Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
“Al hançerini gel” diyorum korkuyorsam namerdim. Düşür beni koynuna(!) Hırçın bir yalnızlığın ardından her dokunuş ateş olur sevgili Ve söndürülmüş yangınlarım olmadı hiç benim. . .. . Eskitilmiş sevdaların karları kaplamadı yürek dağlarımı. .. . Sen de gözlerimi yüreğine kapattığımda yanmaktan korkuyorsan “hiç gelme” diyeceğim de gökte bulmuşken seni; “yere inmek de niye” demekten alamıyorum kendimi… . .. . .. . Gözlerindeki sevdalı kervanlara yetişemesem de Bilirim ki yüreğinde olmak bir kadına verilmiş en büyük ödüldür(!)
Giderdin.. ..Bir gün çıkıp geri gelirdin.. Bağırsam tüm ülkeleri yıkacak kadar öfke doluyken Yine teninde başlardım kendimi enkaz altında bırakmaya! . .. . Ne yazık ki sana sarıldığım da ...Kaç şiddetinde sarsıldığımı hiçbir bilim adamı çözemedi henüz...
Hani olur ya! Düş yorgunu bir martı gelir de hatırlatırsa beni “Ziyan ömürler kucağında Kendine has ölümler büyüten Bir deli çocuktu” dersin… … Hadi git şimdi … Git ki gözlerine “ayrılık” değmesin…