Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

Sanırım haberin yok [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] izmirde şu anda yani sana bir hava yoluyla 15 dk kadar yakın ona göre demedi demee xD [MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION]

---> Not Bırakalım

Sanırım haberin yok [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] izmirde şu anda yani sana bir hava yoluyla 15 dk kadar yakın ona göre demedi demee xD [MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION]

onu türk hava yollarına almazlar zaten yanında öldürücü alet taşıyor diye :Ç

---> Not Bırakalım

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] men azcık kitap okuyup uyucam arkamdan aglama emi :YYYYYYYYYYYY14::8::1043_m29_1:

---> Not Bırakalım

[MENTION=34643]ßy.ChéqiCi[/MENTION] Nasılsın sercan görüşemiyoruz ben gelemiyorum artık pek fazla bidahakı gelişime görşmek üzere Kendine çok iyi bak...

---> Not Bırakalım

[MENTION=19247]PureLove6[/MENTION] Ahmettt Ben gelemiyorum artık bu aralar çok fazla rahatsızım Özlendim seni kendine çok iyi bak tamammı görüşrüz...

---> Not Bırakalım

[MENTION=154468]Vivaldi[/MENTION] Nerdesin napıyosun nasılsın bilmiyorum ama umarım iyisindir seni çok merak ediyorum nolur gelirsen yaz bana çok özledim seni..:(

---> Not Bırakalım

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] beklee beklee agac oldumm bea :D ne yemekmıss arkadass :D :pp sakaa sakaa :D arzuŞ ben 1 saaattee donerım gorusuz :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri