pardon anlamadım ?
[MENTION=159585]hadisarbeni[/MENTION] üzeri çizgili gri renkli banned yazısı istiyorsan seve seve..
ama yok illa birine sataşmam lazım diyorsan yanlış insana oynuyorsun haberin olsun..
ben eskilerden , tanıdık arkadaş anlamam huzur kaçırmaya çalışanı banlarım ki sana 3.uyarı oluyor..
bundan sonra ister uslu uslu gir çık forma ister sataş istediğine ne de olsa ben yapacağımı biliyorum
Eyvallah Gülüm.
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] bu hafta sonu düğünümüz olduğu için haftaya hafta sonu istemeye gelip yüzük takacaklar inşallah.
senin adına sevindim inşallah gönlünce hayırlısıyla olur
iyiyim ablam sen nasilsin [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] burnumda tütüyorsun cok cok
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] hayirli olsun cok sevindim bunun sonunda olmasina Allah bozmasin herzaman icin mutlu saglikli huzurlu bir yasam sürün insallah
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] hayirli olsun cok sevindim bunun sonunda olmasina Allah bozmasin herzaman icin mutlu saglikli huzurlu bir yasam sürün insallah
[MENTION=160047]Azselya[/MENTION]
Türk Değilmisin ?
Değilim bu önemli mi ?
sadece sordum peki nesin ?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.