Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı?

nickinizin özel bi anlamı varmı?

• Kullanılan toplam oy
    52
---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı?

Hı hı...

Zalime,zulüme,haksızlığa direniyoruz cümleten vesselam...

Ela gözLüyüm....kim bni görse bna maşşaLLah deyip dua okumaya başlar ii niyetli olanlar tabi :) AhueLa da Çok gzl gözlü olan demekmiş :)

ALPEREN

Hak'kı hak bilip Hak'ka tapan,batıl'ı batıl bilip batıldan kaçandır.M.Akif'in söylediği gibi:Zülmü alkışlamayan,zalimi asla sevmeyen; Gelenin keyfi için geçmişe küfretmeyendir.

endLesS SonsuzLuk demek ..

ama haLime istemişti böyLe yapmamı yapmıştım o zamanLar (-:

ALPEREN

Hak'kı hak bilip Hak'ka tapan,batıl'ı batıl bilip batıldan kaçandır.M.Akif'in söylediği gibi:Zülmü alkışlamayan,zalimi asla sevmeyen; Gelenin keyfi için geçmişe küfretmeyendir.

Bnm en sevdiğim erkek ismidir Alperen.Ama açıkçası tam anlamını bilmiyordum kulağa hoş geliyordu anlamını öğrenince daha da bi sevdim bu ismi.teşekkürler....

en kibar tanrıca aile hayatını sembolize eder

Son düzenleme:

ben dans etmeyı seviyorum her telden dans var ama o zmnLar hıphop_griL yazdım xD

aslında özel bi anlamı yok yani. mustafa mıstık arabaya kusutk diye bi tekerleme var ordaki mıstık bide gizli saklı anlamına gelen mistik :) ama 61 TRABZON :D

Özel bir anlamı yok... ama bazıları için"Dipsiz Kuyu"nun anlamı belki de vardır..

İnsanların Sadece Bedenlerinin Değil Ruhununda Otopsiye Alınıp Araştırılmaya İhtiyacı Var..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri