Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ordamısın.. Duyuyormusun.. ? Varmısın.. Yokmusun biLmiyorum ama.. 1 Tek şeyi unutma ! Seni sevdim ben. Yanarak. YıkıLarak. AkLıma her geLdiğinde ağLayarak.
...
ıßelirsizliği anlamak için önce kendmi anlamam lazm..
Sinirlenmeden-ağlamadan $u lanet karanlıı unutmam lazm.. Kanlı ellerm**********************************************************************damarlarım çıkmı$**********************************************************************ßu durumdan kurtulmam lazım.. ßu lazımları yapaßilmek için ßi 19 sene daha dewirmek lazım..
...
kaLbime mührü sen wurmamaLıydın. .
....
Sözüm ona sewdin
Yabancı eller yar olmaz sana...qene ben üzülürüm.... ____________________[!] Emek isterdi benim qibi yürelki sewmek...Seninkisi ihanet üstüne ihanet i$lemek.... Ama... Beni vurup seni saran dikenli kollar gösterince qerçek yüzünü anlarsın ne demekmi$ sewqiliye üzüntü!
Benle vardı********************************************************************** bensiz boşluktu... Renksiz kokusuz tatsız... "Ben Karanlık Şehrin çocuğuydum********************************************************************** yüreksiz ve Ruhsuz..."
ßirgün birbirimizden ayrı düşsek bile ..
ßiliyorum hiçbir zaman ayrı değil yollarımız ! Ve aynı yolda yürüdükçe.. Gün gelir ellerimiz yine birleşir . Ayrılsak bile Kopamayız !
Özlemiştim...
ilk defa o iki**********************************************************************
dudaklarımızı zorlayan
sözcükleri.
Çok duymuştum
Alışmıştım onlara.
Artık duymıyacagım o iki
kelimeyi...
Özledim...
En sonunda öğrendim galiba...
Aklımı kullanmayı...Beni takmayanı takmamayı...
VERDİĞİM DEĞERİ HAKETMEYEN İNSANLARI SİLMEYİ...Arkama dönüp bakmamayı...İnsanları değiştiremeyeceğimi...İnsanların dolduruşuna gelmemeyi...Çamura taş atmamayı...
Hiç kimse için kendime saygımı yitirecek birşey yapmamayı...
Gözyaşlarımın değerini bilmeyi ve onları değmeyecek şeyler için harcamamayı...
Bir çift tatlı söze kanmamayı...
Ben izin vermeden kimsenin beni üzemeyeceğini... Kendimin herşeyden önemli olduğunu ÖĞRENDİM...
$imdi tamda öyLe hatırLıyorum/
martı çıqLıkLarını ve sesindeki yosun kokusunu
boquLmadıqım tek deniz oLacaksın..
Kapatıyorum sayfamı...
Seni yazmak geceler boyu********************************************************************** sana fazla bile..
Tasıyamazsın cümlelerimi!
bu devasa şehrin uçsuz bucaksız sokaklarında seni qörmem.. tesadüf mü yoksa kader mi? sen qülerken qörmek mi beni üzüyor yksa unutulduqmu bilmek mi ?
Sen benimle hiç olmadın ki.
Olsaydın avuçlarım terlemezdi...
Isırmazdım dilimin ucunu...
Özlemezdim seni yanımdayken...
Kıskanmazdım.
Korkmazdım yollarda yürümekten.
Islanmazdım yağmurlarda...
Yıldızlara aya dert yanmaz**********************************************************************
böyle her şarkıda sarhoş olmazdım. Korkmazdım seni kaybetmekten ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize...
Ve her kulaçta haykırırdım seni.. Ama sen hiç benimle olmadın ki... YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN.
Elimizi kanayan yerlere koyduk
Ve inandık..tüm saflığımızla..
Ve sevdik..taparcasına
Ve kanadık.. ölürcesine
Ve sonunda sevgili..
Kan kaybından yitirdik sevdayı..
büyüme bebek ebek hayat seni de harcar eğer büyürsen hayat seni de tiryakisi yapar dert çekersin********************************************************************** hasretle yanarsın********************************************************************** isyan edersin.. gülmek ister gülemessin********************************************************************** yaşamaktan bıkar********************************************************************** ölmek istersin.. sakın büyüme bebek**********************************************************************
bir daha asla geri dönemezsin..
akLım kendine mezar kazabiLecein kadar derin ''
İnsanoğLunun değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa; payı gerçek kişiLiğini gösterir********************************************************************** paydası da kendisini ne zannettigini**********************************************************************payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.
Yazıyorum anLamLı ya da anLamsız.. GüLüorum yaşanan her boktan şeye yine.. Binbir yüzLer tanıdım.. Ama güçLü oLmayı öğrendim sayeLerinde..
ne bi qüLücük nde bir qözyası benim sebebim********************************************************************** bir aynam vardı bir de qöLqem .. sen qeLmeden önce.... qeLdin qitme! hep kaL ama hep... ♥ ♥ ♥
ŞüpheciLiiimin seßeßi inSanLaR..ya da inSan oLup inSanLıq dıŞı RoL yapanLaR !
Şak Şak Şak aLkışLıorum bak seni ! Kendinden soğuttun beni !! (h5)(h5)(h5) İstediğin bu muydu**********************************************************************söyLe ! Başın Göğe Erdi mi ?!?(h5)
ki$iséL sénSin iLéTydé sana qirSin
Yeşilçam’dan teklif geldii… Sanırım beğenmişler hayatımla oynama fikrini ( :
Hep içine atan********************************************************************** hiçbişeyi kafasına takmıyo gibi görünen********************************************************************** MutluluK rolü oynayan kız********************************************************************** artık rolünü iyi oynayamıyor ..
mutLuLuk bnmLe sakLambaç mı 0ynu0r? ELma desem çıkar mı ?
SiLdim anıLarımdan seni.. Hiç merak etmiorum********************************************************************** sewio musun artık beni.. Kafam********************************************************************** ruhum********************************************************************** bedenim sensiz!! Eminim********************************************************************** mutLusundr ßnsiz..!
SnnLe ßen ßu Öykünün Kaybeden iki kahramanıyız.. SnnLe ßen Dünya Denen Cehennemde İki Garip YaLancıyız..!
Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin... Kapsama alanı dışında kalan sevgine ulaşamadım.... Ama ¤¤¤¤ çeken hattımla seninleyim birtanemmmmm
ßirgün sєn Gєçmiş zamandın********************************************************************** ßєnse Yanında anLamLarın ...
'' kime dokunur eLLerin Kimi Görür gözLerim öLüm Çıkar Karşıma Yine SEN Derim. ''
вєddυαDιя ѕαηα ßüTüη ѕözLєяιм ..
YarınLar Kadar Yakın içimdeki Fırtına ..
" Çok parçaLandım parçaLandıkça çoğaLdım "
Sevdim Sandım SeviLdim Sanırdım Sonra uyandım.. Sonunda ßen AnLadım ..
özLєdiм ѕєηi Tєк кєLiмєм вυ ..
Hani oLur ya ßazen********************************************************************** Kaçarsın Herşeyden Hani oLur ya ßezen.. Şarkı ßiter aniden .. ^^
şmdi benim pembe gözlükLerimi getir. pembe dünyamda güneşlenmek istioruummm. deniz-kum-güneş'mlee we doccer hilson kitabmLa mutluyum pembe yanıklarımn olması gerek. çok mutluyum arkama yasLandım* pembe panjurlu ewmde sanada yer war pembe duwarlı oda. herşeym kıafetLerm********************************************************************** eLbise odam..htta tost makinam bile pembe* niye basın grmez içeriye? şiiip şaak ckıırrt!. herşey tozz pembe tozlAR uçmamaLı.. ç0cuğum beLki**********************************************************************bu yüzden aşk bana büyük geLdi..
eskiden kαrαnlıktα yαşαyαn ben . . Artık yαşayαmaz hαle geldim ! önümü göremiorm ne bαstıım dikeni ne kolumu çizen sivri cisimleri hertαrαfm kαnıor hissediorm αkαn knlαrı ve verdii ıslαklık hissini eski yαrαlarımlα kesişen bir çizik . ve bir çizik dαhα . .
qöLqen vardır heb snLedir aydınLıkta karanLıkta. Herzaman SeninLe olur hani. Benimsi qibim bişe.^^
Düş kırıkLıından snra bide hayaL kırıkLıına uqrama bençe.*
Bir nefeslik ömür yαşıyoruz . O ki her nefesimizi ölmek için αlıyoruz.
çekiliorm yine . . hαyαttn eğlnceden ve kndmden souk ********************************************************************** ylnz ve okdr boş odαmdα ********************************************************************** bi yatαım birde ben . sαrılıorm hergce kndi dşlerme dşlerime & rüyαLαrımα αmα hiçbiri yαrdm etmior . .
git gideceksen arkana bakma beni burda bırak hiç kafana takma nereye gidersen elim yakanda şimdi git yada kal oqlum bni unutma
karanlıqa gömüldüm sni içimde öldürdüm yatan cesedin üzerine 1-1 sigra söndrdm hayır kavulmadım bn istifa ediyorum hoşçakal hayat çünkü bn gidiyorum
Kendi dünyanı kendine saklaa! Rahat bırak benii ! Ben fazlayım zateen banaa. BANA SORMAA.!! NE OLUR ÖPME DUDAKLARIMI ZATEN ZOR NEFES ALIYORUUM..... Sanırım sizin oynadığınız oyunu Ben artık oynamıyoruum
kelimelerin bittii yerde başlar ÖLÜmM... gidecekleri tek yer CEHENNEM
diz çöküp yere sımsıkı... ama çok sıkı sarılmak sana.. göz yaşlarımı omuzlarına bırakıpgitmek istiyorum şimdi sana kim olduğumu söylemeden...arkama bakmadan ağladığımı sana göstermeden seni çok özledim ama çok özledim çocukluğum! !
ßeni Görüp Kendini Sınama... Sadece Görebildiğin Kadarım... Hayat ßir Kumar ise Zarları ßen Atarım..
inSan oğLu nankÖrdüR değer weRmez kimseye..bende inSan^m sonuçta fasLasıNı bekLeme .!
*
Yeni Bir Ask Yeni Bır İş Yıne Gulecek Bır Neden Lazım...!!!
*bir daha mı deneyelim dediniz ? olmaz bayım********************************************************************** ikinci eli olmaz aşkın !****>Tıklım tıklımyalnızlık****<
damağım çöle dönmüş **********************************************************************sesim çamura oyuncağını geri ver içimdeki çocuğa
Şırıngayla çekip alsınlar seni********************************************************************** tüm vücudumdan ruhumdan**********************************************************************
Kırıntın bile kalmasın beynimde
Ki ben yine ben olayım...
Off..inan nefessiz kaLdm aşkımın içinde...
İçimden çekip aLdığın çocuk nerde ??
Yalan aşklara düştüm...Yeni dostlar arar oldum.
Uyuyup huzur buldum bazen.
Yerimi hiç kimse bilmesin KaLbim biraz dinLensin...
Kurallarına Göre Oynuyorum! Doymuyorum Tadını Aldıkça!...
burda esas kız benim. senaryoda bile yokken bu süslü şıllıkta kim ? (a)
Oyun bozan bir hayLazdım Biliyorum ama Oynamadığımız bütün oyunLarı Kıskanıyorum şimdi
Bu kadar hayvan sever olduğumu ben bile bilmiyordum.
Sen hiç kaderine küstün mü?
Ben kaybettim sen kazanıyorsun diye…
KayıpLarim çok Ne yazaR Senide kayßetmisim
ßen kimLeri taRihe gömDümSen ßiLemezsin
KaLßimdeki imParaTorLuğun efenDisi ßenim
Seni aZ önCe idaM eTTirdim..
Kime ne ki ben kimim?..
Nereye yürüyorum?...
Gönlümün bahçesine günde kaç çiçek dikiyorum ?...