---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? Evet var Melek Adı (:
# мσŁŁ наωк ~ Banned 2 Eyl 2009 #42 ---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? Var ama söyleyemem anlamını Son düzenleme: 3 Eyl 2009
тєяк-i ∂üηуα Bayan Üye 2 Eyl 2009 #43 ---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? Adaya gittiğimde gördüğüm bi kafenin adıydı hoşuma gidiyor kullanıyorum..
---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? Adaya gittiğimde gördüğüm bi kafenin adıydı hoşuma gidiyor kullanıyorum..
inci_himes Bayan Üye 2 Eyl 2009 #44 ---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? aşkımınki tersten benimki düzden okunan isimlerimiz nickim
diabloOo16 Banned 2 Eyl 2009 #45 ---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? cok sevdıgım bi araba markası.lamborgını dıablo.kelıme anlamı seytanımsı
---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? cok sevdıgım bi araba markası.lamborgını dıablo.kelıme anlamı seytanımsı
s7e7v7e7n Kayıtlı Üye 2 Eyl 2009 #46 ---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? Brad Pitt in Seven filinden alıntı
FairytaleG.Bad Bayan Üye 3 Eyl 2009 #47 ---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? Evet var..Peri masalı bitdi demek..bitdi çünkü
ember Bayan Üye 3 Eyl 2009 #48 ---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? evet var ismimin anlamının ingilizcesi =D
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 3 Eyl 2009 #49 ---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? War Anadolu ateşi Demek : )
B Baybey1 Kayıtlı Üye 3 Eyl 2009 #50 ---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? adım ömer baybey1 bay...bey1 bay ömer ömer bey bay ömer bey bayömerbey1 adımın her yerde kullanılmasını istemediğim için baybey1
---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? adım ömer baybey1 bay...bey1 bay ömer ömer bey bay ömer bey bayömerbey1 adımın her yerde kullanılmasını istemediğim için baybey1
Miss_Fener Bayan Üye 1 Eki 2009 #54 ---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? Bayan Fener. Benim için büyük anlam içeriyor. Ekstra bir şey söylemeye gerek yok sanırım.
---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? Bayan Fener. Benim için büyük anlam içeriyor. Ekstra bir şey söylemeye gerek yok sanırım.
By_Quaresma Kayıtlı Üye 1 Eki 2009 #57 ---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? İbn.tor Diodu bana biri bende Plagetor yptm xD
buket46 Bayan Üye 1 Eki 2009 #59 ---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? evet benim ismim oldugu ıcın özel
ashli Bayan Üye 1 Eki 2009 #60 ---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? yok sayılır ismimle kaydolamadığım için ona yakın birşey buldum
---> Nickinizin özeL bi anLamı vaRmı? yok sayılır ismimle kaydolamadığım için ona yakın birşey buldum