Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SUS ! Konuşmamalısın .. Yalnız Olmalıyım .Yalnızlık TEKdir . Ne Sen Olmalısın Ne Hayalin .. Ne Bnmsn Ne O'nun . Ne Düşünüyosun Benı Ne Umursuyorsun Konuşma Sus .. Farkındayım Herşein ilgilenıyormuş Rolu Yapma O'nu Sevmene Raamen Bende Sen Varsın Sen Anladım Neden Bukadar Sevdiğimi Benım Deilsin Sen ! Sessizce Çek Kapıyı Ardından .. Attım Çöpe Kalbimi Defol Hayatımdan
Gidip gelmeler, başa dönmeler, başımı döndürüyor.. kaldığım yeri unutmasam, hani devam etsem diyorum..? yaşadığım hikayede sayfanın ucunu kıvırdıkça; kırılıyorum..!
Hatıralarım tek anımlık tebessümlerim tek ağızlıksa gözyaşlarım bir akımlıktı Odamın duvarlarının tek nemlenmelik canı vardı/Kaldırımlarsa tek yürümelikti. Yağmurlu havanın tek kuytuluktu canı / Yağmur damlalarınınsa tenime tek dokunumluk... [ ıslatamazdı ] Her şey tek kullanımlıktı bugün. Tüm bunların değerini bilmeye kalksam şimdi değer tek biçimlikti... Kalbim tek sevimlikti bugün/Canım tek soluk alımlık ...Aldım/Öldüm...
Anladım Bizim Kuşak Çok Takılmıyor Aşka Öncelikler Değişmiş Malum Devir Başka..
Genetik Bir Miras Gibi Hevesi Kalmış Derin Bi Yerde Yüzeyde Küçük Çapta Şimdi Bir Yaz Aşkı Paklar Bizi Eylül'de Ayrılık Yeniden Yoklar Bizi Zaman İksiriyle Toplar Bizi Ben Aslında Çok Sevmiştim İkimizi..
[.✖. Yüreksiz gözlerin olduğu bu yerde ! .✖.] Herkes gibi benimde yarim var
.. Yüzümden gitmeyen acı gülüşte Hiç sönmeyen yangınların izi var .. Yıktım duvarları yaramı sardım !
[.✖. İsmi bilinmez bir yerlere yolcuyum .✖.]
Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum / Bizler büyürken durmaz büyür oyunlar
. . Bütün oyunlarda herkes kadar benimde payım var . .
[.✖. YürekLiyim .✖.]
Ne yapsamda ortadan kalkmayan bir gerçeğim ben
Korkmasaydım sahipten gözlerini söker elime verirdin Kör yürürdün kör gencecikken öldürdün beni Şükür döndü yine zaman pergeli
Ey gönülden habersiz benim gönülle işim ne / Ey güzelden nasipsiz benim güzelle işim ne Başlasam kaç yıl sürer yazacağım eşekname Saçmalama m*l-mı-sın lan oğlum hergün aynı terane
Yapma bu kadar da düşemezsin düşenin üstüne toprak ; Yaprak bile kıpırdamıyor lan oğlum bastı buhran felaket
Aklın ve de fikrin benim oğlum; Seni zaptettim ben!
Tαm 4 Yıl olmus dün Az önce Fαrkettim..
Birseyler bırαktım o evde cihαngirde fotogrαflar kαyıp adresler degismis ..
imkαnsız olmusuz hαyαttαyken üstelik..