Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Keyfim kaçar, ben kaçırmam elimde olsa hiç takılmam.
Yalancı dünya, kaygılanmam kederle dolsam da yıkılmam
Hayale daldım, hiç uyanmam harcandım, harman kaldım Gündüz soldum, akşam açtım..
Haydi babam coş burada müzik hoş gerisi bomboş
Olalım yine sar-sar-sarhoş..
"öte" bir aksin ortasında bir şehri dillendirir gibi...
"...kimlik/siz karşılaşmalarını ve iksirlerini koy çantana..."
... . ... . .
"öte" bir aşkın suretini bir şehre ezberletir gibi;
...fısıldayarak ölelim
"O" giderken elvedayı ben mi düşürdüm dudaklarına? "O" giderken bir kez olsun DUR demedim.. Gittiği yerde mutlu olur belki diye.. ..Dudaklarımı kapadım sızlayan yüreğimin üzerine.. . . S U S T U M . .
Sadece "O" mutlu olsun diye.. Göz yaşım… Acımasızca süzülen tuz tadında damlalarım.. Yeter.. Dolma artık gözlerime... Dolup da taşma .. Taşıp da akma artık.. Sızlatma yüreğimi yeniden...… …Y E T E R ! …
Zafer kazanmış sanki şeytan ve sinsice ele geçirmiş herşeyimi,
Boşluğa uzanıyor elim, boşluğu kucakladığı bir gecede,
'Kadınım' diyemeyeceğin kadar soğuk şimdi bedenim
Ve bir o kadar donuk ve kapalı gözlerim...
..Zordu..
Çünkü mart ayının soğuk bir salonuydu. çünkü hayat
Ölümün insana oynadığı en trajik, en mükemmel,
En acımasız oyunuydu. .. . . .. .. .. .
Senin için ölüyordum durum buydu!"
Hiç çaresiz kaldınız mı bu hayatta? Eliniz böğrünüzde denir ya işte öyle.
Kimsesiz,bir ağaç kovuğundan çıkmışçasına... Sen yüreğimde, düşler, gülüşler, şiirler uzaklarda kaldı... sevgiler hızla kirleniyor şimdi sevdiğim, özlemler, kirleniyor
her şey bozguna uğramış, terk edilmiş bir bahçe gibi sevişmeye durmuyor artık dal uçları, tomurcuklar sor beni sevdiğim dağlara sor,
ırmaklara, kuşlara, uzak diyarlara sor... ♥
Düşlerimdeki Mutsuz Kadın Acılarımla Öldür Beni ! ♥ | ♥ | ♥ | ♥ bir kırılgan cam gibiyim çabuk kırılıyor düşlerim düşlerimdeki kadın kırıyor belki beni !.. üzülüyor kelamım ! mısralarım ağlıyor her gece ve sen hala ..! susuyorsun !..
Yanıma géLmé istémém günah ikimizé Kokunu duymak istémém haram ikimizé Adımı anma istemém hayat vérméz ikimizé Kanıma girmé istemém kaynamaz atéşinLé BéLki bir néfés daha var ya da öLdür istérsén Biz böyLé kirLiykén...
Cam kırıklarıyla -sundum gönlümü sana var olan aşkların kirinden- arıtarak yüreklim... Ey zap suyu esintisi gelincik baksana! Düş vadisindeyim & aşk ahnesindeyim. . . Kekik kokan akşamlarımda sen
Düş'lerim sana dair Gözlerine uzanırım hayalen gecenin kumaşını yırtarak mart ayazında kar beyazında Yüreğime renksiz puşiler sararak. . .
Bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif
Edemeyeceğimi biliyorum. ulaşılmaz oldun hep; dokunmak.Hissetmek ve dolu dolu yaŞamak isterken seni, kocaman bir,
Yalnızlıktı payımıza düşen..
.. .. . ... .
Sana bişey olur diye aklım hep sende!
Rüyaların bile benim göz hapsinde senle yanan yürek üşümezmiş hiç ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
.../ Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye!/...
.../Bensiz günlerini sen unut artık/...
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günahsa eğer Ben anadan doğma bir günahkarım
Seven yüreğim kor olana kadar Gözlerimin feri solana kadar Mahşer sirenleri çalana kadar Seni yüreğimde yaşatacağım!
İs karası gibiyim o temiz ellerinde Kal deme hiç bunu benden isteme !... Sus bu gece bana aşktan sakın hiç bahsetme dur bu gece bana dokunma beni delirtme . .Sana boşuna umut vermek istemem. . Uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde Sen yine olduğun gibi kal ''Benim İçin Sakın Değişme '' giderim bugün ha yarın Hareket vakti gelince! Sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde ...Bir el sallarsın yeter!..
Aşk yeterince haşmetli mi ¿ Peki niye hâlâ yaş mendilim ¿
Gözümde bir şeyler var nem gibi Aşk beni korur mu annem gibi ¿
Soruyorum sana yar ben kimim ¿
Görsen yüzümün o rengini
Tanıyamazsın şimdi söyle aşk benim olur mu annem gibi ¿
İstediklerimi vermediler bana kandırıldım kalleşçe
Şimdi gökte yüzüm olup bitenlerden hesap soruyorum hayretle ♥
Hayatımı merak edersen gözümün önündeki kareleri say tek tek 22'ye geldim bu güne kadar tek becerebildiğim kaybetmek