Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dayanmak zormuş meğer
Sonu belli oyunlara
Reddetmeye gücün yoksa eğer
Oysa ki özgürlüğü seçmek
Başka vücudlar sevmek
Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda
Bir yağmur çok uzaklardan
Çağırıyor
Gelirsen, severim
Diyor
Her maske bir şey söyler
Nefretler sevgiler
Bırak artık sevmiyorsan eğer...
yüregimin yarısı hep seninle
kaderimin bundan sonrası ellerinde
ne cok istiyorum yanında yaşlanmayı
ve yıllarca ömrüm oldukca nefesini hissetmeyi...
biraz önce gözlerimden düştün
seni ıslattığım için üzgünüm
yanaklarımda kurumanı istemezdim
dudaklarıma almışken ıslaklığını
sen../..gözlerim../..ve katre
bilirsin! … -ölümü yenmek/tir…şiir - sakın ağlama! … güneş üşür…
Hatırlamıyorum güneşin öğlen ki halini
Yıldızlar ve ay ne zaman arkadaşım oldu?
Fotoğraflarda kalmasın yüzümüz.. Ben seni sevdim. İkimizi yanyana sevdim.
Ben aslında sadece seni sevdim..
Şarkılar seni söylüyor hala. Hala tüm sokaklarda sen varsın sanki
Terk etmeden bu diyarları ve küsmedenlara
unuttur kendini bana.
Git ..
Çırılçıplak sana gelsem giyinebilir misin beni?
Isıtabilir misin üşüyen hayallerimi?
"Ardımda yangın bir şehir var... yıkıntıların üstünde hala dumanların tüttüğü...
“ Sadakât”mıydı zamana yenilen... Yoksa”Zaman”mıydı ihanete buyur gel diyen..
yaşıyor muyum...
ölüyor muyum....
bilinmez..
soluk almak tek yaşam belirtisi...
izin kalır .. izini rüzgar alır.. / Güneş batar .. Yol kıvranır ..
Ben bu gece kendimide öldürdüm...
Geçmişide !
İçimden geçenler, içime düşenler içine işlesin..
Ve aklına kazınsın iki kelâm.. Sen ve son..
' Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..!
Yok, Bu Kez Bakmayacağım, Rahat Ol Sarılmayacağım Da Ama Ne Olur Cevabını Söyle Ve Git.. Senin Kadar Dayanıklı Olamayacağım Için Git.. Vazgeçeceksinki Vazgeçilmez Olasın..
Yanıtsız kalabilir mi ten -iyi niyetle sorulmuş bir soruyken aşk- ?! .../Sorusuz kalabilir mi aşk -kötü niyetle sunulmuş bir yanıtken ten-/... Cevap veriyorum: .../ Ten nedir aşk varken?! /...
Yıldızları süpürürsün farkında olmadan güneş kucağındadır bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar arkan dönüktür; Ciğerinde kuruludur orkestra duymazsın! Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun anlamazsın. Uçar gider koşsan da tutamaz-sın...
Kirli sakallarımı sevdiğin günden beri
Hasat mevsimi gelmedi yüzüme!
. ..Ayrılık ensemizden hiç inmedi & Ellerimse başka ele değmedi.. .
Yar yar benim için ağlama bana o koyar!
. ..Gördüğümüz günler gezdiğimiz yollar yakama yapışırda hesap sorar.. .
Dua dua filizleniyor kuru yapraklar.. İçinde büyüttüğüm kız çocuğunu vakitsiz gömen adamın kuru dudaklarına sunulmuş ab- ı hayatsın... ...Sen benim gözlerindeki kendimi gördüğüm hayatımsın... Soluklandığımsın ''nefes'' aldığımsın.... Velhasıl; sen benim evvelim ezberim ezelim ebedimsin... Sen benim herşeyimsin...
Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan . .. .Hatta anlıyorsan. .. . Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış & Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır(!)
insan kaç kez yaşar kendine; aşk ne zaman gitmeye kalkar da gücü yetmez
- menâl .
kendime bile söyleyemediklerim kâh yalandı kâh eksikti... e o zaman bir o... çocuğu büyüse dese ki kaos var!
Dese ki ulaşamıyorum? -arıyorum ama
Kaç kendini bile kendinde bulamayan ihtiyaç molası! - Kaç bu şehrin seni ona götürenlerinden!
. .. .
Çünkü içimdeki ayıp içimdeki tehdit içimdeki kimya her akşam birini kaldırdı uykusundan
Neyse bu saatte seni bulamam Hiç ölmemiş gibi yaşamaya devam edeceğim ararsan seni özlediğim yerdeyim; - menâl .
Ağır aksak adımlarla uzaklaşırken -Yalnızlık Durağından- Bir daha ne vakit kavuşulur ki kuşkusu . .. .Diken gibi battıysa da. .. . Yolcu yolunda gerekti (!) Gece kendinden geçmeden geçmeliydi bu iç kemiren kuşkulardan.. Koşar adım arşınlanmış saat başı duraklarda yolcu güne kavuşmuş.. . .. .Yaşamış - Yaşlanmış hatta. .. . Bir dolu eylemi gün ışığının şahitliğinde gerçekleştirerek toparlanmış ilk fırsatta.. Ne vakit gelip çatmıştı geceye davetkar gün batımı ?.. Ne çabuk adımlamıştı saatlik durakları bir solukta.. Geri dönüş vakti gelip çatmıştı çoktan . .. .Yine yol - Yine yolculuk. .. .