Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
" Bir bardak su yetiyordu saçlarını ıslatmaya
Bir dilim ekmeğin bir iki zeytinin başınaydı doymamız Seni bir kere öpsem ikinin hatrı kalıyordu İki kere öpeyim desem üçün boynu bükük "
Bir aşkı paylaşmak için çok geç, Bir paylaşıma aşık olmak içinse erken. Beni sevda yerimden vurdu yine zaman. Şimdi sana söylenecek tek cümle: Bende sana yetecek kadar ben kalmadı. "
Hangi bakışa dokundun da; Gülüşünü saklamadın bana? Benimdi sandım kadife bir uykuda büyütürken huzurumu Sanmalarım hangi yabancı söze vuruldu böylesine? En fazla sensiz gibi *en az sensizlik kadar bu ömrüm * Küf kokuyor caddeler Virajlarında boğuluyorum. Ağıtlar kendi kendini yakıyor! / Kırılıp dökülüyorum yavaş yavaş! / T o p l a m a !
Hani olur ya! Düş yorgunu bir martı gelir de hatırlatırsa beni “Ziyan ömürler kucağında Kendine has ölümler büyüten Bir deli çocuktu” dersin… … Hadi git şimdi … Git ki gözlerine “ayrılık” değmesin…
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Bu melodiyi dinlerken hayatımın en güzel melodisinin sen olduğunu hatırlamanı isterim
her şekliyle her geçişiyle biraz yürek sızısı biraz eskilerin eşsiz kokusu.
birazda bahar esintisi Canımsın sen
kim ne derse desin kim ne yapsa yapsın hayatımın değişmez sevgilisi tek rengi
en güzel köşesi olarak kalacaksın
son nefesimde elimden yine sen tutacaksın.... ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Gel artık sana sakladım Bekletilmiş mektupları en eski sırrımı tutmadığın parmağımı Ve bir şey daha İklimin ötesine kıvrılmış seccademin ürkek kızı Gel artık sana topladım serçelerin dişlediği kirazları '' Damarların Pasa Tutsun Hayat '' der susarak büyüyen adamlar Bilmezsin sen telaşın sahiplendiği ''Anayurdum Ses Ver Kıyılarıma'' artık Ses ver ki yüzüme kan gelsin İnandığım yumruk kaburgasında sancısın karanlığın Enine boyuna genç kalsın bahar!...
Yanıtsız kalabilir mi ten -iyi niyetle sorulmuş bir soruyken aşk- ?! .../Sorusuz kalabilir mi aşk -kötü niyetle sunulmuş bir yanıtken ten-/... Cevap veriyorum: .../ Ten nedir aşk varken?! /...
Ahh sevgili.. Nelere alıştırdın beni.. Bu acı normal birşeymiş gibi geliyor artık bana. Acı çekemiyorum. Göğsümde büyük bir delik var nefes alamıyorum; gittiğin günden beri ..
Bitti Şimdi kına yakın İstemediğiniz bir masumiyet can çekişiyor İdam ediliyor kendi mahkemelerinde kendi yargıları sonucu bitti bitirdiniz Herşey bitti.
Hiç kimSeyi Sevmedi bu yürek Sen qibi.. bir ömür boyu beraber oLmak imkanSız beLki.. Senden ayrıLacakSa bu beden iStemem yaşamak qiydirSinLer kefeni..
SenSiz can ceki$melerim bogusuyor RUHSUZ bedenimle.. Bir iç isyan misali hükmedemiyor beynim kalbime.. Agir geliyor pompaladigi kan iliklerim.. Hani et tirnaktan ayrilmaz derler ya.. ’’YALANNN!!!’’.. Tirnaklarimi söktüler bir bir etimden..
...UmutsuzLuğu ihraç eden bir çok üLkenin
Herhangi bir şehrinde bıraktım seni!... İnzivaya çekiLmiş bu hikayenin hüzün doLu
Tetiğini çoktan çektim.. . Seni öLdüreLi çok oLdu . . Şimdi benden de betersin!İyi ve güzeL
Hakikate beL bağLamış saf diLLerden Bir habersin.
Gazete manşetLerinde aristokrat bir ferman O****en öLüm iLanın karanLığın ardısıra.... .
ÇığLıkLar ve uğuLtuLar eşLiğinde sevdamdır . . . .x [ UğurLadığım ] x. .