Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bigün pişman oLup dönerLerse! Büyük yanLış!!! OnLarı geldikLeri gibi yoLLarım! Benden daha iyisinimi buLdu! Ben her haLimle ! ●kralını sollarım●! Benden uzakLara gitmek bazen zarar bazen kar! DostLuğum öLene kadar sürer ! Düşmanımsa gün geLir eLbet bana diz çöker! Ben akLı gel_git olanLardanım.! Sewmedim deseLerde eski a$kLarım! Ben yinede gün geLir !! Herkesin akLlında sabahlarım!!!
zoR,zor kadeRe emanet ettim seNi.. Sen beNim kördügüMüm.. tutaMadıgım gözya$ım.. zor,zor biR daha,dahada güweNmek.. baNa düşen kabuLLenmek,zoRda oLsa dönüp gitmek.. bir gün geLirde bir an,çokça zamanLardan sonra, geri döNüp baktıgında biLmem anLarmısın? o seNin bir anının benim ömRüm oLdugunu.. ne cok sewiLdigini,artık cok gec oLdugunu..
Sonra duruyorum... Sonra susuyorum... KiLit vuruyorum diLime.... " yan!" diyorum içime!..." Sadece sen yan! " Ve " Dayan! " diyorum gönLüme!... " Herkes mutLu oLsun! Sen dayan!.. "
Hayatta her şey %50 dir. Aklınla davransan; yüreğin, Yüreğinin sesini dinlesen; aklın sana bu soruyu hep sorucak Seçemediğin hep acı vericek. Ama: Acını seçmekte özgürsün...!
Yeni bi sayfa açıyorum hayatımda İçinde acı,dert,kader olmayacak Her ne olursa olsun hep dim dik kalacagım Düştüktce kalkacagım Kalktıkça ilerleyeceğim Çıkardım attım içimden artık seni Bu sana son "ELVEDAM"..