Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yüregim Hop oturup Hop kalkiyor ..Heyecandan Elim ayagima dolaniyor. Dilim tutuluyor sanki Konusamiyorum. Elim titriyor Yazamiyorum ! Bildigiim Tek birsey var ´ Seni Cok Seviyorum `
Beni Yüregine GÖMKemiklerim Cürüsün , SevginLe ömrüm tükensin AskinLa yüregim Parcalansin,dokunuslarinla Bedenim Yansin ALev alsin ! Sadece SEN ol Baskasi oLmasin/ olamasin
Allahım seni koЯusun ÖmЯüпde sOп buLdgum .. Şimdiden tüm yoLLar sana çıkıyor
İçimdekileri nasıl anlatsam bilemiyorum.. Ona karşı hissettiğim duygu çok başka .. Anlatımayacak bişey.. Ona hangi sıfatı verecegimi bilemez haldeyim .. One ne desem nasıl seslensem eksik kalacqak gibi .. Şu yalan dünya da aniden Tek gerçeğim oluverdi .. Hayatım oluverdi ..Aldıgım Nefesimoluverdi .. Yaşamam için gereken Atar damarımoluverdi ..Bedenimin sonsuza kadar ayrılayamayacagı Ruhumoluverdi ..Kısacası Herşeyimoldun artık ..
Kimse anLamıyor Senin o tek bi güLücüğün beni mutLu etmeye yetebiLiyorsa Seni her gördüğümde gözLerimden damLaLar döküLüyosa Sen üzüLdüğünde benim canım yanıyorsa Sesini duyduğumda dişLerimin kuLaklarıma varmasını sağLıyorsa Buda: Sen benim Herşeyimsin demek oLuyorsa Seni seviyorum