Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
“ Bir gün bitecekti… Bitti. Aç gelmiştin, sevgime doydun ve gittin…” Gitmedim x Bitmedim. …Ölmedim ey sevgili… ...[Ey avuçlarıma düşen tek ''Dua'']... ...xxx... Ne çabuk unuttun gözlerinden izlediğim denizi? Ne çabuk bitirdin sana olan sevgimin büyüklüğünü. Ben sana dua genişliğindeki kadınım demişim… Bırakır mıyım seni,ölmedim daha. ..Öl(e)medim...
[ xxx ] Biliyorum konuşacak bir şeyimiz kalmadı artık! Zamanlar haindir ama Sen yine de en güzel anılarımızı kap gel yanıma demeyeceğim Yüzündeki ''Pavyon Sarışını İhanet''e sövmeyeceğim!... Ömrümden düşe kalka sildin kendini. İşte bu yüzden suskunken çıldırmayı biriktirmem İşte bu yüzden kalbim kalbinin kapılarını çarparak gitmek istiyor şimdi! Ellerin aşkı kaçmış senin gözlerine.. ...Bu defa ''BaNa'' müsade...
..[ Firarım Cana ].. Bozulan Kırılıp Dökülmenin Mecazi Anlamı Olmuyor Zaman!.. Asiliğini Soyun Üstünden!.. - İnan Ki Hiç Doğru Değil Zamanlaman.. - .x..Üzerime Çığ Düştü..x. - Dudağımda Bir ÇIĞLIK!.. - ...An Gelir... Öyle Derin Bir "Es" Verir Ki Yokluğun ...[ Kederimden Sonum Olursun ]...
“İçin de yırt ! Gecenin karanlık yüzünü / Öldürücü valsler de sakın ha arama... Hayatta bir çiçeğin varsa bataklıkta Susuzluklar çöllerden çalınmayacak bunu da anla...”
Neden...neden...neden
...Yeter artık Yoruldum... Üstelemeyin ! Ölünce uyandırın beni... Sadece ölünce !
Dokunmasız bir yaşam geçiyor avuçlarımın incecik çizgilerinden Örselenen yüreğimin tarumar ovalarında baharlarım yitiktir şimdi Bir bekleyişin sarı odalarındayım tükendim hüznün ezgilerinden Gelgitlerle kabaran bir denizim özlem yağmurların selleri getirdi..
Lanet oLsun Yar Sana Yüreğimide Benzettin Kendine. Lanet oLsun BinLerce Sana Kes Artık Yüreğim Yeter Konuştukça Onu HatırLatıyorsun Bana Son VermeLiyim Bu Oyuna Sen Konuşursan Yüreğim Unutursun Bunca YaşadıkLarını Ben Konuşursam KaLdığın Yerden Devam Edersin AcıLarına Sözmü Yüreğim Sözmü
İkiye üç kala... Penceremin kuytusunda demliyorum geceyi sabaha... Bakışlarım yanıp sönüyor bir sokak lambasında... Apansızca bir nefes akıyor genzime doğru... Nedensiz bir iç çekiş yırtılıyor ortasından... Bir gölge düşüyor cama... Ruhunu teslim eden firari bir buğu... Son nefesi kapaklanıyor gözlerimin tenine :
*...Deli kızım uyan,söylenenler yalan... Deli kızım uyan,bir tek sensin duyan...*
...Yıkık kent sevdası işte bitiyor... Oysa sen dokunurken bu şehre şehir inlerdi. Adımlarından anlardım gelişini Bir çok insan yürüyor şimdi adımlarını sürüdüğün caddelerde… Ama hiçbiri senin yüzündeki tebessümü vermiyor bu kez benim yüzüme!
Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle okşayın Hiç bir ayrılık yeniden yeniden yaratmıyor artık beni Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle okşayın Ve bütün ayrılıklar sabah olunca alıyor nefesimi
. . ( ! ) . . Ellerini çekip benden Yarim bugün gider oldu ! . ...Hem sever hem sevilirdik... . Bu ayrılık neden oldu Yar aşkıyla yana yana Ayrı düştüm ellere ben Ama senden ayrı geçen ! . ...Yürek değil beden oldu... .
Yandı yürek kebap oldu * Gül bahçemde hazan oldu . ...Belki senden ayrılmazdım... . Bu ayrılık neden oldu ? . . ( ! ) . .
Hoşçakal Bugün damarlarımda kan yerine ayrılık dolaşıyor,Bugün ellerime ellerin yerine yalnızlık dokunuyor(!) ..Ve ask simdi cok uzakta uyuyan bir cocugun kalbidir…
Bugün parmaklarıma saçların yerine sessizlik dolanıyor, Bugün bana kolların yerine yokluğun sarılıyor (!) …Ve simdi bir kalbi bir bendenden ayirip gitmenin…