaptiniz kubilayla? Resmiyete doktunuzmu isinizi? Eger bir aksilik cikmazsa bu cumartesi gunu alinin ailesi bize gelecekler bi aileler tanisacaklar gerisi ya kismet. Ama gekmeyede bilirler yani bilemiyorum artik :) sen ne yaptin merak ettim
[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] ozledim seni seviliyorsun [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] ne haber fistik?

---> Not Bırakalım

[MENTION=159585]hadisarbeni[/MENTION] üzeri çizgili gri renkli banned yazısı istiyorsan seve seve..

ama yok illa birine sataşmam lazım diyorsan yanlış insana oynuyorsun haberin olsun..

ben eskilerden , tanıdık arkadaş anlamam huzur kaçırmaya çalışanı banlarım ki sana 3.uyarı oluyor..

bundan sonra ister uslu uslu gir çık forma ister sataş istediğine ne de olsa ben yapacağımı biliyorum ;)

Eyvallah Gülüm.
pardon anlamadım ?
ciddi mi saka mı ?
ne satasması bana göre en kötü admin balböcegi ?
orda bosuna mı yazıyo bu madde?
ben de göremedgm icin yazamadıgımı belirttim
sanırım kardessniz o yuzden bu kdar alınman normaldr.
neyapacakmıssın acaba?
seni resmlerde gördm hanımcık kızsn inan yakısmıyo bu tavır
sanaldaki rütbeye bu kdar mı tamahsın sen?

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] bu hafta sonu düğünümüz olduğu için haftaya hafta sonu istemeye gelip yüzük takacaklar inşallah.
senin adına sevindim inşallah gönlünce hayırlısıyla olur

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] bu hafta sonu düğünümüz olduğu için haftaya hafta sonu istemeye gelip yüzük takacaklar inşallah.
senin adına sevindim inşallah gönlünce hayırlısıyla olur

Yarin gelecekler canim benimkilerde ama nisan icin degil aileler tanisacaklar. :) ikimizinde bir olacak galiba kadere bak :)

Sevindim canim hayirlisi olsun senin icinde

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] hayirli olsun cok sevindim bunun sonunda olmasina :)Allah bozmasin :)herzaman icin mutlu saglikli huzurlu bir yasam sürün insallah :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] hayirli olsun cok sevindim bunun sonunda olmasina :)Allah bozmasin :)herzaman icin mutlu saglikli huzurlu bir yasam sürün insallah :)

Sagol canim yinede yuzukler takilana kadar hic birsey kesin degil.
Bakalim dun geldi gittiler, haber gonderecek sanirim onumuzdeki cumarteside nisan yapariz.
Nasip olursa tabi....

---> Not Bırakalım

Sagol canim yinede yuzukler takilana kadar hic birsey kesin degil.
Bakalim dun geldi gittiler, haber gonderecek sanirim onumuzdeki cumarteside nisan yapariz.
Nasip olursa tabi....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri