Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Keşke Her Aşk Mutlu ßitse********************************************************************** Keşke Her Gerçek Sevgi Layık Olanda Kalaßilse********************************************************************** Veya Unutmak Mümkün Olaßilse!!!
hAyaL_eTtiK yA dA _HayaLeTtiK_ ßu $eHirdE..
Sevdim Sandım SeviLdim Sanırdım Sonra uyandım.. Sonunda ßen AnLadım ..
Senden Haric Kimse Yok...Sende Yoksun!
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin
BENİM ACIYA VERECEK BİR ŞEYİM KALMADI********************************************************************** MUTLULUKTAN ALACAĞIM VAR BENİM Sus Konuşma.. SözLer Kimin umrunda ...
Dönmeye yüzün var mı? Bu kadar kolay mı?... Geçmişe dönüp ağlasan********************************************************************** bu kız buna kanar mı?
HaYaT YeDeK oYuncuLarLa DoLuDuR ... ! ßo$aLan YeR Her ZaMaN DoLDuruLur ... 1 ipтε iкi кi$i oynαyαмαz Yα sεη düşεяsiη .. Yα ßεη iтεяiм aŞk nasıL iki kiŞiLik qöz qöRe qöRe deLiLik...hani hayaT müŞteRekti üzünTü nie Tek kiŞiLik..?
yazdıkLarımı aLınma üsTüne ruhu oLmayan sözckLer ne ifade edebiLirki yüreğine
Fırçayı eLime aLınca ilq oLarak aNıLarımı ßoyaRım...
Mutlu kal demicem********************************************************************** hayat senin. iLqiLenmiorum... Dediğim qibi; $imdi senin adının üzerini çiziorum. Söyleyeceklerim ßitti. qidiyorum.. ! Masalım ise********************************************************************** hiç ba$lamamı$tı ztn! $imdi qöreßiLiorum
Ya sen oLacaksın oLman gereken yeRde**********************************************************************yaDa yerin bo$ kaLacak kiRaLık sevgiLiLerle
ßenDeki yüRek snde oLsa anLaRDın..!ßen bi kızm snDe aDam oLsayDın..
"ne parçalanacak diz kaldı********************************************************************** ne de kırılacak kalp.. bak çocukluğumda yok artık .. ne yapacaksan şimdi yap!"
SıRaDaNıM aMa En Ön SıRaDaN.. m0deRn ZamanLarda a$k düttürüdürü müdür? x)
Bir garip bilmece Kimi soru sorar********************************************************************** kimi cevap arar Garip bilmece Kimi barış yapar********************************************************************** kimi savaş arar Bir garip bilmece Kimi hayal kurar********************************************************************** kimileri yıkar Garip bilmece Kimi yola çıkar********************************************************************** kimi yoldan çıkar ..!
Herseyi sana yazdım..Seni de herseye.. hayaLLerimin paragraf başLarına.. umutLarımın parantez içlerine.. kalemler tükettim********************************************************************** tükenmeyen hasretle ! Herseyi sana yazdım********************************************************************** herseye seni yazdım.. !
Cok kez kırıldı kαlbim.
Her pαrcαsı bαşkα birinde kαldı.
Kendi içimde duvαrlαr örüp durdum
Kimseye αnlαtαmαdım derdimi.
Onlαr beni hep bαğırα bαğırα şαrkılαr söylerken gördü
Hıçkırıklαrlα αğlαdığımı duymαdılαr bile.
Sαdece gülüşüm çınlαdı kulαklαrındα.
İçimden kopαn pαrçαlαrın sesini hiç duymαdılαr.
Ağlayan gözleri görmeden
Gecenin karanlığında kaybolayım
Konuşma
sesini çığlıklara karıştırma!
Yalnızca izle ve dinle!
Karanlığın geceye olan hâkimiyetini…
hani SeninDim ..
hani qÖzLerin ßnmdi ..
qÖrmezSe ÖzLerdi qÖzLerimi..
kaLßn atmazDı ßn OlmayncA..
yaLan mıyDı sÖyeLdikLern..
yaLan mıyDı sewqİn..
maDem qiDiCekDin neDen ümiT vrDin ..
Oysa heP ßnmLe Olmanı isDedim
Seni CanmDan ßiLe Çok sewDm ...
haLa sewiOrm ..
qeRi dönüceğin qünü büyük bi umtLa ßekLiOrm !
~ ... tek kaLdıqımDa hayllermi yanSıtıOrm O bO$ umutsz OdaLra..
çıqLıkLarm yankıLanıOr senn yoqLuqunDa..
bi Çok kez öLmek isTedim sen yokSn die yanmDa..
yineDe yaPamDım ..
qeRi dÖnme ihTimaLini qÖzönüne aLDım
senSizLiğe aLşamDım !
|| sana taParcasına baqLıyım ..
ne isDesen yaprm ..
öL de öLeyim..
qeL de qeLyim..
biLmediqim yoLLrdan qÖzüm kapaLı qeçrm..
O yOLn snnda sana kavu$acaqımı bLdim içn ümiT edeRm..
haDy $mDi söLe ßeßeqm ...
sewiOrm de uqRnDa öLüme qideyim !
~~~ muDLaqa ÖzLiCeksin ßeni..
knDini özLeDdiqin qißi ..
ama $unu unuDma hayaDm Sen ßeni özLdiqnDe
bn ßa$qa koLlarDaım !
KqimSe ayıRamıCak ßizi..
ayRLamayıZ SewerKn ßiRbirmizi..
biR ALLah waR ayıRßiLcek ßizi
Oda kıyamaZ ki ..
Çünkü taParCasına sewiOrm ßitanm Seni !
HaYaT DédiLér OnunLa Olmaq Dédİm UmuT DédiLér Onu Dü$üNméq DédiM Ölméq DédiLér OndaN AyrıLmaq DédiM 'O' Kim DédiLér SENİ SöLédiM!
SaKıN BiRgÜn dÜşLeRiMiN En kArAnLıK YeRiNdE ÇıKıP GeLmE…SaKıN GeLmE GöZyAşLaRıMı sIlMeYe eLlErInE KaNıM BuLaŞmAsIn
ya biR yOL buL**********************************************************************ya biR yoL aÇ********************************************************************** ya da yoLdan çekiL !
sawuRsada batıRamayacaK gemiLerimi fıRtınan !!
Önce sen sev sonra ben
)
aTsam ónúne Seevqímí baqrínaa baSMaz’míSín?
Tam Sarildim Sen Darildin! Cok Nazlanma Yar Usandim! Sen 1 Adim ben 1 Adim! Ortada 1 Yerde Bulusalim
Hayat bir PC oyunuysa şimdi bölüm geçme zamanı.
a$k biR kumssaaati qibidir kaLp doLarken beYin boşaLır
kaLbimi çaLdın seni mahkemeye wereCeimm nafaKa oLarak kaLbiMi isteYeceiM x)))
love beni loveYim seNi
deLiyim diy0rumDa iNanmıy0r kiMse deLi oLmasam sewermiYim deLice weriRmiyim caNımı öLümüNe sewinCe böyLe tanımLanır deLi işTe
NarqiLenin Dumanına ßenzer HayaLLerim Sadece ßeni ZehirLer...
Seviorum YaLan Yok .. UmutLanma Aşk ßitti...
ßen ßuLunamayan ßir Adresim Uçurum Ektim Dönüş YoLLarıma Düşmeden Dönemezsin
Sevqim AsLa ßitmez Ama KoLLarmda Yoksun AnLa Renqim Attı Sensiz ßurda YoLLarınsa Uzak ßana Her Efsane Aşk qißi ZorLukLarsa ßekLer ßizi Aşk-ı iLan SözLerim ßurda Seni ÖzLerim...
KaLßimi Kapattım Ondan ßaşka Herkese.. SenınLeyim Her Zaman Nereye Kadar qiderse...
qeri Dönüşü oLmasada AŞIGINIM.....
ßuqunLerde qözyaşı DeqiL Sevqi ßesLedim...
Resmettiqimiz MutLuLuk En Az DiqerLeri Kadar Sahteydi..MeLek Maskesi Takmış Şeytan ÖncekiLer qißi Kahpeydi...!!!
qideceksen eqer qeLirim Die ßir Daha qeri qeLme...
Hep ßenimLe KaLL.....
Serseri AqLamaz AqLarsa Kimse Susturamaz... Heyy Süt Çoçuqu HerKes Serseri oLamazz....!!!!!!